Volkan konusunda acaba sakat mı diye bir komplo üretmeyelim. Antrenmanları izleyen muhabirler zaten 2 gündür antrenmanlara çıkamadığını söylemişti...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon
Daraltma
X
-
Burak'a ilk maçtan şans veren hoca Olcan'a da verecektir. Hoca hazır gelmeyen oyuncuları oynatmıyor. Bir efsane yaratıldı gidiyor. Teo geldiğinde üç aydır top oynamıyordu, Brozekler yürüyecek halde bile değildi. Jaja da sezon öncesi kamp geçirmediği için kadroya geç girebildi.
Ben Olcan'ı onbirde bekliyorum. Olmadı en az 30 dakika oynayacaktır.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
celu - henri asİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan'da, Serkan'da yarın yok.
Acaba sağda kim oynayacak ?
Ben olsam Burak sağa yerine de Henrique"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Adam 2 maç üst üste oynayamadı be abi. Oynadığı neredeyse her maçta da senin de dediğin gibi anlamsız bir şekilde kendini kanıtlamaya çalıştı. Kendini kanıtlamaya çalışması anlamsız değil de, bunun için yaptıkları anlamsıztı. Hem çok fazla şey yapmak istiyor, hem de özgüven problemi yaşıyor Volkan. Halil de bunu yaşıyordu. O artık bunu çözdü diye düşünüyorum. Hatırlamıyor musun kale önünde Burak'a attığı pasları.İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstüste oldu. mesajlarımız volkanla ilgili baya bi zıt olmuş, denk gelmiş
bence sakat olmadığı dönemlerde hoca yeteri kadar şans veriyo ona. ama henüz bursadakinden rüzgar dahi yok. defansif olarak takımı çökertiyo bile diyebiliriz. heleki manisa maçı bunu çok iyi gösterdi.
şimdilik bence volkan kadroya giremez. ha eskiye döner ne ala, başımla beraber.
Volkan da birkaç maç üst üste oynayıp bir de bu sırada gol atarsa bizim bildiğimiz Volkan geri gelecektir. Ters kanada Olcan'ın da alınmasıyla artık herkes başına buyruk değil de daha sistemli bir taktikle oynayabileceğiz. Volkan için bu da bir artı olacak.
Bilmiyordum, kusura bakmasın kimse. Sevindim. İnşallah şu her hafta nükseden sakatlıktan bir an önce kurtulur da üst üste forma giymeye başlar.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan konusunda acaba sakat mı diye bir komplo üretmeyelim. Antrenmanları izleyen muhabirler zaten 2 gündür antrenmanlara çıkamadığını söylemişti...
-----------------------Tolga--------------------------
Celustka------Giray--------Glowacki---------Cech
Adrian---------Aykut--------Colman----------Olcan
-----------------Halil----------Burak-----------------
Böyle başlarız heralde. Olcan'ın veya Adrian'ın yerine Alanzinho'yu başlatır belki Hoca.En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 06.01.2012, 16:28.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
ben adrianın kanatta oynaması taraftarı degılım nıtelık olarak adrian ve alanzinho arasında bır fark yok adrian alanzinhodan daha diri alanzinho adriandan daha teknık.. birde bunlara bu ıkı oyuncudan hıc bır farkı olmayan jabrin eklendi ve acıkca goruyoruzkı bu tur oyuncular bızım lıgde tutunamıyor bızım lıg fızık gucu cok on planda olan bıor lıg ...
ofaNSİF ORTA SAHAMIZIN BOY ORTALAMASI COK DUSUK BUyuzden kafa golu hemen hemen hıc yok giray aradan bir tane cıkarırsa ne ala
bu kadro kotu bır kadro degıl ama bızım hayal ettıgımız trabzonsporun bu kadro ıle olusması cok zor gorunuyor buna ragmen bu kadro ıle cok basarılı oldugumuzu dusunuyorum bunun en buyuk nedeni ise kalemızdır...
istanbul b.b varını yogunu ortaya koyacaktır bu macta bızım cok akıllı oynamamız gerekıyor ozellıklede orta alandakı pas ve pres ortalamamız cok yuksek olmalı ve halıl kesınlıkle Santrofor oynamalı sunu ıyı bılelımkı halılın ordu macında attıgı golu bızım takımda hıc bır oyuncu atamazdı halıl o bolgede en cok ısımıze yarar ...
ve son olarakda bızler bu macı kacırmamalıyız bılet fıyatlarına baktım 20 (kale aRKASI) ila 100 lira arasında ve ınadına mac saatlerımızı bu sekılde ayarlıyorlar evet hepımızın sansı olmayacak belkı ama elınde fırsat olan herkez maca gelmelıkı once TRABZON taraftar gormelı sonrada TÜRKİYETurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle bulursun renktaş ama tam o saate biraz yığılma olur.
eyvallah...İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok rahat bulursun..Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...
Yorum
-
Maalesef aynı düşüncedeyim . Ne zaman imza atar o zaman Onur bizim derimİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleImza olmadigi sürece inanmiyorum.
Çünkü 8 numara bize çok güzel bir ders verdi sağolsun !"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Defansimiz kötü. Ama gel görki Taraftarlarin sadece bir kismi Stoper Transferi istiyor. Büyük cogunluk halen hücüm oyuncusu alinmasini istiyor. Böyle oldugu sürece Yönetim hicbir takviye yapmaz. Stoper alinsin diye kulübe 15-20 tane mail attim.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Resmi sitede yazmiyor ama Zoko ve Serkan yok. Ha birde Volkan ile Onur yok.İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18 kişilik kadro belli oldu mu ? Resmi sitede göremedim isimleri.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu Onur meselesi moralimi bozuyor.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitede yazmiyor ama Zoko ve Serkan yok. Ha birde Volkan ile Onur yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum