Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar bjk macını ızledıysenız ekremınn bı pozısyonu oldu kafa vurdu dırekten dondu 6 pastan aynı mustafa yumlunun eskısehıre attıgı golunn aynısı fakat burda dırege vuruyor hakem faul vermıyor (kı faul yok) bızım macta hakem aynı pozısyona faull verıyor
    Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Gurbetçi gençleri 5.000 tane siyah balon dagıtacakmış 34 . dakikada Şike yapanı düşürün felan diyeceklermiş güzel fikir maça gidenler alsın 5 6 tane siyah balon versin maçta etrafındakilere....
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• ----------------------------------------Tolga Zengin--------------------------------------------------

---------Celustka--------------Giray-----------------------Glowacki-------------------Cech------------

----------------------------Colman-------------------------Adrian-------------------------------------

----------Halil---------------------------Jebrin----------------------------------------Olcan-----------

------------------------------------Burak Yılmaz-------------------------------------------------------

Çok mu uçtum sizce? Olur mu acaba Jebrin ile Olcan bir anda ilk 11'de. Manisa maçı rezil futbol ortada. Hocanın böyle bir radikal karar alması ihtimali ne kadardır? Bence hiç yoktur. Şenol Hoca asla Serkan'dan vazgeçmez. Jebrin'in yerine Alanzinho oynar. Adrian'ın yerine de Aykut oynar göbekte. Olcan'da yedek başlar oynasa oynasa Volkan oynar ilk 11'de. Doğrusu formda bir Volkan'ı Halil'in yerine yazarız zaten.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ----------------------------------------Tolga Zengin--------------------------------------------------

---------Celustka--------------Giray-----------------------Glowacki-------------------Cech------------

----------------------------Colman-------------------------Adrian-------------------------------------

----------Halil---------------------------Jebrin----------------------------------------Olcan-----------

------------------------------------Burak Yılmaz-------------------------------------------------------

Çok mu uçtum sizce? Olur mu acaba Jebrin ile Olcan bir anda ilk 11'de. Manisa maçı rezil futbol ortada. Hocanın böyle bir radikal karar alması ihtimali ne kadardır? Bence hiç yoktur. Şenol Hoca asla Serkan'dan vazgeçmez. Jebrin'in yerine Alanzinho oynar. Adrian'ın yerine de Aykut oynar göbekte. Olcan'da yedek başlar oynasa oynasa Volkan oynar ilk 11'de. Doğrusu formda bir Volkan'ı Halil'in yerine yazarız zaten.
          Olcan ve Jebrin ilk 3 ay zor forma bulur .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Olcan ve Jebrin ilk 3 ay zor forma bulur .
            Biraz abartıyorsunuz bence. Daha önce de yazdım ama yineleyeyim. Jebrin 1.5 aydır maç yapmıyor ne kadar antrenman yaptığı da tartışılır. Dolayısıyla en iyi ihtimalle kupa maçında şans bulacaktır. İBB maçında kadroda yer alması sürpriz olur. Olcan ise hazır durumda. Antrenmanları izleyen basın mensupları da bunu doğruluyor. Olcan bir anda gündeme gelip alınmış bir oyuncu değil. Hoca sezon öncesinde de istiyordu ama Antep çok yüksek fiyat talep etmişti. Kaldı ki kendisine ödenen bedel ortadayken, yerli statüsünde bir oyuncuyu öyle uzun süre yedek oturtamazsınız. Ha Olcan verilen şansı değerlendiremez ve Antep'teki performansına yaklaşamazsa tabii ki bedeli ne olursa olsun şans bulamaz. Zokora'nın gidecek olmasıyla birlikte ben 18'deki yerinin garanti olduğunu düşünüyorum. 2 kaleci ve Mustafa'nın yeri garanti sayıp, ilk yarıda forma giymeyen Tayfun, Piotr, Barış Ataş, Sercan ve Murat Tosun'u dışarıda tutsak bile kalan 4 yere 9 aday var... (Ferhat, Aykut, Barış Özbek, Jebrin, Adrian/Alanzinho, Olcan, Volkan, Henrique ve Pawel)
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aykut Kocaman.. Bekliyoruz Trabzon, şeyy özür dilerim Trabzon nereden geldi?

5:20

http://www.medyaspor.com/video/kocam...r-gafi-3068510
              haha adamin rüyalarina giriyoruz hakkaten büyük takimiz

Yorum

psikolojisini bozmusuz angutun

Yorum

• Önceden istanbul B.B Maçı başlığında binlerce yazı olurdu giriş olurdu ne kadar sönük kimsede futbol keyfi kalmadı... Zaten bir tane maç var adam gibi gidebildiğimiz o da her sene kışa denk gelir... bir keyif yapamadık...

Yorum

• Yorum

• Galatasaray'ın Afrika Kupası'na katılacak futbolcularından Emmanuel Eboue'nin hafta sonunda oynanacak Samsunspor deplasmanında forma giyebilme ihtimalinin doğduğu öğrenildi.

21 Ocak tarihinde başlayacak turnuva öncesinde Fildişi Sahili Milli Takımı'nın hafta sonunda Paris'te toplanma kararının iptalinin ardından Eboue'nin Cumartesi günü oynanacak Samsunspor maçında oynayacak sarı kırmızılı takımın teknik heyetinde sevinçle karşılandı.

Eboue'nin yokluğunda Sabri'nin de sakat olması nedeniyle kara kara düşünen Fatih Terim, böylelikle bir maç daha Fildişili oyuncudan yararlanma şansı buldu

Zokora da Belediye maçında oynar belki...

Yorum

• Orduspor maçını izlemedim, maç sonucunu bile iki saat sonra öğrendim.Sonuç: 4-1
                        Manisaspor maçını da izlemedim.aynı şekilde maç sonucunu iki saat sonra öğrendim.Sonuç: 2-1
                        İ.B.B maçını da izlemeyeceğim ve yine kazanacağız.Takımım yeter ki kazansın, ben izlemesem de olur.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

adamın ciğerine işlemiş
                          özür ne ciğeri içeride biryere işlemiş işte
                          BMN KOCAELİ

Yorum

• zor maç, kötü oynuyoruz inşallah kazanıp yolumuza devam ederiz...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• O stadda taraftar desteğiyle maç kaybetmeyiz biz, yeneceğiz inşallah.
                              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• * İBB 6 maçtır kazanamıyor.

* İBB bu sezon kendi sahasında hiç kaybetmemiş. Biz de son 2 yıl Kadıköy dışında hiç bir deplasmanda kaybetmedik.

* 18. Hafta itibariyle ligde kendi sahasında en çok gol yiyen takımız. Deplasmanda ise en az gol yiyen 2. takımız. (1. GS)

* İBB, FB ile birlikte ligin kendi sahasında en az gol yiyen takımı.

*Ligin kendi sahasında en çok berabere kalan takımı İBB iken deplasmanda en çok berabere kalan takımı Trabzonspor.

* Olimpiyat Stadı'nda İBB'yle oynadığımız lig maçlarında puan kaybımız yok.

Olimpiyat uğuru devam etmezse beraberlik ağır basıyor (Sadece istatistiklere bakarak). Ancak istatistiklerin futbolda önemli bir kriter olmadığı da bir gerçek.

İyi oynayarak kazanacağımızı umuyorum.
                                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X