Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• en zayıf halkamız defans, mutlaka stoper mevkisine oyuncu alınmalı, solak, hızlı, çok iyi biri...
    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Bugün Rizenin Maçı vardi 6-0 yendi gollerin 4 ünü atan 2 oyuncu gönderildi

Bugün neden bukadar iyiydi beklemediğimiz kişiler sizce

Yorum

• Oh be! diyerek başlamak istiyorum yazıma.Aslında maçı konuşacak bir durum yok.Sezonun en rahat maçını oynadık.Tabi burda rakibin payı büyüktü.

ilk yarı istenen sonuçları alamadığımız kesin.Bu takımda mutlak birşeylerin değişmesi şart. Bu yönetimde olur, teknik heyette, kadroda, mutlaka ama mutlaka değişim şart..
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Güzel bi galibiyet tebrikler. 2. yarı daha iyi bi TRABZON izlicez eminim..
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• MAÇIN YILDIZI yok mu yönetici arkadaşlar Halile şöyle güzel bi oy verelim Burak atıyor zaten.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Günün karesi
              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• fb ile puan farkımız kaç?
                Entropi İyidir.

Yorum

• Böyle gollü maçlar az olur senede maalesef izleyemedim maçı hentbol maçım nedeniyle.İkinci yarıya yetişirim diye düşünmüştüm ama olmadı.Sağlık olsun, 4 golle kazanmak, Burak'ın hat - trick yapması güzel.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• bu maç net olarak gösterdiki bu takım bu oyuncularla; 4-2-3-1 sisteminde oynayamaz... hoca ilk devre 4-4-2 oynattı ve rakibe pozisyon vermediğimiz gibi bir sürü net pozisyon bulduk. ikinci devre yine klasik düzen 4-2-3-1 sistemine döndü ve yine oyun üstünlüğünü rakibe verip onların hatasını bekledik, bir sürü duran top verdik ve duran toptan golü yedik...

devre arası eğer hocanın kafasındaki sisteme uygun topçu alınacaksa başka ama bu oyuncularla ideal oyun sistemi 4-4-2 dir....
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Valla ben artık bu Alanzinho'ya katlanamıyorum...
                      oda bişey mi renktaş, ben faydalı olduğunu iddia edenlere bile katlanamıyorum...
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Rakip bu kadar kötü olmasa böyle skor gelmezdi Futbolcular uyarılmalı ve artık ikinci yarı puan kaybı yaşamamalıyız..İlk 4 e girmek istiyorsak en az 3 kaliteli transfer şart.
                        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• bi arkadasin dedi gibi 40 puan alsak 64 le ilk 4 girip 1-3 arasinda 1-10 puan arasi fark kalsa bile playoff da 5 puan olacak, 6 maclik periotta minimum sampionlar ligi ön eleme oyaniriz

Yorum

• çift forvet değişik oldu iyi olan halilin performansı halil koşunca burak daha rahat oynadı,kötü olansa ne serkan ne adrian böyle oynamaz her maç zaten rakipte etkili değildi ortasahada ama yinede kötü günlerde iyi bi galibiyet oldu..lütfen 10 tane futbolcu alalım gibi şeylere girmeyelim ya bakkal hesabı değil bu işler bence en acil bi stoper almalıyız geçen seneye göre çok kolay gol yedik bu sene..
                            ''Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz,rüzgarı yaratır"

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu maç net olarak gösterdiki bu takım bu oyuncularla; 4-2-3-1 sisteminde oynayamaz... hoca ilk devre 4-4-2 oynattı ve rakibe pozisyon vermediğimiz gibi bir sürü net pozisyon bulduk. ikinci devre yine klasik düzen 4-2-3-1 sistemine döndü ve yine oyun üstünlüğünü rakibe verip onların hatasını bekledik, bir sürü duran top verdik ve duran toptan golü yedik...

devre arası eğer hocanın kafasındaki sisteme uygun topçu alınacaksa başka ama bu oyuncularla ideal oyun sistemi 4-4-2 dir....
                              Katiliyorum. Kadro yapimiz 4-2-3-1 icin müsait degil. Eger Senol Hoca bu diziliste israr ederse acilen kanatta oynayabileyen birini almamiz lazim.
                              Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Tamam Alanzinho ya eyvallah ta, bu sezon ligde Alanzinho Colman'dan daha faydalı oldu...Gençlerbirliği maçında o taşıdı takımı öne en son... Birsürü lig maçı var,hücum hattında onun katkısıyla iş yaptığımız...

Colman'a daha çok tepki göstermek gerekir,eğer Alanzinhonun bu performansına tepki gösteriyorsak...Ben de bunu anlamıyorum.

Kafaya koy bir oyuncuyu,bir daha ağzıyla kuş tutsa beğenme...

Alanzinho ya ben sahip çıkıyorum.O adam geçen sene beni 3 maçta ipten almış.O adamın takıma her zaman katacak bir katkısı var.İlk 11 oyuncumuz değil ama orası ayrı.

Alanzinho ya burun kıvıracağıma,Colman'ın işine geldiği zaman oynamama huyuna gıcık olurum ki zaten öyle yapıyorum.
                                Entropi İyidir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X