İlk olarak Koray tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Alan'ı izlerken kafayı yediğim zamanlarda aklıma ilk o geliyor... 3. bir seçenek var mı ?İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian sahada olmayınca arayanlar varmı hala

Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk
Yorum
-
senol hoca ya serkan i alip ferhat i cikardigi icin laf eden kendini ilah sanan artik adini koyamadigim kisilere tekrar hatirlatmak istiyorum serkan in oyundan alinmasinin sebebi sari kartinin olmasi ve yoruldugu icin oyundan alinmadan bir onceki pozisyondada sari karttan ucuz kurtuldugunu gordugu icin senol hoca onu oyundan aldi .... Halil'i begenmeyen ibrahim sen senin ve senin gibiler yuzunden jaja'nin su takima ne kadar katki yapacagini bilsemde gelmesini istemiyorum cunku sizin kafaniz sadece ve sadece calim atan futbolculara basiyor gozunuze hos geleni goruyorsunuz sadece ... Halil bu takimin degismez futbolcularindan biridir ve oyle kalacakdir bana kalirsa bu mactada her macta oldugu gibi cok iyiydi helal olsun boyle terini son damlasina kadar akitan oyunculara ihtiyacimiz var bizim bugunun kotu olan oyunculari zokora ve volkan sen di ikiside senol hoca tarafindan oyundan alindi zaten ikinci yarinin baslarinda sizin gibilere broos lazim ziya dogan lazim ... ( Senol hoca Türkiye'den once su trabzondaki mantaliteyi bi duzeltebilse keske )# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Öncelikle Şu Gereksiz Top Kayıplarından Takım Bi Kurtulsa İyi İşler Olucak.Gol Ve Gol Pozisyonları Kaptırmakla Geldi Halil-Volkanın Maşallahı Var Rekora Koşuyorlar Sanki Maçta Sağ Kanatta Top Kapılıyor Kimse Geri Dönmüyor , Allahtan Yılmayan Bır Oyuncumuz Var .
Her Maçı 3puan İle Bitirmek Dileğiyle Başarılar Trabzonsporum
Bu KαLP Sєπiπ İçiπ 61 Kєгє ...
Yorum
-
dogru ikinci golun pasini atan colman i gerektiginde oyuna almak katki degildirİlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçta şenol hocamızın maça artı olarak kattığı bir değer göremedik...
Şu olabilir; burağı çıkarmadı en azından...
Gerçekten merak ediyorum bu takım ne zaman en azından manisa gibi takım oyunu oynayacak...# 61 Onur Recep Kivrak
" Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "
Şenol Güneş
Yorum
-
Halil bugunki futboluyla ben buraların futbolcusu degılım ınterı madridi getirin manisa kim der gibiydi cok umursamazdı hele o kısa dusen pasları..İlk olarak TSarıalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖncelikle Şu Gereksiz Top Kayıplarından Takım Bi Kurtulsa İyi İşler Olucak.Gol Ve Gol Pozisyonları Kaptırmakla Geldi Halil-Volkanın Maşallahı Var Rekora Koşuyorlar Sanki Maçta Sağ Kanatta Top Kapılıyor Kimse Geri Dönmüyor , Allahtan Yılmayan Bır Oyuncumuz Var .
Her Maçı 3puan İle Bitirmek Dileğiyle Başarılar Trabzonsporum
Yorum
-
Bu arada Serkan ne yaptığını sanıyor? Sağ bek görevi olan bir oyuncu bu kadar mı vurdumduymaz oynar? Onun yüzünden kaç pozisyon verdik. Mevkisine koşmuyor bile. Neymiş ortasahaya yardım ediyormuş. Ediyorsan ediyorsun mevkini başıboş bırakman, koşmaman da ne demek?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Hatasını telafi etmek denir onaİlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogru ikinci golun pasini atan colman i gerektiginde oyuna almak katki degildir
Yorum
-
Neden yedek başladığını sorgulayada bilsen ne güzel olacak.Arkadaşım buraki herkes Trabzonspor lu yel değirmenlerine savaş açma boşuna.İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogru ikinci golun pasini atan colman i gerektiginde oyuna almak katki degildir
Yorum
-
ama sırf oyuncuya ceza vereceğem diyede klübede bekletmek hatadır...neyseki bu hatasından dönmüştür...halile gelirsek ilk yarıyı izlemedim ama ikinci yarı o halil ben 90 dakika oynatmazdım ben halil ilk defa bu kadar kötü gördümİlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogru ikinci golun pasini atan colman i gerektiginde oyuna almak katki degildir!
Yorum
-
Serkan cezalı duruma düşmüş.İbb maçında yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum