en zayıf halkamız defans, mutlaka stoper mevkisine oyuncu alınmalı, solak, hızlı, çok iyi biri...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
Oh be! diyerek başlamak istiyorum yazıma.Aslında maçı konuşacak bir durum yok.Sezonun en rahat maçını oynadık.Tabi burda rakibin payı büyüktü.
ilk yarı istenen sonuçları alamadığımız kesin.Bu takımda mutlak birşeylerin değişmesi şart. Bu yönetimde olur, teknik heyette, kadroda, mutlaka ama mutlaka değişim şart..Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
bu maç net olarak gösterdiki bu takım bu oyuncularla; 4-2-3-1 sisteminde oynayamaz... hoca ilk devre 4-4-2 oynattı ve rakibe pozisyon vermediğimiz gibi bir sürü net pozisyon bulduk. ikinci devre yine klasik düzen 4-2-3-1 sistemine döndü ve yine oyun üstünlüğünü rakibe verip onların hatasını bekledik, bir sürü duran top verdik ve duran toptan golü yedik...
devre arası eğer hocanın kafasındaki sisteme uygun topçu alınacaksa başka ama bu oyuncularla ideal oyun sistemi 4-4-2 dir....Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
oda bişey mi renktaş, ben faydalı olduğunu iddia edenlere bile katlanamıyorum...İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Valla ben artık bu Alanzinho'ya katlanamıyorum...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
çift forvet değişik oldu iyi olan halilin performansı halil koşunca burak daha rahat oynadı,kötü olansa ne serkan ne adrian böyle oynamaz her maç zaten rakipte etkili değildi ortasahada ama yinede kötü günlerde iyi bi galibiyet oldu..lütfen 10 tane futbolcu alalım gibi şeylere girmeyelim ya bakkal hesabı değil bu işler bence en acil bi stoper almalıyız geçen seneye göre çok kolay gol yedik bu sene..''Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz,rüzgarı yaratır"
Yorum
-
Katiliyorum. Kadro yapimiz 4-2-3-1 icin müsait degil. Eger Senol Hoca bu diziliste israr ederse acilen kanatta oynayabileyen birini almamiz lazim.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu maç net olarak gösterdiki bu takım bu oyuncularla; 4-2-3-1 sisteminde oynayamaz... hoca ilk devre 4-4-2 oynattı ve rakibe pozisyon vermediğimiz gibi bir sürü net pozisyon bulduk. ikinci devre yine klasik düzen 4-2-3-1 sistemine döndü ve yine oyun üstünlüğünü rakibe verip onların hatasını bekledik, bir sürü duran top verdik ve duran toptan golü yedik...
devre arası eğer hocanın kafasındaki sisteme uygun topçu alınacaksa başka ama bu oyuncularla ideal oyun sistemi 4-4-2 dir....Rüzgar eken firtina biçer
#7 Taquara
Yorum
-
Tamam Alanzinho ya eyvallah ta, bu sezon ligde Alanzinho Colman'dan daha faydalı oldu...Gençlerbirliği maçında o taşıdı takımı öne en son... Birsürü lig maçı var,hücum hattında onun katkısıyla iş yaptığımız...
Colman'a daha çok tepki göstermek gerekir,eğer Alanzinhonun bu performansına tepki gösteriyorsak...Ben de bunu anlamıyorum.
Kafaya koy bir oyuncuyu,bir daha ağzıyla kuş tutsa beğenme...
Alanzinho ya ben sahip çıkıyorum.O adam geçen sene beni 3 maçta ipten almış.O adamın takıma her zaman katacak bir katkısı var.İlk 11 oyuncumuz değil ama orası ayrı.
Alanzinho ya burun kıvıracağıma,Colman'ın işine geldiği zaman oynamama huyuna gıcık olurum ki zaten öyle yapıyorum.Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum