Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol hocam seni çok seviyor ve güveniyoruz.

şenol hocam lütfen fazla ısrar etme bu volkan,bu adrian iyi kumaşlar bir lafımız yok yanlız kondisyon ve güçleri inanılmaz derecede eksik bunu net bir şekilde herkes farkında.

volkan ve adrian bu halleriyle 20 taş çatlasın 30.dak.oyuncular bu iki oyuncuyu son 30.dak.kala alırsak daha sağlık olur kanısındayım.

Yorum

• Valla ben ikinci yarıyı izlerken yerin dibine girdim. Bu kadar kötü futbolu uzun zamandır görmemiştim. Takımda ne hırs var ne istek. 1-1 maç yaaaa sanki 5-0 yenilmiş gibi kopuk oynuyorlar. Manisa resmen ezdi bizi. Takım oyunu olarak çok net üstün takımlar bizden. Bizde ne pres var, ne kademe var, ne yardımlaşma var, ne çok adamla hücum var, ne oyun kurma var. İlk yarı rahat 35-40 dk stoperler oyun kurmaya çalıştı. Yan pas geri pas. Orta saha diye bir şey yok takımda. Oyun kurarken defans ve forvet var, orta sahayı pres yapan rakibe "al bunu ve atak yapmama izin ver" dermiş gibi teslim ediyoruz. Gol olunca bırak bağırmayı, ne ağzımı açtım ne kılımı kıpırdattım. Sevinecek halim yoktu çünkü. Bu sezon cidden gerçekçi olalım, 1-2 maç dışında felaket derecede kötü oynuyoruz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi maci sonradan dikkatle izleyince bunun en buyuk sorumlusu Serkan oldugu ortaya cikiyor cok net bir sekilde
        Çıkaralım Serkan'ı bütün meseleyi halledelim o zaman. İbb maçında Serkan yok mesela.

Sorun adamların elini kolunu sallaya sallaya gelmesi. Yediğimiz gole bakın Isaac yarım saat boşta bekledi bir allah'ın kulu yanına gidip "hemşerim sen burda ne yapıyorsun ?" diye sormadı.

Böyle ne defans anlayışı ne de orta saha olur.
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• ben uzun süredir söylüyorum. evet defansımız bence 2.sınıf seviyede. bunun üstüne ne forvet ne de orta saha defansa hiç yardım etmeyince, zaten 2.sınıf olan defansımız iyiden iyiye yol geçen hanı oluyor. ama o yol geçen hanının ilk çıkış yeri, forvet ve orta saha hattımız.takım halinde değil, parça parça oynuyoruz. 6 kişi geride, 5 kişi ilerde, defans olmayıp geriye yaslananlar sırf telaştan ve korkudan geriye yaslanıyor, ve hiç defans yapamıyor, ileriye yaslananlarda panik içinde neidüğü belirsiz orta ve anlamsız karambol pslardan başka bişey yapmıyor. orta sahanın göbeğine topu hatmemtmiş birileri lazım. anderletch li bir kaç topçu va aklımda, isimlerini anımsayamadım ama, orta sahayı defans ve forvetle bağlayacak, hatları organize edecek bi çok akıllı oyuncuya ihtiyaç var. olcan bu işi inşallah görebilir.
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi Ben ilk 60 dakika modern futbol göremedim.11 kişi kapanmak modern futbolsa onu bilemem..
            katılıyorum . 1-1 e kadar olan zamanda manisa birşey yapamadı. trabzsonspor yine 2. golü atabilecek pozisyonlara girdi.2. gol gelseydi 5lik olurdu belkide manisa.
            TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çıkaralım Serkan'ı bütün meseleyi halledelim o zaman. İbb maçında Serkan yok mesela.

Sorun adamların elini kolunu sallaya sallaya gelmesi. Yediğimiz gole bakın Isaac yarım saat boşta bekledi bir allah'ın kulu yanına gidip "hemşerim sen burda ne yapıyorsun ?" diye sormadı.

Böyle ne defans anlayışı ne de orta saha olur.
              bunu biraz yoğun maç trafiğine başlıyorum.fizik olarak hazır değildi bence trabzonspor.maç 1-1 olunca mental olarakta takım yıkıldı maalesef.
              TEKKEBALL

Yorum

• Ya bizim takımın fizik-kondisyon durumu ne olacak. Alet falan yok mu bir ölçsünler açık ara sonuncu çıkarız. Şampiyonlar Ligi falan oynamakla bu kadar olmaz sönmüşler resmen. Bize gelen de geriye gidiyor, Cech olsun Henrique olsun mesela fizik olarak başta daha iyilerdi dün oynamadılar ama aklımdayken yazayım dedim.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Jaja'ya bi büyük rakı içirelim sonra sahaya sürelim Adrian dan 10 kat daha iyi oynar.Bir çoğumuzun beğenmedi Alanzinho bile topla birlikte daha iyi çıkıyor.

Yorum

• Futbolcular iyidir,kötüdür ama bir futbolcu en azından bir şeyi iyi yapmalı.

O "şey" Adrian için nedir 18 haftadır bunu göremedik.

Pas atma,oyun kurma konusunda bir ışık göremedik.

Topla çabuk değil,dripling özelliği yok.

Adam eksiltme,şut atma adına henüz sahneye çıkmadı.

Bekliyoruz,bakalım...
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Zokora kalitesini en cok Sampiyonlar liginde oynadigi maclarda gösterdi. Formsuz olabilir ama kalitesini tartismak asla. Adam bosuna mi Tottenham ve Sevillada banko oynadi?
                      Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Herhalde takım oyununda bazı ilerlemeler gören tek ben varım...Bu da futboldan anlamadığımı gösterir.. İlk devredeki oyunlarımıza baktığımda ceza alanı içinde sadece Burak oluyordu..Ama dünkü maçın ilk yarısında Halil,Volkan ve Adrian da ceza sahasına bayağı girdiler ve gol aradılar.. Bunun sonucunda defansımızın bazı açıklar vermesi normal..

Yorum

• kimse kendini kandırmasın. adamlar o posizyonları değerlendirseydi su an burası kelle avcıları ile dolu olacaktı. skorun lehimize olması bazı yanlışları görmezden gelmemize sebep oluyor. aynı hataları ibb maçında da tekrarlarsak kalbimiz bu kez dayanamayabilir. acilen çeki düzen verilmeli takıma.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Volkan Şen'de ısrar edilmeli.

Bu çocuk olacak.

Sol tarafada Olcan'ı monte ettik mi uzun yıllar-satmadıkça- sorun yaşamayız kanatlarda.

benim gibi düşüneni görmek güzel..Volkanda bariz bir şekilde ''ya atamassam ya geçemezsem'' durumu var biraz özgüvenle en iyi yerli iki kanada sahip oluruz..Ben sezon başı kampında bazı isimlerin zirve yapacagına inanıyorum..

Yorum

• oyun disiplininden çok çabuk kopuyoruz manisa 5 dk da 3-1 öne geçebilirdi neyseki kazandık ama bu futbolla işimiz zor
                              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• editt,bana yakismiyor.
                                En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 04.01.2012, 16:14.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X