Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takim iyi mi kötümü anliyamadim vallah
    dikkatimi ceken Volkanin hic kendine güvenmiyor, ne yapicagini hic bilmiyor.

Yorum

• Kampa geç katıldı diye onu ilk maç yedek bırakan hoca Jaja alınsa bile oynatır mı ?

Şenol Hocam iyisin hoşsun ama kuralların çok anlamsız ve dayanılmaz bunu da söyleyeyim

Yorum

• Bu arada rakip sahadaki yAn hakemi çok iyi tanırım Mustafa sonmez çok fena galatAsaraylidir Ankara'da zamanında bizim işyerinde çalışırdı çok karakterli bir gencti o zamanlar muhtemeldirki yine öyledir ve hakemlik icin kursa gidiyordu kac yil gecti aradan vay be yanlış gormediysem o tabi

Yorum

• Yeni Umut Bulut'umuz Halil olsun.
          Burak sağ kanat.
          Oh mis.
          7

Yorum

• Oyun kurmakta bu kadar da zorlanılmaz ki arkadaş. Yan pas geri pas yan pas geri pas yan pas geri pas. 40 dk bomboş bir oyun. Aynı tas aynı hamam. 3 gün üst üste oynasak da aynı oyun, 30 günde 1 maç yapsak da aynı oyun.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• az önce trt haberde kanser hastası bjk taftarının haberi vardı. bordomavi netin ismide geçti. giriş sayfasını gösterdiler
              Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Maçı izlediğim sitede devre arasında şu metrisin önü çalıyor.Helal olsun

(UEFA)

Yorum

• Volkan Şen dışarı alınmalı. Çok kötü 0 katkısı var takıma.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• resmen 2 önlibero ile oynuyoruz.

buna taraftarın tepki göstermemesi garip.

ziya doğanın suçu ne?
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Orta saha - forvet arası baglantı sıfır.

Dikine oynayacak bi adam lazım

Yorum

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sız olsanınz adrian'ın bonservısıne 5.250.000 € verırmıydnız yada nekadar verırdınız ?
                        cok merak etığım bır soru
                        En fazla 1 milyon euro eder.

Yorum

• Bir macligina adam kesmek o oyuncu icin ceza degil ödül olur. Ya colmana alternatif alip birkac mac oynatma yada bas para cezasini oynat. Adamin cok umrundaydi bir mac oynamamak. Sonrada jaja takimi bozuyor diyoruz. Colman jajasiz da sorunlu

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni Umut Bulut'umuz Halil olsun.
                            Burak sağ kanat.
                            Oh mis.
                            Halil'in Umut kadar koşabileceğini hiç sanmıyorum.
                            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Volkan yetenekli bir oyuncu hemde çok , gayrette gösteriyor aynı şeyler Adriandada geçerli.Abi böyle saçma sapan yorumlar niye yapıyorsun.Gerçekten cidden söylüyorum yorumun baştan aşağı saçma noktası bile
                              Şimdi seni ciddiye alıyor ve cevap yazıyorum geçen seneki Yattara mı bu seneki Volkan mı.Adrian ı kıyaslayabilecek kimse yok onun oynadığı stille futbol bitti dünya da yok öyle ben topu alayım nokta pas atayım.Saçma falan filan beğenmiyorsan okumazsın bu benim görüşüm bu forumda da benim gibi düşünen çok kişi var.Klavyenin tuşlarına basarken lütfen beyin korteksini kullan oranın altını değil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X