İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
Birde su sekilde soralim: Egemen gibi bir stoperimiz olsaydi Zokoranin ön libero oynamasina gerek kalirmiydi?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
-
Bizim takımın sorunu stoper falan değil, sorun takım halinde savunma yapamamak..Çok iyi bir stoperde gelse fazla bir şeyin değişeceğini sanmıyorum.Oyundan düştüğümüz ve rakibin orta sahamızı rahatça geçtiği anlarda savunmamızda bocalıyor..yoksa orta saha dirençli olduğu zaman savunmamızda direnç gösterebiliyor.En son augustus tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 20:24.
Yorum
-
AYKUT AKGÜN Tabi kiİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYigit Incedemir mi Aykut mu?Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Arkadaslar Abiler yemin ediyorum Girayi cok severim iyi bir Insan ama Golde yedigi Calim beni bitirdi.
Serkana da nerde duracagini biri söylesin lütfen.
Celustka süper.Tolga cok iyidi.Halil ve Burak iyi anlasiyor.Volkan cok calisti ama son hareketi yapamadi.
Adriani begenmiyorum.Ama önemli olan 3 Puan.Artik iyi Oyun önemli degil 3 Puan lazim!
Ve bu Takima Stoper lazim.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
bende şu şekilde sorayım sana o zaman.. zokora var da gol mü yemiyoruz?İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde su sekilde soralim: Egemen gibi bir stoperimiz olsaydi Zokoranin ön libero oynamasina gerek kalirmiydi?
Yorum
-
zaten sorunda burda şu adrianı korumayın artık.İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian o kadar da kötü değil,abartmayalım.5.250 etmez belki ama,burda söylendiği kadar da kötü bir oyuncu değil...
Yorum
-
jaja transferi play off icin sart gibi..gecen sezon 42 puan toplamis bir takima jaja gibi bir adam alip takimin ahenkini bozmak cok sacma olurdu herhalde ama suanki durumdan daha kötü bir durumda olamayiz..kaybedecek bir seyde yok..jaja olabilirEn son AyhanPe tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 20:25.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Zokora transferinin yanlış olduğuna katılıyorum. Onun yerine oyunu çift yönlü oynayabilen box to box, sezonda en az 5-6 gol atabilecek orta saha almalıydık. Ama Zoko reisi de seviyoruz o ayrı
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum