her ne kadar olcan oynayabilecek konumda olsa da şenol hoca'nın yeni gelen bir oyuncuya ilk maçtaforma vereceğini zannetmiyorum. belki içinde bulunulan durum ve olcan'ın formdüzeyi bunu değiştirebilir ve umarım öyle olur, çünkü bu takımın topla adam eksiltebilen ve kaleye gidebilen oyunculara çok ihtiyacı var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
alex fergusonun istatistik konusunda mini etekli bir benzetmesi var onu tavsiye ediyorum buraya yazmayayım şimdi. olimpiyat uğurumuz devam ederİlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* İBB 6 maçtır kazanamıyor.
* İBB bu sezon kendi sahasında hiç kaybetmemiş. Biz de son 2 yıl Kadıköy dışında hiç bir deplasmanda kaybetmedik.
* 18. Hafta itibariyle ligde kendi sahasında en çok gol yiyen takımız. Deplasmanda ise en az gol yiyen 2. takımız. (1. GS)
* İBB, FB ile birlikte ligin kendi sahasında en az gol yiyen takımı.
*Ligin kendi sahasında en çok berabere kalan takımı İBB iken deplasmanda en çok berabere kalan takımı Trabzonspor.
* Olimpiyat Stadı'nda İBB'yle oynadığımız lig maçlarında puan kaybımız yok.
Olimpiyat uğuru devam etmezse beraberlik ağır basıyor (Sadece istatistiklere bakarak). Ancak istatistiklerin futbolda önemli bir kriter olmadığı da bir gerçek.
İyi oynayarak kazanacağımızı umuyorum.En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 05.01.2012, 13:55.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Evet, irdelenmesi gereken penaltılardan birini çalmıştı o maçtaİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon İstanbul'daki İBB maçının hakemi de kendisiydi...
Ama Aykut Kocaman'ın da dün akşam itiraf ettiği gibi, ikinci yarı saha dışında güçlü olanın yanında yer aldı bu hakemler (Bülent Yıldırım başta olmak üzere) ve FB lehine çalıştılar.
Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
Geçen yılki Eskişehir-Trabzon ve Karabük-Fenerbahçe maçlarındaki benzer hareketlere verdiği farklı kararlar ile ''şike'' dışında puantaja en çok etki eden isim olmuştur.İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent yıldırım maçın hakemi hayırlısı inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum