maçın ikinci yarısını izledim volkanı çıkarmak hataydı halil bugün döküldü resmen ama 90 dakikayı tamamladı....adrian mı? daha çok beklersiniz patlasın diye çizgide 1 e 1 kalmışsın orta kesiyorsun adamı geçsene....bomboş önün topa vuruyorsun ama rakibin ayağına gidiyor kimse bana demesin sağ ayağına geldi diye 5 milyonluk oyuncu iki ayağınıda kullanacak...yok trabzona alışamadı yok şöyle böyle değil bu adam bildiğin "kazma"
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Bu arada 34'lük Murat Erdoğan'ın şuan bizde olmasını isterdim...Ciddiyim...
Alan'dan kat kat fazla katkı yapardı...
hocam bize karşı oynanan maçlarda rakipleri değerlendirme bence. bize karşı deniz barış bile messi gibi gözüküyor. bizim sorun tam nerde vallahi ben çözemiyorum. ama en aklıma yatan sorunumuz orta sahamız yok. var olanlar ya forvete yapışıyor, ya defansa yapışıyor. orta saha yol geçen hanı.
bu lig böyle bitmez bu oyuncularlan hayatta bitmez biterde allah vere kacinci sirada biter neden oyuncu almazlar bu bizim zalim yöneticiler bu kadar zormu yahu nalet olsun yeter yahu arkadaslar bir günde külüb binasina yürüyelimin nedir bu transfer yapmama hastali ayip yahu neden bir kactane yildiz oyuncu alamiyorlar yaziklar olsun
Yorum