Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir buz kütlesi halinde maç izliyoruz orda. Donuyoruz, donuyoruz, donuyoruz...
    Siz de bir zahmet inanıverin. Yeter daha...

Yorum

• Halil+Brozek bir Simpson etmezse... Aykut+Zokora bir Murat Erdoğan etmezse... Giray+Serkan bir Dixon etmezse zaten sen eksik oynuyorsun demektir. Şu saydığım Manisasporlu isimler Trabzonspor'da olsa inanın şu an süper ligin zirvesinde olurduk. Brozekmiş, Henriquemiş, Aykutmuş şuymuş buymuş. Biz ne zaman Manisa veyahut İbb gibi isabetli transferler yapacağız Allah aşkına ya!

Yorum

• Giden oyuncuların rakip takımları sırtlayıp götürdüğünü görünce yönetimin, nerede niye hangi sebeblerle bu oyuncuları elinden çıkardığını yada kaçırdığını hala anlamış değilim. Yazık gerçekten dün akşam ki maçı izlerken çok ah çektim çok. Tolga ve Halil dışında herkesin bu takımdan bir an önce gitmesi lazım. HERKESİN.
        Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Murat Erdogan hamlesine karsilik vermedi Senol Hoca. Burada oldukca hatali bence. En basindan ilk 11 tercihi yanlisti mesela, cünkü sag bekte Celu solda da Cech oynamaliydi.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• abartmayali
              eksiklerimiz var
              bunu herkes biliyor
              ama manisaya karsi kötü oynamamizin nedeni o eksiklerimiz olmadiginida biliyorsunuz

bindirme yapan tek takim bizik ligde
              bunun etkisi 2 hafta daha sürecekdir
              bu sürede costada takime katilirsa ve maclari almayi becerirsegik ligi sallayan takim olusur
              artik sabir vr destek
              siz 5 gün boyunca 3 kez antrenmana cikip 2 gün sonra maca ciksaniz nasil oynardiniz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              Yükleniyor...
              X