Ibb - ts maci nezaman oynanır ? Ne zaman belli olcak acaba? Ben o sırada istanbulda olcam
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
10-12 Ocak arasında Türkiye Kupası olacağına göre 7 Ocak'ta oynanması lazım...İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbb - ts maci nezaman oynanır ? Ne zaman belli olcak acaba? Ben o sırada istanbulda olcamTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Ayin 8 kadar ben istanbuldayim... Insallah öyle olur ve maca giderimİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10-12 Ocak arasında Türkiye Kupası olacağına göre 7 Ocak'ta oynanması lazım...
Yorum
-
Bu maca az bir zaman kaldi,artik bu maca yogunlasmamiz gerekiyor.
Bizim icin cok önemli bir mac,psv macina kadar kayipsiz gitmeliyiz.
Zor bir mac olacak,oturmus kadrosuyla manisa bizi zorlayacaktir.
Buna ragmen kazanmak icin daha istahli olmali ve bunu sahaya yansitmaliyiz.
Iyi baslangic cok önemli,umarim kazanan taraf oluruz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
çok ters gelen bir takım...avni akerde en son hangi lig maçında yendik manisayı hatırlamıyorum...ayrıca kaleci ilkerin geçen sene mağlup olduğumuz maçta yaptığı çirkefliklerin hesabını sormalıyız...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
8 Ocakta İbb maçıİlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyin 8 kadar ben istanbuldayim... Insallah öyle olur ve maca giderim
FIRTINA
Yorum
-
transfer ve yürüş vs gündem çok yoğun olduğu için maçı unuttuk ama 1 gün kaldı
Bu maç ligdeki durumumuz için çok önemli
Bu maçı alıp yeni transferlerimizlede iyi bir serinin başlangıçı olabilirSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum