Yorgunluk alışamadık zaman lazım yeni bahanemiz ne acaba kötü oynuyoruz bu futbol için antrenman yapmaya çalısmaya falan gerek yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Yaa şu sayfada Ayman ile Zokora'nın kıyaslandığını okudum ya batsın bu dünya/Orhan Gencebay
Hiç ortamız yok arkadaş.
Ordu maçına kadar Burak gol atmaya ara verdi diye (ki adamın istatistikleri inanılmaz) adamı resmen bitirdik
Düne kadar Zoko'yu alanlara dualar edip Selçuk'un yeri doldu diyenler bugün adamı meydanda sallandıracaklar neredeyse. Tolga bir iki hatalı gol yedi diye tamam artık Tolga eskiye döndü, bitti pili dediler. Giray garibim bir hafta göklere çıkarılır öteki hafta domdom kurşunuyla vurulur
Bunun gibi bir sürü...
Düne kadar Celutska en bomba transferimizdi bugünse yetersiz
Zaten takım yoruyor bir de böyle dengesizce futbolculara, hocaya yüklenildimi iyice çekilmez oluyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
maci izlemedim genel olarak mac hakkinda bilgiyi yazdiklarinizla ogreniyorum. Macin ozetine baktim ama. Gol yedikten sonra manisanin 3-4 tane bariz gol pozisyonu var. Defans hattimizi anlatmaya gerek yok ayni devam. Evimizde gol yememeliyiz. Ama bunu bir turlu oturtamadik. Hep gol yiyoruz. Araya atilan toplarin haddi hesabi belli degil.
Yorum
-
Çok şükür 2. golde de kendini yere attı. Böyle savunma oyuncuları her rakibe lazım.İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin Tok yine attı kendini yere ama hakem bu sefer yemedi. Nasıl bir defans oyuncusu bu? Burak'ı görünce hemen yere atıyor kendini, nasıl olsa hakem faul verecek diye.Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.
Yorum
-
maç 1-1 olduktan sonra sanki beraberliğe razı bir görüntü vardı. Colmanın girmesi çok iyi oldu. Zokora afrika kupasına gideceği için yormadı kendini dün. Bizim defansla forvetin arasındaki bağı kuracak biri lazım. Volkan şen hala tatilde gibi zaten ona söylenecek birşey yok. Ama şu varki bu takımın zamana ihtiyacı olduğu belliZafer mutlak inananlarindir...
Yorum
-
Hayatımda bu kadar sinirlenip küfür ettiğim bir maç daha olmadı
ama bu sabah düşündüğümde aldığımız bir galibiyet var ve kötü futbol oynadık ama 1-0 iken celutska nın direkten dönen topu var bu gol olsa belki daha farklı olacaktı.
Yani demek istediğim fazla duygusallığa kapılmamak lazım bence takımımız İBB maçında daya iyi futbol oynayarak galip gelecektir.
Yorum
-
Sezonun en kötü futbolunu oynadık bence. İsaac yerine biraz kaliteli bir golcüleri olsa mağlup olmama ihtimalimiz yoktu. Gol olduğunda kılım kıpırdamadı vallahi, hiçbir eksilme olmadı sinirlerimde gol ve galibiyetle beraber. Ankaragücü maçında daha çok heyecanlandım daha çok sevindim dersem abartmış olmam yani. Ama gene de galip başlamak iyidir.
Şenol Hocam çok büyük adamsın bunu genç yaşlı, kız erkek herkes iyi biliyor fakat oyuncu değiştirme tercihlerin ve kendine göre olan disiplinin bazen resmen zarar veriyor takıma.
-Adrian samimi söylüyorum eksik oynattı bizi dün, gerçi hep öyle.
-Colman'ın orta sahada oynamaması ileri çıkışımızı resmen kapattı. İki tane defansif orta sahayla hücum yapmaya çalıştık inat yüzünden. Ama yumurta kapıya dayanınca yaladı tükürdüğünü Colman konusunda Şenol hoca. Adam girdi bir tane pas yaptı gol oldu, kazandık.
-Alanzinho ve Cech, izinli olarak bir gün geç gelmelerine rağmen 18 de yoklar.
-Pawel Brozek, ya birisi sesimi duysun kuran çarpsın daha iyi oynarım ondan, transfer olsun gitsin can sıkıntısından başka bir işe yaramıyor. Oyuna kurtarıcı diye girdi, sol çizgide ofsayt pozisyonundan başka yarım saatte bir kere ismini söylemedi spiker.
Rezalettik abi, ama tüm olumsuzluklara rağmen kazanmamız iyi oldu.
Burak içinde birşey söyleyeyim. Akşamdan beri herkes rakibin hatasından bahsediyor. Arkadaş resmen Burak süratiyle topu alıyor önüne yani, kimse ondan bahsetmiyor. Birtek bana mı öyle geldi bilmiyorum ama muazzam bir gol bence Burağın attığı gol.Gurbetçi Gençler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum