Alanzinho'nun yanılmıyorsam haziranda sözleşmesi bitiyor (bir yıl opsiyonu var ilaveten), o yüzden koşuyor olmasın????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
selam
ben genel olarak senol gunesi elestirmek istiyorum
Daha once elestirecektim ama maglubiyetlerden sonra elestirmeyi sevmem
senol gunes kac yildir Trabzonda yasiyor? - 60 yil
kac yildir futbolla ilgileniyor? -40 YIL
Peki alt yapidan kac futbolcu yetistirmis yada destek vermis arkasinda olmus guvenmis ? -0
Bu sizce normal mi? -bence cok anormal
milli takimi 4 sene calistirdi kimi kazandirdi Trabzonspora?hic kimseyi
seoulda 2 sene calisti kimi getirdi Trabzona ? hic kimseyi
gecen sene Jaja egemen selcuk engin gibi yildizlari nasil kaybetti? soguk durusuyla
bugune kadar hangi futbolcuyu kazandi ? BILMIYORUM
senol gunes artik bu isi birakmali onun yeri bu degil baska gorevler altinda calismali
bu arada turkcem zayif bilmem anlatabildimmi?
Yorum
-
ben eleştirinize katılmıorum şahsenİlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam
Peki alt yapidan kac futbolcu yetistirmis yada destek vermis arkasinda olmus guvenmis ? -0
gecen sene Jaja egemen selcuk engin gibi yildizlari nasil kaybetti? soguk durusuyla
senol gunes artik bu isi birakmali onun yeri bu degil baska gorevler altinda calismali
ama hayran olduğum bir şey var;
''kaybedince eleştirmeyi sevmem'' dediniz.Bravo,gerçekten bravo ve çok şaşırdım,çok ta mutlu oldum
gerçekten şok oldum, çünkü burada kaybedince eleştirinin bile dozunu kaçıran renktaşlarımız üzüyordu bizi
çok teşekkür ederim bu duyguyu bana yaşattığınız için

Entropi İyidir.
Yorum
-
fransızcan iyiyse sarkozinin sülalesine selam söyle...İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam
paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...
Yorum
-
Senol Günes biraksin bu isi diyorsunuz da yerine kim gelsin bakalim?İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam
Hangi teknik direktörle basarili olmusuz? Önümüzde bu kadar cok örnek varken neden Senol Günese sahip cikmiyorsunuz? Biz yerlerde sürünürken takimi yeniden toparlayan ben degilim heralde.Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
saolİlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben eleştirinize katılmıorum şahsen
ama hayran olduğum bir şey var;
''kaybedince eleştirmeyi sevmem'' dediniz.Bravo,gerçekten bravo ve çok şaşırdım,çok ta mutlu oldum
gerçekten şok oldum, çünkü burada kaybedince eleştirinin bile dozunu kaçıran renktaşlarımız üzüyordu bizi
çok teşekkür ederim bu duyguyu bana yaşattığınız için

valla cok bekledim galibeti bu yaziyi yazmak icin cunki dusundukce sinir oluyorum
Yorum
-
evet haklisin ama bi yere kadar gordugun gibiİlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Günes biraksin bu isi diyorsunuz da yerine kim gelsin bakalim?
Hangi teknik direktörle basarili olmusuz? Önümüzde bu kadar cok örnek varken neden Senol Günese sahip cikmiyorsunuz? Biz yerlerde sürünürken takimi yeniden toparlayan ben degilim heralde.
Yorum
-
evet superİlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefransızcan iyiyse sarkozinin sülalesine selam söyle...
merak etme selam solerim soyu bozuk adama
Yorum
-
Jaja da Engin de Şenol hocadan yeterince tolerans gördüler. Maçta sahadan çıkarken Hocasına söven bi futbolcuyu hangi hoca takımda tutar. Şenol hoca bir sene sabretti Engin'e
İlk olarak Tolgas6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam
Yorum
-
renktaş birsürü demişsin ama sadece kayseri maçında o da kayseri saldırdığı için boş alan kaldığından faydalı oldu.. bir hücum oyuncusunun sonuca katkısı olmalı, alan 3 senedir trabzonsporda 3 maçlık katkısı var sadece, onlarda sonradan oyuna girdiği maçlar..İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Alanzinho ya eyvallah ta, bu sezon ligde Alanzinho Colman'dan daha faydalı oldu...Gençlerbirliği maçında o taşıdı takımı öne en son... Birsürü lig maçı var,hücum hattında onun katkısıyla iş yaptığımız...
Colman'a daha çok tepki göstermek gerekir,eğer Alanzinhonun bu performansına tepki gösteriyorsak...Ben de bunu anlamıyorum.
Kafaya koy bir oyuncuyu,bir daha ağzıyla kuş tutsa beğenme...
Alanzinho ya ben sahip çıkıyorum.O adam geçen sene beni 3 maçta ipten almış.O adamın takıma her zaman katacak bir katkısı var.İlk 11 oyuncumuz değil ama orası ayrı.
Alanzinho ya burun kıvıracağıma,Colman'ın işine geldiği zaman oynamama huyuna gıcık olurum ki zaten öyle yapıyorum.
cin olmadan adam çarpmak diye bir laf var, kendisini messi zannediyo, sağa bakıp sola pas vermeler falan, 3-4 çalım peşpeşe yapıyosan sonrasında topu kaptırıyosan katkın sıfırdır.. 3 senedir halilin yaptığı asisti yapabildiğini gördünüz mü... toplam attığı gol 5-6 ya var ya yok bir o kadarda asist, onun 3,5 senede yaptığını jaja yarım senede yapmıştı...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
gordun dimi engine fatihnasil sahip cikti gordun mu????İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Günes biraksin bu isi diyorsunuz da yerine kim gelsin bakalim?
Hangi teknik direktörle basarili olmusuz? Önümüzde bu kadar cok örnek varken neden Senol Günese sahip cikmiyorsunuz? Biz yerlerde sürünürken takimi yeniden toparlayan ben degilim heralde.
bize genc sicak kanli dinamik bir teknik direktor lazim
Yorum
-
ok olabilir geri kalan yildizlara ne olduİlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJaja da Engin de Şenol hocadan yeterince tolerans gördüler. Maçta sahadan çıkarken Hocasına söven bi futbolcuyu hangi hoca takımda tutar. Şenol hoca bir sene sabretti Engin'e
bugune kadar hangi topcuyu kazandirdi? fatih Tekke mi? gokdeniz mi? baris memis mi? goksu mu? hangisini?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum