Trabzon adına beklediğim bi galibiyetti gelen 3 puan ve lige verilen kısa ara Trabzona ilaç gibi geldi tekrardan zirveye odaklanılır herşey yoluna girer başarılar.
Karşıyakalı kardeşimiz iyi dileklerin için çok saol...
Geçen sezonun tasdikli şampiyon takımı neden dağıtıldı bunun hesabını sordunmu hiç. Milyonlarca avro verilip alınan oyuncular nasıl bedava gittiler hesabını sordunmu hiç. Hoca da hatalar yapıyor bu doğal ama bu hataları için hocaya korkak,alt yapıdan oyuncu çıkarmıyor demek hocaya haksızlık etmektir...
Yönetim hata yapmıyor demiyoruz ki zaten. Hatanın en büyüğünü onlar yaptılar. Yönetimle alakalı forumlarda ne kadar eleştirildiklerini siz de biliyorsunuzdur.
Ben biri öbürü diye ayırmıyorum. Bana göre yönetimin de, teknik ekibin de, futbolcuların da bu tabloda payı var.
31 kişilik kadrosu olan bir takımız. Altyapıdan oyuncu gelmemesi bizim takımı etkilemez. Ben hocanın korkak olduğunu filan düşünmüyorum. Ben 31 kişilik kadrosu olan takımda sadece yarısıyla oynaması beni üzüyor. Rotasyon yapılmadı. Üstelik yedeklere 2 kaleci alma pahasına bazı oyuncular kadroya alınmıyor.
Hoca maç sonu demiş ki henriqe ve saparayı oyuna aldım ama bekleneni veremediler demiş. Ben de soruyorum birini 10 dakika diğerini de 5 dakika oynattın. Ne bekliyordun ki bu oyunculardan?
Bizim buraka zamanında ne kadar katlandığımızı herkes biliyor. Her maç 70-80 dakika sahada gezinirdi. 15 maç böyle oynadı sonra çıkış yakaladı.
gönül isterdiki orduya patlamayalım. sivası antalyayı yenelim. trabzonspor için sevindim ancak ordu adına üzüldüm.ordusporun çok dürüst bir başkanı var
selam
ben genel olarak senol gunesi elestirmek istiyorum
Daha once elestirecektim ama maglubiyetlerden sonra elestirmeyi sevmem
senol gunes kac yildir Trabzonda yasiyor? - 60 yil
kac yildir futbolla ilgileniyor? -40 YIL
Peki alt yapidan kac futbolcu yetistirmis yada destek vermis arkasinda olmus guvenmis ? -0
Bu sizce normal mi? -bence cok anormal
milli takimi 4 sene calistirdi kimi kazandirdi Trabzonspora?hic kimseyi
seoulda 2 sene calisti kimi getirdi Trabzona ? hic kimseyi
gecen sene Jaja egemen selcuk engin gibi yildizlari nasil kaybetti? soguk durusuyla
bugune kadar hangi futbolcuyu kazandi ? BILMIYORUM
senol gunes artik bu isi birakmali onun yeri bu degil baska gorevler altinda calismali
bu arada turkcem zayif bilmem anlatabildimmi?
en basitinden Burak size kapak olsun
bizde elestiriyoruz Senol Hocamizi ama vurunca oldurmeye kalkma
mesela neden kadroda eren ,sercan gibi gencler var , tosun, sezer, baris atas vs gibi oyunculara neden hic sans verilmez sans verilmeyecekse niye o paralar odenir ?
kimse aslinda yeterli kalitede olduklarini dusunmuyor
sakatlarin,cezalilarin yorgunlarin tavan yaptigi sirada bile Senol Gunes yaninda 3.ncu kaleciyi outurtuyor tff'ye tepki olsun diye.
baskanimiz super bir kadro olusturduk diye surekli demec veriyor bence gecen sene oyunculari kadroda tutamadiklarindan Senol Hoca ile Hoca ile aralarinda COK CIDDI ama cok ciddi bir kavga oldu bunu Senol hocanin zaman zaman cikislarindan yaninda zeki yi oturtmasindan anlarsiniz
ve ben artik eminimki transfer edilen oyuncular yuzde yuz onun istegiyle falan olmadi.
Asil elestirilecek olan yonetimdir ama Senol Hocamiz belkide klube zarar vermemek adina daha fazla zarar veriyor, tam konusmayarak,
Yonetim elindekileri tutamamis olabilir yerlerine dolduracak oyunculari almamis olabilir bari sizde o adamlari arada sirada oynatin be hocam.
ki size kimse demesin niye oyatmazsin digerlerini diye belki oynatsa ben dahil pek cogu burda agzinin payini alacak...
En son memmedaga tarafından düzenlendi; 23.12.2011, 00:35.
Yorum