Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    o kadro ziya doğanın kadrosu değil samet aybabanın kadrosuydu.....Şenol hocayı çok seviyor olabilirsiniz ama ne yazık ki hocamız transferde pasif kalıyor
    hocanin transferde pasif kaldigini kim soyledi yonetimin icindemisiniz ? haberi nerden aldiniz kimden duydunuz hocanin istemedigi futbolcularin getirildigini hadi diger taraftan bakalim hocanin istedigi futbolcular getirildi volkan adrian henrique bu adamlardan beklenen performans alinamadi peki halil , burak, celustka bu adamlardan kim hanginiz bu kadar performans bekliyordu ? onun kadrosu bunun kadrosu gibi zevzek dusunceleri kabullenemiyorum samet aybaba trabzonspor'un basina getirilecek denildiginde yonetimin burosunun camlarini taslayanda sizlerdiniz simdi samet hocayi yuceltenlerde hic kimse kimsenin malina konmaz bir takima her genel teknik direktor ufak tefek birseyler katar ondan sonra gelen eger akli varsa biraz daha katip birseyler basarmaya calisir samet gitti ziya geldi batirdi ersun geldi bros geldi batirdi senol hoca b.kk icindeki bi takimin belini duzeltmesi trabzonsporu yukseltmesi icin getirildiki cok sukurde baktigimiz zaman kisa sure oncesine kadar kafalari duvarlara vurdurtan takim suan sampiyonlar liginde basarili bi sezon gecirmis gecen sene sampiyon olmus ! bu sene uefaya kaldigi yerden devam ediyor ... sizinkisi Senol hoca'nin Turk milli takimini dunya ucuncusu yapmasina sansa diyen fenerlilerin elestirilerine benziyor birakin artik senol hocanin ve trabzonspor'un yakasini
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• bu kadroya bir stoper almayıp iyi olan kadromuzu tukaka yapanlara yazıklar olsun

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Devre arasındaki Tolga Seyhan ve Volkan Bekiroğlu transferleriyle takım daha da iyiye gitmişti Ziya Hoca göreve başlar başlamaz.Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama o dönemde 11 maç üst üste kazanmıştık.

Ama o takım senin de dediğin gibi Samet Aybaba'nın kurduğu bir takımdı, Şenol Güneş'in şansı da Szymkowiak transferiydi.

Ben de Ziya Doğan ın oturtuğu kadro dedim 96 da Şota piyangosu 2004 te Symek böyle gider.Bu sene de bekliyorum bi piyango hadi hayırlısı.

Yorum

• şenol hocaya yapılan vefasızlıktır. bende kızıyorum şu an oynanan futbola, jajaya hayır demesine ama bu benim egomla alakalı. ist. basını şenol hocaya özellikle milli takımın başındayken çok haksızlık yaptı ama şurada yazılan pervasızca eleştirileri görünce az bile yaptıklarını düşünüyorum.
          eleştiri olur ama vefasızlık olmaz ayıptır ayıp.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hocanin transferde pasif kaldigini kim soyledi yonetimin icindemisiniz ? haberi nerden aldiniz kimden duydunuz hocanin istemedigi futbolcularin getirildigini hadi diger taraftan bakalim hocanin istedigi futbolcular getirildi volkan adrian henrique bu adamlardan beklenen performans alinamadi peki halil , burak, celustka bu adamlardan kim hanginiz bu kadar performans bekliyordu ? onun kadrosu bunun kadrosu gibi zevzek dusunceleri kabullenemiyorum samet aybaba trabzonspor'un basina getirilecek denildiginde yonetimin burosunun camlarini taslayanda sizlerdiniz simdi samet hocayi yuceltenlerde hic kimse kimsenin malina konmaz bir takima her genel teknik direktor ufak tefek birseyler katar ondan sonra gelen eger akli varsa biraz daha katip birseyler basarmaya calisir samet gitti ziya geldi batirdi ersun geldi bros geldi batirdi senol hoca b.kk icindeki bi takimin belini duzeltmesi trabzonsporu yukseltmesi icin getirildiki cok sukurde baktigimiz zaman kisa sure oncesine kadar kafalari duvarlara vurdurtan takim suan sampiyonlar liginde basarili bi sezon gecirmis gecen sene sampiyon olmus ! bu sene uefaya kaldigi yerden devam ediyor ... sizinkisi Senol hoca'nin Turk milli takimini dunya ucuncusu yapmasina sansa diyen fenerlilerin elestirilerine benziyor birakin artik senol hocanin ve trabzonspor'un yakasini
            Yaşadığımız 3 tane Şenol Güneş dönemi ve yapılan transferler var, her şey çok net değil mi.

Şenol Güneş'in en çok istediği oyuncu Adrian ise hocamızın portföyü yok diyebiliriz rahatlıkla.

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herşeyi geçtim şu Giray ı görüp bu takıma stoper aldırtamayan bir hocamız var.Ama olsun Jaja gündemde yokmuş.

git sen aldirt ole kolay transfer yapiliyor ya devre arasi transferleri cok basit ya git de sen bi transfer yaptirt takima
              # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

• Şu Takımı Rahat bırakın arkadaş Eleştiri Eleştiri Yeter da 13 tane oyuncu gitti..Allah aşkına yeter Giden gider kalan sağlar bizimdir.Oyunculara destek zamanı Bu Takım şu haliyle CL de 7 puan aldı.Allah aşkına şu takımı eleştirmeyin artık..Evet kötü oynuyoruz ama sabretmezsek bundan sonra zor iyi oynarız...
                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• taraftarımızda belirgin bir bjk taraftarı sendromu oluşmaya başladı... jaja yı transfer etmeyince (ki transfer de edebiliriz) Şenol hocaya sallayabiliyorlar... takımın değerleri geri planda kalmış, yıldız getir be hocam diyor bazıları...

hatalı Şenol Güneş oluyor, değerine sahip çıkmaya çalıştığı için...

hata mı yaptı yönetim acaba? aykut fenerli fenerin başında, tayfur bjk li bjk nin başında, terim gsli gs nin başında... bize ziyalar sametler kimsenin zorda kalmayınca takımına düşünmediği ersun yanal lazımdı...

hatta avrupa da devleri çalıştırıp kupalar içinde yüzen halilhodziçler gelmeliydi... çok hatalı yönetim çok...

NOT: oyun içinde hatalar yapmış olabilir bunu defalarca da yapmış olabilir eleştirebiliriz ama bize asla ondan iyisi gelmeyecek ve gelmedi... Türkiye ye de gelmedi....
                  En son el fanatico tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 21:43.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O kadroyu Samet Aybaba kurdu..

Yiğit,
                    Belki o arkadaş da ''ben gibi'' böle gelecek,gelen Şampiyonluğu istemiyor,isteyemiyor..
                    Sen de dersen bizi Mayıs'ta Şampiyon yapmazlar..
                    O zaman ayrılırız..
                    Şöle ki devre arası bitmiş 9 puan öndesin..
                    2 tane düzgün adamla bu işi çözecekken Brozek hamleleri %50 götürdü Şampiyonluğu zaten..
                    Fener'i de illegal yola iten biziz..
                    Yani hiç ümitleri yokken birden 4 puana inen fark..

Kendi Adamını ersunla broosla karşılaştırın AFERİN!! hemde tapelerde adı çıkmış ERsunla aferin...
                    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaşadığımız 3 tane Şenol Güneş dönemi ve yapılan transferler var, her şey çok net değil mi.

Şenol Güneş'in en çok istediği oyuncu Adrian ise hocamızın portföyü yok diyebiliriz rahatlıkla.
                      hocamizin en cok istedigi futbolcunun Adrian oldugunu TB soyledi degilmi ?
                      # 61 Onur Recep Kivrak

Şenol Güneş

Yorum

• olcan bu takıma ilaç olur...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de Ziya Doğan ın oturtuğu kadro dedim 96 da Şota piyangosu 2004 te Symek böyle gider.Bu sene de bekliyorum bi piyango hadi hayırlısı.

Doğrudur haklısınız.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            git sen aldirt ole kolay transfer yapiliyor ya devre arasi transferleri cok basit ya git de sen bi transfer yaptirt takima
                            Senin kafanda seni o kadar taşıyo işte napacan sezon başı aklı nerdeydi.Biz bura da Giray bu takımın stoper olamaz diye 1 senedir yırtındık hoca nın bi zahmet benden daha erken görmesi gerek.

Yorum

• Ne derseniz deyin Şenol hocada sorun var takımda hiçbir gelişme yok adamda aldırtmadı madem söz geçiremiyorsun bırak git kardeşim takımı senden başka t.direktörmü kalmadı dünyada yok oyuncu istememeler yok tavırlar bu kafayla bu iş olmaz Şenol hocam kusura bakma !

Yorum

• Allah rızası için şu Adrian denen arkadaş tek bir korner daha atmasın. Giray'ın falan duran toplarda ileri çıkarken yüzlerine bakıyorum da herifler resmen ulan boşu boşuna da bu kadar yol gidiyoruz diyor anasını satayım. Ben yerlerinde olsam çıkmam zaten. En azından kontra falan yemeyiz.
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X