İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
13 puanlık farkı 8 e bile indirsek playoffta 1. takım bizden 4 puan önde olacak. ama biz ikinci yarı maçları kazanbilecek miyiz bilmiyorum. uefada devam edebilirsek en azından ligdeki başarısızlığı unutturabilir
Yorum
-
Ben Türkiye Kupası Maçında Belediyede Staj Görüyordum . Müdüre Ben Maça Gidiyorum Dedimİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocadan izin alıp derse girmemeliyim. Hocam maça gidiyorum desem ne olur ki?

O Nasıl İzin İstemek Demişdi Onu Hatırlattın Bana
İzin İstemediğimi Gitmem Gerektiğini Söylemişdim Falan Filan : ) Gerisi Biraz Uzun Hikaye
...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
sonunda gittin mi bariİlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Türkiye Kupası Maçında Belediyede Staj Görüyordum . Müdüre Ben Maça Gidiyorum Dedim
O Nasıl İzin İstemek Demişdi Onu Hatırlattın Bana
İzin İstemediğimi Gitmem Gerektiğini Söylemişdim Falan Filan : ) Gerisi Biraz Uzun Hikaye
Yorum
-
......................Tolga
Serkan.....Glowacki....Mustafa.....Celutska
Volkan Şen....Zokora.....Halil......Cech
.............Paulo................Burak
Bu da denenebilir.Ha Halil ha Hamit
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Yarın yensek bile en iyi ihtimalle ilk yarıyı 9.tamamlayacağız o da averajla. Hadi büyük maçları geçtim ama şu Gençlerbirliği mağlubiyeti sıralama anlamında psikolojik açıdan planları çok bozdu. O maçla birlikte yarın alınacak bir galibiyette 5.sırada olabilirdik...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
.....
Hoşgeldin reisİlk olarak Tufan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu maçı alalım Transfere başlıyalım
İnşAllah.
Yorum
-
Hoşbulduk kardeşimİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin reis
İnşAllah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum