Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta | İBB: 0 - Trabzonspor: 2 | Bize Her Yer Trabzon

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alan ve adrian için de birşeyler söylemek gerekirse 2 side iyi oyuncu ama 2 si de görüldü ki 11 den ziyade sonradan girdikleri maçta daha etkili oluyorlar..özetle alanzinhonun bugün ki performansı güzel ama abartmamak lazım..Ve ben herşeye rağmen Adrian dan birşeyler bekliyorum..

benim ideal trabzonspor 11 im :Olcan ve henrique nin dönüşümlü oynayacağı ve Olcanın çok daha verimli olacağı bir sistem..ve mustafayı beğenmeme rağmen yine de üst düzey bir stoper lazım..

---------------------------------tolga-----------------------------
    celustka--------------giray------------------mustafa---------cech
    ----------------------------------------------------------------------
    ----------------------aykut------------------colman---------------------
    volkan--------------------------OLCAN-----------------------henrique
    ---------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------burak----------------------------------
    En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 07.01.2012, 18:49.

Yorum

• bu pozisyonu hatırlayan var mı? bu da penaltı değil mi?

Yorum

• daha jebrin var sırada...o da tutarsa ey şikeciler..yandı gülüm keten helva
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Arif'in Manchester United'e attığı golü arıyordum nereye gelmişim ben ya..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• güncel gol kralligi suan ne gibi ?

Yorum

• Semih icin burada dizilen ovguleri biliyorum.
              Mustafa da en az onun kadar yetenekli bir stoper.

Yorum

• ozellikle olcan buyuledi resmen..
                orhan cikrikcidan sonra ilk defa soldan bu kadar geldik herhalde.gozlerim doldu resmen..
                yillardir sol kanadimiz uvey evlat muamelesi gordu..
                aranan kan 15 yil sonra bulundu.

Yorum

• Colman'ın efsane çalımının videosunu yakalayan hemen paylaşırsa sevinirim.

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    alan ve adrian için de birşeyler söylemek gerekirse 2 side iyi oyuncu ama 2 si de görüldü ki 11 den ziyade sonradan girdikleri maçta daha etkili oluyorlar..özetle alanzinhonun bugün ki performansı güzel ama abartmamak lazım..Ve ben herşeye rağmen Adrian dan birşeyler bekliyorum..

benim ideal trabzonspor 11 im :Olcan ve henrique nin dönüşümlü oynayacağı ve Olcanın çok daha verimli olacağı bir sistem..

---------------------------------tolga-----------------------------
                    celustka--------------giray------------------??????????---------cech
                    ----------------------------------------------------------------------
                    ----------------------aykut------------------colman---------------------
                    volkan--------------------------OLCAN-----------------------henrique
                    ---------------------------------------------------------------------
                    ---------------------------------burak----------------------------------
                    zokora oynar stoper de ama jaja da olmalı olcan solda henrique duruma göre gırmelı
                    @Napy61

Yorum

• İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      güncel gol kralligi suan ne gibi ?
                      en son bu var

Süper Lig Fikstür ve Puan Cetveli, 2019-2020 Cemil Usta Sezonu, Fikstürü, puan tablosu, maç programı, puan durumu, gol krallığı, AYTEMİZ ALANYASPOR, ANTALYASPOR A.Ş., ATİKER KONYASPOR, BEŞİKTAŞ A.Ş., ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş., FENERBAHÇE A.Ş., GALATASARAY A.Ş., GÖZTEPE A.Ş., KASIMPAŞA A.Ş., İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR, MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK, MKE ANKARAGÜCÜ, DEMİR GRUP SİVASSPOR, TRABZONSPOR A.Ş., EVKUR YENİ MALATYASPOR, YUKATEL DENİZLİSPOR, GENÇLERBİRLİĞİ, GAZİŞEHİR GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ

burak 19 oldu ama düzeltirler yarına kadar
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Semih icin burada dizilen ovguleri biliyorum.
                        Mustafa da en az onun kadar yetenekli bir stoper.
                        semihin mustafadan hiçbir fazlası olduğunu düşünmüyorum...biraz klasik olacak ama belki özgüveni fazladır...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• aykut-mustafa-giray gibi 3 tane saatli bombayla oynadık hele aykut çıldırttı beni hadi birini adam yokluğundan oynattın 3ü birden sahada olunca olmuyor işte bu adamlar büyük takım topçusu değil allahtan burak var yoksa halimiz harap güngörene bile gol atmakta zorlanırız çarşamba günü burak büyük bir ihtimalle oynamayacağı için görün bakın
                          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            napcanadamin bacak arasini
                            bmn komik mesjlara çıkarsınız kesin
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Cech'de çok iyiydi..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                güncel gol kralligi suan ne gibi ?
                                memlekete saltanat geri geldi..padişah birinci burak yılmaz... krallara taç bahşeden sultan ya istanbul onu alır ya da o istanbulu ve istanbulu aldı geliyor...
                                paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X