Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mac 1-0 manisa nin gol atacagi belli senol günes oyuna müdahele etmiyor.Bu kadrodan bu kadar kötü oyun herhalde cikmaz diyorum.Senol günes sorunu kendinde aramali diyorum.
    abi bence bu kadrodan iyi oyunda çıkmaz....duran top organizasyonu sıfır...1 e1 yapacak adamımız yok...verkaç yapıyoruz adam topu rakibe atıyor.....defans topu uzaklaştırıyor 5 saniye sonra yine top defansa geliyor pozisyon alma soluklanma yok.....bu takımın iyi oynayabilmesi için....ortaya colmanın yanına box to box oynayacak adam....burakın yanına santrafor...stopere sakin top tekniği iyi olan bir oyuncu ve bek lazım....ben celustkanın yüksek potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum ama şu anda yetersiz
    !

Yorum

• Forum yöneticileri ne iş yapar, maç biteli bir saatten fazla oldu, başlık öylece duruyor.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Serkan cezalı duruma düşmüş.İbb maçında yok.
        Cok sükür.
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Güzel bir sonuç aldık, hak etmediğimizi düşünsem de. Manisa ikinci yarıda bizden daha iyi oynadı.
          YOU'LL NEVER WALK ALONE
          OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi
            ...
            Şenol Hocamız 96 daki kadroyu Leekens den devr alır şansa o kadroya Şota gibi bir yetenek eklenir ve o kadro 2. olur.Sonra 2005 kadro hazır Ziya Doğan tarafından oturtulmuş ve geçen sen belli şeyleri başarmıi kadro Şenol Hocam gelir 2. olur .Geçen hakkını yemeyelim Burak Yılmaz kazanılır Ersun Yanal ın kadrosuyla ???? olunur.Veeeee bu sene Şenol Hocamızın kurduğu kadro Trabzonspor başında ilk kez kadro kuruyor hocamız.
            En son Anıl Kadir tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 21:12.

Yorum

• yahu oynatmayarak oyuncuya ceza verdiğini neden çıkartıyorsunuz.. 2-3 gün daha fazla antreman yapmış oyunları kadroya alıp ödüllendirmeyi düşünmüş olamaz mı... yani çocuğu rahatsızlanan cech i de mi cezalandırıyor hoca...

bugün golü yiyen kadar kötü oynamadık, ancak her zaman ki gibi rakip ilk tehlikeli atağında attı golü. ondan sonra da sezonun en kötü oyununu oynadık... hücumda top kaptırdık mı takım halinde transa geçiyor, uzaklaşıyoruz oyundan... jaja da gelse messi de gelse buna birçözüm bulmak gerekiyor

Yorum

• Manisa maçı başlangıç için çok zor maçtı...Sadece 3 puan olarak bakıyorum...Çabuk demoralize oluyoruz...Geçen sene böyle değildi...Bu manisa diğer üzerimizdeki takımlardan çok puan alır...Takım oyunu oynuyorlar..Neydi o öyle 2-1 öndeyiz kontra yiyoruz...Bu oyun anlayışı bize çile çektirir..Bundan daha kötü olmayacağımızı zannediyorum...Asıl bu haftayı ibb maçını 3 puanla geçmeliyiz...son olarak manisanın yakaladığı fırsatları değerlendirememesi bizim play off şansımız için oyunumuzdan başka şansa Allahın yardımına da ihtiyaç duyduğumuzu ortaya koydu..Herşeyin hayırlısı..
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol Hocamız 96 daki kadroyu Leekens den devr alır şansa o kadroya Şota gibi bir yetenek eklenir ve o kadro 2. olur.Sonra 2005 kadro hazır Ziya Doğan tarafından oturtulmuş ve geçen sen belli şeyleri başarmıi kadro Şenol Hocam gelir 2. olur .Geçen hakkını yemeyelim Burak Yılmaz kazanılır Ersun Yanal ın kadrosuyla ???? olunur.Veeeee bu sene Şenol Hocamızın kurduğu kadro Trabzonspor başında ilk kez kadro kuruyor hocamız.
                  Ve bidaha hakkını yemeyelim cok disipli bi takım oluşturdu

Yorum

• Evet nihayet Manisa'yı yenmeyi başartdık ama ne şekilde!
                    İnanın geçen senenin heyecanının çeyreği yok bende maçları izlerken. Bu hale gelmemize sebep olanlara selam olsun!
                    Kızmayın ama bu şekilde gidersek bizden bir cacık olmaz.
                    Defans hattımız Victor Hugo'nun romanındaki "Sefiller" den de beter durumda.
                    Hatta tecrübesi ile takıma olumlu katkıda bulunduğu söylenen Zokora, takıma ivme kazandıracağı yere el freni vazifesi üstleniyor.
                    Ben beğenmedim açıkçası bu akşamki oyunu.
                    En başından beri söylediğimiz gibi bu takım kesinlikle yere sağlam basan tecrübeli bir stoper transferi yapmalıdır.
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

• şenol güneş:hedefimiz 17 de 17
                      sadri şener.fadime tatile çıksın
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Manisa'nın hakettiği maçı kazandık!!..
                        Saolsunlar 4 net pozisyonu atamadılar(!)..
                        Hoca da bu akşam sınıfta kaldı..
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• Tolga 10
                          Glo 8
                          Giray 5
                          Celu 5
                          Serkan 3
                          Zokora 5
                          Aykut 7
                          Adrıan 5
                          Volkan 5
                          Burak 9,5
                          Halil 7
                          Colman 7,5
                          Pawel 0
                          Ferhat 3 ( o da sag kanattan bındırme yaptı ona verıyorum )
                          Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet egemen sakatlanıp glo giray oldugu zaman kaybetmıstık butun puanları zaten .)
                            Daha dikkatli incelerseniz;
                            İkinci yarıyılda oynayıp kazandığımız Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında Egemen yoktu. Ve Egemen son 5 hafta solbek oynadı... Sorun ortasaha.....
                            O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• işim dolasıyla maçı seyredemedim
                              ikinci yarının son 15 dakikasını trafikte radyoda dinlerken
                              tam burak gol attığında büyük bir gürültü ile sarsıldım
                              ne olduğunu anlamam bir 30 saniye sürdü
                              o yavaş ilerleyen trafikte adam arkadan bodoslama çarpmış bana
                              arabanın arkası göçtü
                              çok şükür ki maçı kazandık

Yorum

• Yuh yani hala Şenol güneşe salliyosunuz ya ayıp kardesim Şenol hoca gittikten sonra ne yaptı bu takım adam geldi 3 kupa aldı 2 si müzede öbürü yolda ..türkiye kupası süper kupa ve en şampiyonluk kupası...biz çok biliyoruz şenol hocadan ...ayıp beylerde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X