Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şikecilerin işi olabilir o iş.
    Yok inanmiyorum. . .

Illaha Onuru görmenin isi o.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Since1912KsK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon adına beklediğim bi galibiyetti gelen 3 puan ve lige verilen kısa ara Trabzona ilaç gibi geldi tekrardan zirveye odaklanılır herşey yoluna girer başarılar.
      Karşıyakalı kardeşimiz iyi dileklerin için çok saol...

Karşıyaka'da inşallah hakettiği yerlere gelir.
      Şimdilik Ölümüne Kadar HaYattayım.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sezonun tasdikli şampiyon takımı neden dağıtıldı bunun hesabını sordunmu hiç. Milyonlarca avro verilip alınan oyuncular nasıl bedava gittiler hesabını sordunmu hiç. Hoca da hatalar yapıyor bu doğal ama bu hataları için hocaya korkak,alt yapıdan oyuncu çıkarmıyor demek hocaya haksızlık etmektir...
        Yönetim hata yapmıyor demiyoruz ki zaten. Hatanın en büyüğünü onlar yaptılar. Yönetimle alakalı forumlarda ne kadar eleştirildiklerini siz de biliyorsunuzdur.

Ben biri öbürü diye ayırmıyorum. Bana göre yönetimin de, teknik ekibin de, futbolcuların da bu tabloda payı var.

31 kişilik kadrosu olan bir takımız. Altyapıdan oyuncu gelmemesi bizim takımı etkilemez. Ben hocanın korkak olduğunu filan düşünmüyorum. Ben 31 kişilik kadrosu olan takımda sadece yarısıyla oynaması beni üzüyor. Rotasyon yapılmadı. Üstelik yedeklere 2 kaleci alma pahasına bazı oyuncular kadroya alınmıyor.

Yorum

• Güzel oynadık bence 4 4 2 iyi oldu ancak bazı mevkilerde kalite eksiğimiz var

Yorum

• Oyunu genel olarak izleyemedim ama şu söz çok hoşuma gitti

Trabzon'da Burak atamayınca dert, atınca dört oluyor!”
            En son Canberk tarafından düzenlendi; 23.12.2011, 00:17.
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hoca maç sonu demiş ki henriqe ve saparayı oyuna aldım ama bekleneni veremediler demiş. Ben de soruyorum birini 10 dakika diğerini de 5 dakika oynattın. Ne bekliyordun ki bu oyunculardan?

Bizim buraka zamanında ne kadar katlandığımızı herkes biliyor. Her maç 70-80 dakika sahada gezinirdi. 15 maç böyle oynadı sonra çıkış yakaladı.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Futbolda hiçbir değişiklik yok renkdaşım. Sadece ordu çok çok kötüydü.

Halil sadece bu maçın değil ilk devre sonunda trabzonsporun en iyi adamı diyebiliriz.
                Eyvallah.Hayırlısı bakalım...

(UEFA)

Yorum

• gönül isterdiki orduya patlamayalım. sivası antalyayı yenelim. trabzonspor için sevindim ancak ordu adına üzüldüm.ordusporun çok dürüst bir başkanı var

Yorum

• Koşu mesafeleri : Celu (11405 m) , Halil (11272 m) , Cech (11053 m) , Mustafa (10743 m) , Serkan (10629 m).
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      selam
                      ben genel olarak senol gunesi elestirmek istiyorum
                      Daha once elestirecektim ama maglubiyetlerden sonra elestirmeyi sevmem
                      senol gunes kac yildir Trabzonda yasiyor? - 60 yil
                      kac yildir futbolla ilgileniyor? -40 YIL
                      Peki alt yapidan kac futbolcu yetistirmis yada destek vermis arkasinda olmus guvenmis ? -0
                      Bu sizce normal mi? -bence cok anormal
                      milli takimi 4 sene calistirdi kimi kazandirdi Trabzonspora?hic kimseyi
                      seoulda 2 sene calisti kimi getirdi Trabzona ? hic kimseyi
                      gecen sene Jaja egemen selcuk engin gibi yildizlari nasil kaybetti? soguk durusuyla
                      bugune kadar hangi futbolcuyu kazandi ? BILMIYORUM
                      senol gunes artik bu isi birakmali onun yeri bu degil baska gorevler altinda calismali
                      bu arada turkcem zayif bilmem anlatabildimmi?
                      en basitinden Burak size kapak olsun

bizde elestiriyoruz Senol Hocamizi ama vurunca oldurmeye kalkma

mesela neden kadroda eren ,sercan gibi gencler var , tosun, sezer, baris atas vs gibi oyunculara neden hic sans verilmez sans verilmeyecekse niye o paralar odenir ?
                      kimse aslinda yeterli kalitede olduklarini dusunmuyor

sakatlarin,cezalilarin yorgunlarin tavan yaptigi sirada bile Senol Gunes yaninda 3.ncu kaleciyi outurtuyor tff'ye tepki olsun diye.

baskanimiz super bir kadro olusturduk diye surekli demec veriyor bence gecen sene oyunculari kadroda tutamadiklarindan Senol Hoca ile Hoca ile aralarinda COK CIDDI ama cok ciddi bir kavga oldu bunu Senol hocanin zaman zaman cikislarindan yaninda zeki yi oturtmasindan anlarsiniz

ve ben artik eminimki transfer edilen oyuncular yuzde yuz onun istegiyle falan olmadi.

Asil elestirilecek olan yonetimdir ama Senol Hocamiz belkide klube zarar vermemek adina daha fazla zarar veriyor, tam konusmayarak,

Yonetim elindekileri tutamamis olabilir yerlerine dolduracak oyunculari almamis olabilir bari sizde o adamlari arada sirada oynatin be hocam.
                      ki size kimse demesin niye oyatmazsin digerlerini diye belki oynatsa ben dahil pek cogu burda agzinin payini alacak...
                      En son memmedaga tarafından düzenlendi; 23.12.2011, 00:35.
                      sakin olun...

Yorum

• Maç hakkında söylenecek en güel şey attığımız 1.,3. ve 4. gollerin asistleri idi.
                        Gözümüzün pasını sildiler.

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ERTEM SENER twitterda cildirtti resmen
                          ertemsnr Ertem Şener
                          ertemsnr Ertem Şener
                          http://twitter.com/ertemsener hesabı fake'tir bu hesap bana aittir.
                          2 Mar 10

hangisinde cildirtti?
                          sakin olun...

Yorum

• Halil burakla yan yana oynadıkça daha çok atarız...Yapılacak olan takviyelerle takım toparlancaktır
                            Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halil burakla yan yana oynadıkça daha çok atarız...Yapılacak olan takviyelerle takım toparlancaktır
                              katiliyorum..
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• Şu anda puan farkı 7.
                                2. yarıda bu farkı 3 ve aşağısına çekmek lazım.
                                Bunun içinde Gs ve Fb'den 7-8 puan fazla almamız lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X