Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• manisa maçını hazırlık maçı olarak düşünün çünkü daha transfer dönemi bile başlamadı. Hazırlıklar 4 - 5 hafta sürer ilk 6 hafta 5 galibiyet 1 beraberlik o hızla play ofta oluruz. ama bence bu seri transfer yaptırmaz ve play ofta başarı çok zor olur. Şöyleki 2. yarıda pavel patlama yaparsa Vittek iyileşirse. Olcan takıma oturur volkan formunu 2 ye katlarsa defans çok uyumlu olursa o zaman dadından yenmez takım. sezon sonuda kupanın tenekesi gelecek nasılsa

Yorum

• ömer çavuşoğlu denilen şerefsizin yazısını gördüm haber 61 de klübü mail yağmuruna tutup bu köpek için bölücülük yapmak suçu adı altında dava açtıralım. Ülkenin en hassas olduğu şu dönemde milletini en çok seven ile ait o pis dilini uzatmıştır. Klüp bizzat kendisi yürütmelidir davayı, ayrıca valilikde olaya el konmalıdır

Yorum

• skor tahminim 0-0
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu küçük arada inşallah şenol hocam ve ekibi,

****takıma nasıl korner atılırı ve kafa vuruşunu çalıştırmıştır.

****takıma frikik ve kenarlardan kullanılan duran top çalışması yaptırmıştır.

****takıma atak esnasında rakip ceza sahası etrafında neler yapılmasını bolca anlatmış ve uygulatmıştır.

-------------------------------------------------------------------

ikinci yarı için aldığımız oyuncular takıma katkı yaparlar inşallah.

olcan,jebrin,adrian,henrigue ve volkan bu 5 oyuncu yeni transfer hayırlı olur

takımımıza........

Yorum

• Rahat bir galibiyet bekliyorum.

Yorum

• Olcan oynayabiliyor mu?
              Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• rakibimiz bizimle aynı puanda. mutlaka kazanmalıyız

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olcan oynayabiliyor mu?
                  bu maçta yok malesef..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu maçın iki büyük önemi var. Birincisi nasıl başlarsan öyle devam eder felsefesi. İkincisi ise Cumartesi oynanacak İBB maçı için seyirciyi önemli ölçüde tetiklemesi. Bunları söylediğimizde eleştiriliyoruz ama gerçekler ne yazık ki bu şekilde vuku buluyor. Eğer ki Ordu maçına benzer bir oyun sergileyip güzel bir galibiyet alırsak, kısmi iş günü ve saati olmasına rağmen İBB maçında 50 bin civarında bir seyirci topluluğu olacaktır. Ama tersi bir durumda ne yazık ki birçok kişi de takım yine eski tas eski hamam diyip maça gelmekten cayacaktır...
                    Kısmen katılmıyorum. İnşAllah iyi oyunla 3 puanı bu akşam alırız ama ben Olimpiyat stadının her şekilde en az 61.000 çekeceğini düşünüyorum!

Trabzonspor taraftarı iyi gün taraftarı olmadığını cümle aleme gösterdi çünkü.

Yorum

• Manisa,satılıkşehir,sıvas maçlarında söylenecek tek tek türkü...
                      Tarlaaaya ektim soğan tarlaya ektim soğan
                      Bitmedi yedi doğan,bitmedi yedi doğan
                      oy niye manisa niye,öldün para para diye... ANLAYACAKLARDIR
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Üst üste 3 maçımızı evimizde oynayacağız(Manisa,Belediye,Samsun).3 maçta 9 puan bu takımı tekrardan diriltmeye yeter inşallah.

Yorum

• vur kır parçala bu maçı kazan!
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Üst üste 3 maçımızı evimizde oynayacağız(Manisa,Belediye,Samsun).3 maçta 9 puan bu takımı tekrardan diriltmeye yeter inşallah.
                            Olimpiyatta evimiz sayılır.

Önümüzdeki 4 maçın 3'ü Avni Aker'de 1 tanesi Olimpiyatta. İnşAllah 4'te 4 yapar ve potaya tekrar gireriz.

Yorum

• Manisaspor ligin iyi takımlarından.
                              Geçen yıldan oturmuş bir kadroları var ve kadroyu hiç bozmadan sezona girdiler.
                              Uefa Play-Offu için en önemli adaylardan.
                              İyi kontra atağa çıkıyorlar.
                              Isaac,Simpson, Yiğit Gökoğlan ve Ahmet İlhan gibi bizim defansımıza ters gelebilecek bir hücum hattı var.
                              Dikkatli olmak lazım.
                              İlk golü yersek işimiz çok zorlaşacaktır.

Yorum

• Bunları yenmeliyiz başka yolu yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X