İBB de Webo kırmızı kartla oldukça tuhaf bir pozisyonda dışarı atıldı.Bu kartların istanbul takımlarına verilmesi dileğiyle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
SSL 22/01/2011 150 Trabzonspor 1 - 1 Ankaragücüİlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha dikkatli incelerseniz;
İkinci yarıyılda oynayıp kazandığımız Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında Egemen yoktu. Ve Egemen son 5 hafta solbek oynadı...
Sorun ortasaha.....
TÜK 26/01/2011 548 Beşiktaş 2 - 1 Trabzonspor
SSL 30/01/2011 362 Fenerbahçe 1 2 - 0 2 Trabzonspor
SSL 06/02/2011 332 Trabzonspor 0 - 0 1 Antalyaspor
SSL 12/02/2011 144 Sivasspor 2 - 3 Trabzonspor
SSL 21/02/2011 401 Manisaspor 1 - 2 Trabzonspor
SSL 27/02/2011 358 Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor
maclar burda
Yorum
-
Gecmis olsun Usta,İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişim dolasıyla maçı seyredemedim
ikinci yarının son 15 dakikasını trafikte radyoda dinlerken
tam burak gol attığında büyük bir gürültü ile sarsıldım
ne olduğunu anlamam bir 30 saniye sürdü
o yavaş ilerleyen trafikte adam arkadan bodoslama çarpmış bana
arabanın arkası göçtü
çok şükür ki maçı kazandıkRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Volkanla Adriana aynı puanı vermek biraz zorİlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga 10
Glo 8
Giray 5
Celu 5
Serkan 3
Zokora 5
Aykut 7
Adrıan 5
Volkan 5
Burak 9,5
Halil 7
Colman 7,5
Pawel 0
Ferhat 3 ( o da sag kanattan bındırme yaptı ona verıyorum )Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Yorum
-
Renktas ılk halil gozume carptı en fazla 3,5 oda gol attı dıyeİlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga 10
Glo 8
Giray 5
Celu 5
Serkan 3
Zokora 5
Aykut 7
Adrıan 5
Volkan 5
Burak 9,5
Halil 7
Colman 7,5
Pawel 0
Ferhat 3 ( o da sag kanattan bındırme yaptı ona verıyorum )
Yorum
-
Allah razı olsunİlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGecmis olsun Usta,
Yorum
-
Sanki Şenol günesin yerine baskası gelse her sene sanpiyon olucaz..bu macı sansa kazancımızı duşunun arkadaslar ligin ilk yarısında kac top direkten dondü saydınızmi yarısı girse içeri su an belki altı yedi puan daga fazla puanımız olurdu..
Yorum
-
İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatasını telafi etmek denir ona
biraz kafayi calistirsaniz neden oynatmadiginida anlarsiniz belki hea ? Kampa gec katilan tek yabanciİlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden yedek başladığını sorgulayada bilsen ne güzel olacak.Arkadaşım buraki herkes Trabzonspor lu yel değirmenlerine savaş açma boşuna.
# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Ben Volkan diye hatırlıyorum..İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGene golü Halil yuzundenmi yedik ılerde topu kaybeden oydu dimiölümüne trabzon !
Yorum
-
şenol güneşi artık savunmayı bıraksın bazı kişiler yaptığı hatalar bir değil iki değil tamam gitsin demiyoruz ama eleştiriyoruz eleştirmeyede hakkımız var..
kurduğu ilk 11 hatalı.. oyuncu değiştirme zamanları çok kötü hele yaptığı değişiklikler daha da kötü.. oyunculara olan takıntılarıda cabası.. gıcıklık olsun diyemi serkanı her maça sokar ferhat var koy sola celustkayı koy sağa baştan yap bunu artık bitmiş serkan bunu göremiyomu anlamıyorum.. ya sağ bekte ya orta sahada illa oynayacak bu adam ona kalsa..
adrian denen oyuncuyu sırf kendi aldı diyemi sokuyo oraya.. koyma abi koyma yaa koy yerine geri kalan 20 oyuncudan birini en kötü onun kadar oynar zaten..
kendi evinde ikili ön liberolan nasıl çıkarsın kesinlikle kazanman gereken maça bunu anlamıyorum colmana aklı sıra cezamı veriyo sanki çok iyi adamların varmış gibi..
birde şu iki kaleciyle çıkma durumu varya tam rezalet hadi alt yapıyı sevmiyosun anlıyorum da hiç bi orta saha çıkartamıyosun hiç mi forvet yok bu kadar mı korkaksın.. bak emre çolak yine gol attı gs de ne güzel fatih terim onca ismin arasında ona güveniyo tıpkı şenol güneş..
gerçi nede olsa galip geldik burak yılmazımız var o atar şampiyon yapar bizi! yönetimden bu akşam yada en geç yarın sabah kadromuz yeterli açıklaması bekiyorum gerçi sadri şener gidecek gelecekler var diyor ama ben ilk 11 oyuncusu alacağımızı sanmıyorum..
Yorum
-
İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hocamız 96 daki kadroyu Leekens den devr alır şansa o kadroya Şota gibi bir yetenek eklenir ve o kadro 2. olur.Sonra 2005 kadro hazır Ziya Doğan tarafından oturtulmuş ve geçen sen belli şeyleri başarmıi kadro Şenol Hocam gelir 2. olur .Geçen hakkını yemeyelim Burak Yılmaz kazanılır Ersun Yanal ın kadrosuyla ???? olunur.Veeeee bu sene Şenol Hocamızın kurduğu kadro Trabzonspor başında ilk kez kadro kuruyor hocamız.
hahahhahahaha
ziya dogan kadro oturttu dimi trabzonspor 'da
la degetin ya
En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 21:36.# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Bumudur cezası yanı sıkısınca adamı oyuna al gene ?İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz kafayi calistirsaniz neden oynatmadiginida anlarsiniz belki hea ? Kampa gec katilan tek yabanci
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum