Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çokta iyi oynamadığımız bir maçı kazandık......

Bir kaç husus dikkatimi çekti....

- Şenol Hoca Buraka her maç kilit yapıldığını sonunda gördü onu kanatlara doğru çekti Halille yr değiştirerek rakip defansı şaşırtmaya çalıştı.

- Rakip ortasahayı kalabalık tuttu bizi oraya hapsedip defanstada hata yapmayarak bence üzel bir oyun ortaya koydu...

- Ancak Burakın hırsını , Halilin ilk goldeki bitirici vuruşunu birde bu takımın olmazsa olmazı Colmanın olağanüstü pasını hesaba katmamaışlardı..

- Tolga kaldığı yerden devam ediyor kalesinde gerçekten güen veriyor. Onurlada anlaşırsak kalede bir 3 sene sıkıntı çekmeyiz...

- Defans hattına mutlaka takviye lazım yoksa her maç bu kadar şanslı olmayabiliriz...

- Dün Serkan olağaüstü kötüydü. Şenol Hoca nasıl sabrediyor görmüyormu bunu anlamıorum... Şükürki bu hafta kart cezalısı itesede oynatamayacak onu...

- Sonuç olarak 3 puan çok iyi oldu vbizim için sıra İst Bb de.... Weoda kart cezalısı olucak bu bizim için büyük avantaj....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• tek kelimeyle berbat durumdayız. galip geldik ama sevinemiyoruz. neden? çünkü herşey açık ve net: bu takım bu ligde başa güreşemez. iki ileri bir geri yapar dururuz.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Büyük takıma yakışmayacak kademe ve defans hataları ile dolu bir maç oldu. Maçı seyrederken hatalardan utandım da utandım.
        Abi maci sonradan dikkatle izleyince bunun en buyuk sorumlusu Serkan oldugu ortaya cikiyor cok net bir sekilde
        sakin olun...

Yorum

• zor zamanda güzel bir üç puan..defans dökülüyor,acil takviye lazım...cebrin ve olcanın takıma dinamizm getireceğini düşünüyorum...inş yanılmam..
          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Bu takım her maç en az 1 gol yer..

Yorum

• Zor oldu ama Şükürler olsun kazandık
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Serkan Balci ve 2. yaridaki Halil disinda, takimin arzusu ve istegini cok begendim..

Volkan'in bu kadar kostugunu hatirlamiyorum...

Volkan bana Burak'in ilk oynadigi zamani hatirlatti.. Kimse istemedi oynamasini ama Senol Günes hep onu cikarmisdi 11'de...

Yorum

• hocayı eleştirmek kolay lakin şikeli günlerde başımızda olması büyük lütuf...olcan ve cebrin hamlelerini sabırla bekliyorum..bakalım neler olacak...
                  paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Rezil bir futbol ve rezil bir defans hattıyla mucize bir 3 puan aldık.Hoca hemen hemen yakalanan her pozisyonu Serkan'ın kanadından yada kademe eksikliğinden ötürü arkasına atılan toplardan yediğimizi 80'e kadar algılayamadı bence.Celustka'nın orda olması demek bir defa rakibin oradan gelememesi demek.Bu adamın yeriyle neden bu kadar oynanıyor, onu geçtim hemen her maça farklı bir defans kurgusuyla çıkıyoruz anlamış değilim.Anorthosis maçında da aynıydı, şuanda da değişen bir şey yok.Aynı zamanda sarhoş Jaja'ya çok ihtiyacımız var.

Yorum

• Şenol Güneş'in şu oyuncu değiştirmeme ve inatla bazı adamları sahada tutmaya devam etmesi anlaşılacak birşey değil
                      İkinciside bir kampanya başlatmak lazım Giray+Serkan ı alana üçüncü kalasda benden kampanyası;ya siz nasıl adamlarsınız ya biri yanından adam geçer müdahele etme gereği duymaz diğeri üzerine gelen topu alamaz belamısınız kardeşim bu takımın başına siz ama daha ilginç olan buralara sağbek+stoper mevkine adam ısrarla bulunamaması, ya en azından stoper alıp şu Serkan'ın yerine Celutska yı oynatırdınız sağbekte yeter artık bu iki maldan gına geldi

Yorum

• Defansımız çoğu arkadaşımızın dediği gibi berbat bir durumda. Volkan Bursada üst seviyede futbol oynuyordu. Uyum sürecinin bu kadar uzun sürmesi takımımız ve kendisi adına büyük handikap. Adrian ve bonservis bedelini düşündüğümüzde tam bir fiyasko.

Serkan geçen yılın ikinci yarısından itibaren bitikleri oynuyor. Dün takımı 10 kişi bırakıp, 3 puan almamızı konusunda hakeme dua etsin. Bu maç şunu gösterdiki kesinlikle bizim defansa 2 tane iyi topcu lazım. Kendini ispatlamış iyi bir forvete ihtiyacımız var. Yönetim ve teknik heyet 30 kişilik kadromuz var diye kendini kandırmasın.

Bu şartlarda 3 puan iyi. önümüzdeki maçlar için iyi bir hava yakalamamız açısından önemli niyebiliriz.

Takım galipken yanlışları eksiklikleri görmek çözüm üretmek önemli. Keza puan kayıplarında herkez eleştirir.

Yorum

• Maçta tek olumlu yanı Aykut idi.Bu çoçukta iş var...Zokora,Serkan,Giray,Halil hayal kırıklığı oldu benim adıma...
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• volkana kefılım bence kuması ıyı ülkemızdekı futbolculara görede mukemmel ancak.........sımdılık kötu kabul edıyorum bıraz zaman lütfen.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              volkana kefılım bence kuması ıyı ülkemızdekı futbolculara görede mukemmel ancak.........sımdılık kötu kabul edıyorum bıraz zaman lütfen.
                              Bazı hatalar yapmış olsada en azından mücadele ediyor....

Topu kazanmak , arkadaşlarına kazandırmak için çaba gösteriyor...

Belki eski Volkan değil ama daha iyi olacağını dşünüyorum şahsen...
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Adrian 5,250 Euro vermek hangi akla hizmettir anlamam.

Bir oyuncu orta yapamaz mı ?

Bir oyuncu gole giden adamı düşürmekten aciz mi ?

Bu kadar para verip bu kadar kötü oyuncu Ali Lukunkudan sonra görmemiştim.

Oda bize nasip oldu.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X