abartmayın adrianı göze hoş gelen bir asist yaptı ama hala daha bu takımın altında çok ekmek yemesi lazım....halil burak ikili forvet oynaması lazım dedik dedik durduk ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin işte sonuç ortada
Skor yanıltmasın. iyi top oynamıyoruz. 1-0 dan sonra ordusporun orta sahadaki direnci kırıldı da farka gidebildik.
İlk gol de de görüldü ki rakip ceza alanı çevresinde gerekli olan varyasyonlar ve ekstra hareketli yapan Adriandan başka oyuncumuz yok.
Gol atmasına rağmen yine bir kez daha görüldü ki ileri uçta Burak yalnız kalınca pek fazla bişey yapamıyor çok ağır kalıyor.
Herşeye rağmen bu maç moral kazanmak açısından güzel olacak
Yalnız kaldığı kısmına katılıyorum da ağır kaldığına katılmıyorum.
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
her maçı izledim tabiki, ama şampiyonlar ligini ayrı tutmak lazım farklı bir motivasyon ile orada oynuyoruz 3-0 yenildiğimiz cska maçında bile çok iyi top oynamıştık bence
Takim kotu, futboldan eskisi gibi zevk almiyoruz ama sonucta ilk yariyi galibiyetle kapatip ikinci yariya belkide yeni transferlerle daha guclu ve moralli giris yapariz ve en azindan UEFA ligine kalmaliyizki avrupadaki puanimiz yukselsin ilk turlarda Liverpoollarla Benficalarla eslemiyelim.
Ayrica bu takim gorundugu kadar kotu degil arkadaslar! Bir ornek olarak Polonya milli takiminin oyun kurucusunun 5 metre pas atamamasi onun yetenekleriyle alakali degildir! Burada bir uyusmazlik var ve ben inaniyorumki bu kadro kalsa dahi ligin ikinci yarisinda cok daha iyi bir Trabzonspor izliyecegiz.
Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Ordu bizim icin ikinci Karabuk, tam istedigimiz sekilde oynuyor 1. golden sonra, arka alani bos biraktin mi corap sokugu gibi gelir gerisi.
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.” [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Sadece skor iyi.Gole kadar Ordu oyunu bizim sahaya yikti.Golü attik rahatladik.Penalti Pozisyon dogru.Burak kendini atti diyen olsa bile ayagina temas var.Kanatlara transfer lazim en azindan bir kanada adam alalim.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum