bu nasıl iş arkadaş beynim sulandı 2 günde bir maç hade futbolcuları geçtim bırakın azıcık taraftar dinlensin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech yok sanırımFIRTINA
Yorum
-
Manisa bize hep ters gelmiştir. Fikstüre baktığımda puan kaybedebileceğimiz maçlardan biri olarak düşünürüm hep Manisa'yı. Hiçbir zaman bizim gücümüzde olamadılar ama ters geliyorlar neden bilmiyorum. İlk maça denk geldi... Normalde bizde hep açılış maçlarını kazanırız bakalım iki gelenekten hangisi ağır basacak. Gerçi maçı alacağımızı düşünüyorum ama şeytanın bacağını kırmamız gerek...- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden.. ???Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
bu maçta hoca umarım 4-2-3-1 ısrarından vazgeçer ve ilk defa rahat maç izlememizi sağlayan orduspor maçındaki gibi 4-4-2 sistemine döner.. çünki bu takım bu oyuncularla sadece 4-4-2 sisteminde başarılı olabilir..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo manısanın şerefsz kalecısını boş gecmeyın macta olamıcaamm o adam tam trabzn dusmanıdırr
Yorum
-
ABDURRAHMAN ARICI; SALI GÜNÜ ANKARA DEDEMAN OTELİNİN 5. KATINDA BİR ODADA KİMİNLE NE KONUŞTUN, NEDEN BULUŞTUN. SEN NASIL BAKAN YARDIMCISI OLMUŞSUN, NASIL SÜPER LİG GÖZLEMCİLİĞİ YAPARSIN. GEÇEN YIL YAPTIKLARIN YETMEDİ Mİ? TRABZONSPOR'U PERDE ARKKASINDA BİTİRRENLERDEN BİRİ SENSİN, ŞİMDİ MAÇINA GÖZLEMCİ GELDİN, SÜPERSİN!
arkadaslar yukardakı yazıyı eskı trabzonlu hakem taka gazetesı mudur hamza mısır yazdı ... bu adam yarın bızım macta gozlemciTrabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum