Taraftar süper . .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
mesela kim?İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrta saha - forvet arası baglantı sıfır.
Dikine oynayacak bi adam lazım
Yorum
-
volkan'ın savunmaya gelip kafayla tolga'Ya verdiği pas sonrası tolga'nın volkan'ı alkışlaması..
büyüksün kaptan..
Yorum
-
belki onun kadar koşamaz ama teknik anlamda bence umuttan 40 gömlek üstünİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil'in Umut kadar koşabileceğini hiç sanmıyorum.
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmen 2 önlibero ile oynuyoruz.
buna taraftarın tepki göstermemesi garip.
ziya doğanın suçu ne?
Dusuncelerine Saygım var abi ama Suan eleştirmemiz Gereken Yer Orası Degil
Dunyada 2 Ön libero ile oynayan tek takım biz degiliz...Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
Henrique ye iyi demişsin senin gibi düşünmeyen adam da çok.Yattaranın geçen seneki halini Volkana tercih etmem.Adrianı bütün futbol yorumcuları beğeniyor bir taraftar beğenmiyor Serdar Bali bile beğenmiş.Biyoloji bilgini beğendimİlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi seni ciddiye alıyor ve cevap yazıyorum geçen seneki Yattara mı bu seneki Volkan mı.Adrian ı kıyaslayabilecek kimse yok onun oynadığı stille futbol bitti dünya da yok öyle ben topu alayım nokta pas atayım.Saçma falan filan beğenmiyorsan okumazsın bu benim görüşüm bu forumda da benim gibi düşünen çok kişi var.Klavyenin tuşlarına basarken lütfen beyin korteksini kullan oranın altını değil.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum