Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rahat ol sen 0 mac yaparlar onun cezasını
    İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çabuk sevinmeyelimde pdfk kırmızı kartı gereksiz bulabilir iptal eder gerekirse bizden sonraki maça ertelerler
    Haklisiniz bunlardan hersey beklenir..

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bumudur cezası yanı sıkısınca adamı oyuna al gene ?
      Ibrahim kusura bakmada o kadar cok varki senin gibi teknik traktor trabzon'da birinizde bi hayriniz dokunsa trabzonspor'a icim acimayacak
      # 61 Onur Recep Kivrak
      " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Haklisiniz bunlardan hersey beklenir..
        o pozisyonun kartlada alakası yok haksız pozisyon....sevinmek yerine kızmalıyız....hakem gs nin ekmeğine yağ sürdü
        !

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kısma kadar ciddiyetle okudum, sonra bıraktım. Kusura bakmayın...
          Niye kim kurdu o kadroyu uzaydan mı indi.Ayrıca cem süzmesi Ziya Doğan la o kadro 11 maç kazandı üst üste.

Yorum

• bize Şenol Güneş ten iyi hoca gelmedi şimdiye kadar (şampiyonluğa ara verdiğimiz dönemde) ve daha iyisi de yok...

bir yerde yine yazmıştım en azından gol atınca havalara uçuyor adam...Trabzonsporlu bir hocamız var... daha ne isterim... ersun yanal ile derbi kazanamıyorduk ne çabuk unuttunuz... o takım da ruh yoktu ruh... şampiyonlar ligine katılacakken son hafta fener maçında oynanan oyunu (ersun yanal istifasından sonra oynandı), kendi evimizde konyaya, deplasmanda sivasa karşı oynanan oyunu hatırlayınca deli olmayan var mı?

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yiğit
              Ersun Yanal'ın nesi vardı?
              da gönderildi..
              Şu mu acaba ''Başkana her dediğini yaptırdığı için''..
              2 kötü sonuçta adamın kafasını kopardılar..
              Sen Uefaya kalamasaydın ne olacaktı..
              Hoca yine duracaktı..
              Ki ligdeki kötü duruma rağmen..
              Broos'un ne suçu vardı
              Ben orada değilim Armağan. Biz "????" mi olduk geçen sezon ?

Geçen sezon ki takıma şampiyon diyemeyen kimseyle futbol tartışmam.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• O kadroyu Samet Aybaba kurdu..

Yiğit,
                Belki o arkadaş da ''ben gibi'' böle gelecek,gelen Şampiyonluğu istemiyor,isteyemiyor..
                Sen de dersen bizi Mayıs'ta Şampiyon yapmazlar..
                O zaman ayrılırız..
                Şöle ki devre arası bitmiş 9 puan öndesin..
                2 tane düzgün adamla bu işi çözecekken Brozek hamleleri %50 götürdü Şampiyonluğu zaten..
                Fener'i de illegal yola iten biziz..
                Yani hiç ümitleri yokken birden 4 puana inen fark..
                En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 21:37.
                ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ibrahim kusura bakmada o kadar cok varki senin gibi teknik traktor trabzon'da birinizde bi hayriniz dokunsa trabzonspor'a icim acimayacak
                  Nedir sendekı bu koru korune hocayı sahiplenme olayı anlayamadım. Sen bu takımdan memnunsan mutluysan sorun yok. Şahsen benim zoruma gıdıyo her mac ezıyet.

Yorum

• İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bize Şenol Güneş ten iyi hoca gelmedi şimdiye kadar (şampiyonluğa ara verdiğimiz dönemde) ve daha iyisi de yok...

bir yerde yine yazmıştım en azından gol atınca havalara uçuyor adam...Trabzonsporlu bir hocamız var... daha ne isterim... ersun yanal ile derbi kazanamıyorduk ne çabuk unuttunuz... o takım da ruh yoktu ruh... şampiyonlar ligine katılacakken son hafta fener maçında oynanan oyunu (ersun yanal istifasından sonra oynandı), kendi evimizde konyaya, deplasmanda sivasa karşı oynanan oyunu hatırlayınca deli olmayan var mı?
                    vahid halilhodziçte iyi hocaydı leekers hakkını yememek lazım
                    !

Yorum

Yiğit
                      Ersun Yanal'ın nesi vardı?
                      da gönderildi..
                      Şu mu acaba ''Başkana her dediğini yaptırdığı için''..
                      2 kötü sonuçta adamın kafasını kopardılar..
                      Sen Uefaya kalamasaydın ne olacaktı..
                      Hoca yine duracaktı..
                      Ki ligdeki kötü duruma rağmen..
                      Broos'un ne suçu vardı

Ben Ersun Hocaya haksızlık yapıldığını düşündüm hep.Taa ki iddianamenin ek klasörlerine kadar.

O klasörleri,tapelerino kudukça Ersun Yanal'a bakış açım 180 derece değişti.

Ne diyordu Selçuğa?''Ahmaklık etme,şampiyonlar liginde oynayacaksın'', sonra da şekip'i arayıp ne diyordu?''Ben konuştum abi,ikna etmeye çalıştım,aman kimse duymasın yanarım''

İyi kide haksızlık ypaılmış bu adama.İyiki de gitmiş.

Broos için ise;

Trabzonspor taraftarı değişiktir.Sabırlıdır ama sabırsızdır.Taraftar 28 sene sabretti,şampiyonluğu bekledi(gerçen sene de aldı hakettiğini).Ama aynı taraftar 90 dakika boyunca sabredemiyor.3-4 maç kötü sonuç alınsın; ne hoca kalıyor ne topçu...Takımın yeni kurulduğu,takım olgusunun oturması gerektiği falan hikaye oluyor o anlarda...Yani saman alevi gibi yanıyor.Söndüğünde ise,yani sakinleştiğinde ise,oturup Türkiye'deki taraftarlar arasında yine en akıllı kritiği Trabzonspor taraftarı yapıyor...Ama dediğim gibi maç içerisinde,resmen çekilemeyecek derece de bir sinir yüzünden saçmalama durumu...

Broos buna alışamazdı.Taraftar da bunu beklemedi zaten.

Bu yüzden diyoruz kiŞenol Hoca en ideal olandır.Taraftarı ondan daha iyi tanıyan yok...

Şöyle düşünün; başka hoca olsa; ''Eren ve Sercan niye oynamıyor'' diye sürekli söylenen taraftarın dilinden kurtulmak için onları hazır olmasa da sahaya sürerdi...Hazır olmayan oyuncuların performansı da malum kötü olacaktı.Ve eleştiri okları hocadan,bu oyunculara dönecektir.Şenol Hoca bunu biliyor...Eren ve Sercan'ı görmeyi ben de çok istiyorum,ama hoca hazır görmüyorsa oynatmıyor işte,eleştiriden kurtulmak için de hazır ollmayan oyuncuları taraftarın önüne atmıyor.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• bazen takım sanki 10 kişi uyuyor.. trabzonspor bu kadar basit gol yememeli

Yorum

O kadroyu Samet Aybaba kurdu..
                          Devre arasındaki Tolga Seyhan ve Volkan Bekiroğlu transferleriyle takım daha da iyiye gitmişti Ziya Hoca göreve başlar başlamaz.Beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ama o dönemde 11 maç üst üste kazanmıştık.

Ama o takım senin de dediğin gibi Samet Aybaba'nın kurduğu bir takımdı, Şenol Güneş'in şansı da Szymkowiak transferiydi.

Yorum

• Herşeyi geçtim şu Giray ı görüp bu takıma stoper aldırtamayan bir hocamız var.Ama olsun Jaja gündemde yokmuş.

Yorum

• bu takıma kaliteli bir stoper şart bunu gören biri yokmu..altı üstü bir stoper alacaksnız ...ne biçim insan bunlar

Yorum

• Şenol hocanın performansının oyuncu değiştirme konusunda kötü olduğu ve şansa aldığımız maç.
                                Hocanın bu değişiklik yapmama, geç yapma huyu AKIL TUTULMASI ! Hocam seni çok seviyoruz ama vallahi buhran geçiriyorum izlerken.

70. dk nın ilahi bir önemi mi var?
                                İlla golleri yiyince mi adam değiştireceğiz.

Murat Erdoğan ile bizi hallaç pamuğu gibi atıyorlar, sizin elinizde dünya kadar adam var seyrediyorsunuz?
                                Gözünüzü kapatıp kulübeden rastgele birini seçseniz olur. Yeter ki düşen oyuncularımızı DE-ĞİŞ-Tİ-RİN !

"Oyuna girecek TAZE KAN sıradan bir oyuncunun, yürüyemeyen formsuz isimli bir oyuncudan daha iyi olacağına inanmıyormusunuz?"

Herhangi bir oyuncu sokun Allah aşkına. Genç diri birisi olsun yeter. Alın bitmiş oyuncuları oyundan !

10 dk önce Volkan ı almalı idi. Ve değişiklikleri de o zaman yapmalı idi. 60. dk. Takımın açık ara aksayan, pas trafiğini top kayıpları ile kesen Volkan oldu.

Burak bizi resmen kurtardı.
                                İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X