Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu nasıl iş arkadaş beynim sulandı 2 günde bir maç hade futbolcuları geçtim bırakın azıcık taraftar dinlensin
    !

Yorum

• İlk olarak Murat SİSMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cech yok sanırım
      Neden.. ???
      FIRTINA

Yorum

• Manisa bize hep ters gelmiştir. Fikstüre baktığımda puan kaybedebileceğimiz maçlardan biri olarak düşünürüm hep Manisa'yı. Hiçbir zaman bizim gücümüzde olamadılar ama ters geliyorlar neden bilmiyorum. İlk maça denk geldi... Normalde bizde hep açılış maçlarını kazanırız bakalım iki gelenekten hangisi ağır basacak. Gerçi maçı alacağımızı düşünüyorum ama şeytanın bacağını kırmamız gerek...
        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Neden.. ???
          Kampa 3 gün geç katıldı diye hocanın Ferhat'a şans vereceği konuşuluyor. Açıkçası Ordu maçındaki performansından sonra başka bir solbek görmek istemiyorum...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ilker kulakların cınladımı la

Yorum

• o manısanın şerefsz kalecısını boş gecmeyın macta olamıcaamm o adam tam trabzn dusmanıdırr
              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Azizin tohum ektiği tarla avni akere geliyor..İyi başlayalım ,iyi gitsin..
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Yarın tarlaların tohumu bitmemiş, buğdaylar başak açmamış ve hakem düdüğünü kontrol etmiş ise güzel bir galibiyet bekliyorum.

Yorum

• Başlık bu kadar boş bir okadar da sessiz, umarım 3 puan bizim olur.
                    Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• bu maçta hoca umarım 4-2-3-1 ısrarından vazgeçer ve ilk defa rahat maç izlememizi sağlayan orduspor maçındaki gibi 4-4-2 sistemine döner.. çünki bu takım bu oyuncularla sadece 4-4-2 sisteminde başarılı olabilir..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o manısanın şerefsz kalecısını boş gecmeyın macta olamıcaamm o adam tam trabzn dusmanıdırr
                        Şef imzanı kaldırsan iyi olacak. Zira Umut yalanladı o haberleri bilgin olsun.

Yorum

• imza vermek isteyenler

Yorum

• ABDURRAHMAN ARICI; SALI GÜNÜ ANKARA DEDEMAN OTELİNİN 5. KATINDA BİR ODADA KİMİNLE NE KONUŞTUN, NEDEN BULUŞTUN. SEN NASIL BAKAN YARDIMCISI OLMUŞSUN, NASIL SÜPER LİG GÖZLEMCİLİĞİ YAPARSIN. GEÇEN YIL YAPTIKLARIN YETMEDİ Mİ? TRABZONSPOR'U PERDE ARKKASINDA BİTİRRENLERDEN BİRİ SENSİN, ŞİMDİ MAÇINA GÖZLEMCİ GELDİN, SÜPERSİN!

arkadaslar yukardakı yazıyı eskı trabzonlu hakem taka gazetesı mudur hamza mısır yazdı ... bu adam yarın bızım macta gozlemci

Yorum

• umarım kazanarak başlarız
                              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• jajayı trabzonda novotelde gorenler olmus face de öle haberler gezıor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X