Zokora da Eboue de oynamıyor bu hafta beyler. Fil Dişi kampına katılıyorlar. Onur'un bu sene içinde daha önce de kadroya alınmadığı olmuştu. Yedekte 2 kaleci birden bulundurmak zaten mantıklı bir şey değil. Onur'un menajeri anlaşıldı diyor, Onur kendisi anlaşıldı diyor. Yunus Emre Sel, takıma en yakın muhabir anlaşıldı diyor. İmza ise hala atılmıyor. Onur'un 18'de olmamasından çok asıl enteresan olan bu. Kadroda olmamasının bununla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Jebrin uzun süredir maç yapmıyordu. Bu maçta kadroda olmasını beklemiyordum. Umarım Samsun maçında izleyebiliriz kendisini.
Asıl ben Volkan Şen işine bir türlü akıl sır erdiremiyorum. Manisa maçında herkes ne kadar oynuyorsa o da o kadar oynuyordu. O anlamsız 3 kişinin üstüne gitme olayından da vazgeçmişti. Yine oyundan ilk çıkan oldu ve bu sene alıştığımız gibi 11 başladığı maçın ertesinde 18'e alınmadı. Sonra tekrar 11 başlatılacak, Volkan bu sefer yine kendimi kanıtlayacağım diye anlamsız işlere girecek. Halbuki üst üste şans verilse 11'de kesinlikle çok net bir sağ kanat oyuncusu kazanacağız. He sakat deniyor kaç seferdir olduğu gibi yine. Hafta içi en ufak bir sakatlık haberi çıkmıyor, hop maç kadrosu açıklandığında Volkan sakat. Ne bileyim, artık inandırıcı gelmiyor. Umarım sakattır.
Onur'un kadroya alınmama sebebinin sözleşmeye bağlayanlar Çarşamba günü Güngören maçında kalede gördüklerinde ne diyecekler merak ediyorum. Adam daha önce de kadroya alınmadı ilk değil...
Kaleci Onur kadroda yok çok ilginç sözleşme ile ilgili birşeydir
ilk yarı sadece fenerbahçe deplasmanında kadroya almadı kaleci zekiyi bütün yedek kadroya ihtiyaç olacağını düşündü bu kez de serkan ve zokora yok zaten defansif zayifetimiz var o yüzdendir kadro da oyuna etki edecek oyuncular olmasını istemiştir.
Onur'un kadroya alınmama sebebinin sözleşmeye bağlayanlar Çarşamba günü Güngören maçında kalede gördüklerinde ne diyecekler merak ediyorum. Adam daha önce de kadroya alınmadı ilk değil...
Imza olmadigi sürece inanmiyorum.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Asıl ben Volkan Şen işine bir türlü akıl sır erdiremiyorum. Manisa maçında herkes ne kadar oynuyorsa o da o kadar oynuyordu. O anlamsız 3 kişinin üstüne gitme olayından da vazgeçmişti. Yine oyundan ilk çıkan oldu ve bu sene alıştığımız gibi 11 başladığı maçın ertesinde 18'e alınmadı. Sonra tekrar 11 başlatılacak, Volkan bu sefer yine kendimi kanıtlayacağım diye anlamsız işlere girecek. Halbuki üst üste şans verilse 11'de kesinlikle çok net bir sağ kanat oyuncusu kazanacağız. He sakat deniyor kaç seferdir olduğu gibi yine. Hafta içi en ufak bir sakatlık haberi çıkmıyor, hop maç kadrosu açıklandığında Volkan sakat. Ne bileyim, artık inandırıcı gelmiyor. Umarım sakattır.
üç günde bir maç yaptığımızı unutuyorsunuz ya da kanıksadınız bu durumu
ufak bir sakatlık geçirdin mi antremanı kaçırıyorsun sonra da maç günü geliyor zaten. ayrıca bir futbolcu kesik yiyecekse de bir hafta oynatıp bir hafta oynatmayarak yapılmaz herhalde bu iş. yani mantıklı gelmiyor bu yaklaşım.
üç günde bir maç yaptığımızı unutuyorsunuz ya da kanıksadınız bu durumu
ufak bir sakatlık geçirdin mi antremanı kaçırıyorsun sonra da maç günü geliyor zaten. ayrıca bir futbolcu kesik yiyecekse de bir hafta oynatıp bir hafta oynatmayarak yapılmaz herhalde bu iş. yani mantıklı gelmiyor bu yaklaşım.
Bana da mantıklı gelmiyor ki. Bir maç 11 başlatıp bir maç neden 18'e alınmasın? Çok uç noktalar. Ama bu yanılmıyorsam 4. kez aynı durum oluyor. Kadro bir açıklanıyor Volkan yok. E bir önceki maç 11'deydi? Volkan sakat. E hiçbir yerde bundan bahsedilmemişti? Ne bileyim. Umarım sakattır ve bir an önce bu her hafta nükseden illetten kurtulur. Sol kanatta Olcan, sağ kanatta Volkan. Üst üste 2-3 maç izleyelim şu adamları yahu. Çok şey kazanacağız.
Jebrin gibi 1.5 aydır maç yapmayan birisinin kısa sürede kadroda olmasını beklemiyordum. Ama Olcan her daim hazırdı o yüzden 11'de bile başlarsa şaşırmayın. Yalnız Onur'un getirilmemesi sürpriz olmuş. Allah korusun Tolga'ya bir şey olsa kaleye Zeki mi geçecek...
Bana da mantıklı gelmiyor ki. Bir maç 11 başlatıp bir maç neden 18'e alınmasın? Çok uç noktalar. Ama bu yanılmıyorsam 4. kez aynı durum oluyor. Kadro bir açıklanıyor Volkan yok. E bir önceki maç 11'deydi? Volkan sakat. E hiçbir yerde bundan bahsedilmemişti? Ne bileyim. Umarım sakattır ve bir an önce bu her hafta nükseden illetten kurtulur. Sol kanatta Olcan, sağ kanatta Volkan. Üst üste 2-3 maç izleyelim şu adamları yahu. Çok şey kazanacağız.
üstüste oldu. mesajlarımız volkanla ilgili baya bi zıt olmuş, denk gelmiş
bence sakat olmadığı dönemlerde hoca yeteri kadar şans veriyo ona. ama henüz bursadakinden rüzgar dahi yok. defansif olarak takımı çökertiyo bile diyebiliriz. heleki manisa maçı bunu çok iyi gösterdi.
şimdilik bence volkan kadroya giremez. ha eskiye döner ne ala, başımla beraber.
Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Volkan'ın geçtiğimiz hafta bir sakatlığı vardı ve Manisa maçının başında da çok ciddi bir darbe aldı. Volkan'ın götürülmemesi ya sakatlığından ya da tedbirendir.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum