Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takım olamadık ki daha

Bireysel hataların belli olması çok doğaldır.Takım olgumuz oturacak yavaş yavaş...Ve böylece,Volkan'ın da Adrian'ında Burak'ında,Henri'nin de hataları hem azalacak hem görülmeyecek.Tıpkı geçen seneki gibi.

Aldığımız her mağlubiyet ve Galibiyet bize tecrübe katıyor.

Allahın izniyle bu akşam kazanacağız.
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      volkan şen den hiç umutlu değilim
      Valla ben de bu Henrike'yi çözemedim...

Adam kafasını öne eğerek top oynuyor...Oyun bilgisi de zayıf gibi...

Potansiyeli var mı yok mu, onu bile anlamayamadım...

Yorum

• Yahu şu Halil artık direk forvet oynasın.Burak daha arkadan oyuna katılsın.
        İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Takım olamadık ki daha

Bireysel hataların belli olması çok doğaldır.Takım olgumuz oturacak yavaş yavaş...Ve böylece,Volkan'ın da Adrian'ında Burak'ında,Henri'nin de hataları hem azalacak hem görülmeyecek.Tıpkı geçen seneki gibi.

Kazanmakta zorundayız ilk dörtle olan puan farkı 12 yi buldu.
            En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
            En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Bence bu mac 1-0 biter.
              Gol Burak'tan gelir.
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• 26 Aralik da Antalya kampi basliyormus. O gün de noel bayrami var cogu yabancilarin. Simdi bunlar kampa gec katilsa suc mu? Disiplinsizlik mi? Senol hoca yi severim ama baska tarih bulamadi mi veya 2-3 gün daha ileriye erteleyemedi mi su kampi?

Yoksa benim yanlis anladigim birsey mi var?
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu şu Halil artık direk forvet oynasın.Burak daha arkadan oyuna katılsın.
                  EWT gözüm yaa bende bıktım artık halilin defansif oynamasından,adam kaleye şut çekmiyor yahu adam nezmn göbekten dalsa tehlikeli oluyo ama bir türlü göbekten dalmıyor uzaktan şut çekmiyor yoksa çok etkili füzeleri var ama özgüveni yok hala :s

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    26 Aralik da Antalya kampi basliyormus. O gün de noel bayrami var cogu yabancilarin. Simdi bunlar kampa gec katilsa suc mu? Disiplinsizlik mi? Senol hoca yi severim ama baska tarih bulamadi mi veya 2-3 gün daha ileriye erteleyemedi mi su kampi?

Yoksa benim yanlis anladigim birsey mi var?

Murat Noel 24-25 gunleri acikcasi o gunler dusunulerek 26 sina koyulmus kamp, 2-3 gun daha erteledinmi 5 gun sonra maca cikican kamp mamp yapma sansin bile kalmiyor, simdiki bile kamp sayilmazya yapicak cok bisey yok...

25. de guney amerikalilar ucaga binse 26 sinda kampda olur hem onlarin gonlu olur hemde hocanin...

Yorum

• İnşallah kazanırız bunun yanında en az 2-3 fark olması takıma güven getirir moralli başlarız ikinci yarıya..

Yorum

• Buraktan patlama bekliyorum bu macta.
                        https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• bencede burak arkadan gelmeli.. illa kenardan degil ama ortdan... alsinda vittek arkasi ii olurdu ama.. iste

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takım olamadık ki daha

Tecrübe katıyor da bi kulağımızın arkası kaldı yani

Şaka bir yana bu maçı da alamazsak hem matematik hem de psikolojik olarak lige havlu atmış bulunuyoruz. 4.sırada es kaza play-off'a girsek bile fark kapanmaz. 18'de 17 yap(tır)acak başkanımız da yok...
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Onur
                              Serkan-Celuskta-Glowacki-Ferhat
                              Volkan-Zokora-Adrian-Alanzinho
                              Burak-Henrique

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Murat Noel 24-25 gunleri acikcasi o gunler dusunulerek 26 sina koyulmus kamp, 2-3 gun daha erteledinmi 5 gun sonra maca cikican kamp mamp yapma sansin bile kalmiyor, simdiki bile kamp sayilmazya yapicak cok bisey yok...

25. de guney amerikalilar ucaga binse 26 sinda kampda olur hem onlarin gonlu olur hemde hocanin...
                                Ben 25-26 saniyordum ve 5 sün sonra macimiz oldugunu da bilmiyordum öyleyse sorun yok.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X