Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu Colmana gol atmiyor diye mi salliyorsunuz yaziklar olsun.
    Sadece Gol atmıyor diye kızmıyoruz yanlış anladın galiba.

12 maç 0 gol 0 asist.

Ben şimdi burada sadece golemi bakarak yorum yapıyorum.

0 Asist.Oysaki selçuğun görevini üstlenmişti )

Yorum

• mithat halis ve sadri şener tek sorumludur. şenol hoca sene başında yaptığı açıklamaları bir okuyun sonra hocaya atın.

Yorum

• Kendinizi kandiriyorsunuz, bunu siz de biliyorsunuz ama caktirmak istemiyorsunuz. Bu transferler ya tutarsa mantigi ile yapilan transferlerdi. İsteyip aldirmak baska bir sey, önüne gelene razi olmak baska bir sey.
        ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
        [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cafer abi gec bunlari...Gidenlerin yeri dolmadi sorun burada. Kadro bozuldu diyoruz ama Gayse'nin kadrosuda bozuldu. Fatih Terim'in her istedigi alindi. Yönetim transferde basarisiz oldu ve takimi bu hale getirdi. Hepsi bu. Baksana koskoca sezona 3 tane VASAT Stoper ile basladik. Basimizda Senol Hoca degilde bir baskasi olsaydi SL'de 0 cekmis, ligde de büyük ihtimal 14-15 puanda idi. Ortada cok büyük bir teknik heyet basarisi var.

..
          Yönetim,hoca,futbolcu kadrosu ve taraftar olarak bu lige zerre kadar önem vermedik,bu 2+2=4 kadar nettir.

Yahu bizde suc yokmu zannediyorsun,daha düne kadar yemisim ligi salla ligi avrupaya bak diyen biz taraftarlar degilmiydik?

Bir iste basarili olabilmek icin o ise önem vermek gerekir,biz lige gereken önemi vermedik.

Sorun sadece bu mu elbette degil.15 macta 21 puanin baska aciklamalari da elbette var.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu Taraftar önce Neyin ne olduğunu öğrenmeli....Klavyeden,Tribünden istedğiniz kadar sallayın.Klavyeden Cm de bile Takım yönetemiyorsunuz...
            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Hoca Trabzonlu değil, bir yabancı olsa şimdiye postalanmıştı. 1 milyonluk transferlerle kurulan takımlar 2 kötü sonuç alınca kıyameti koparangiller, 3 adama 15 milyon euro veren takımın hocasına şu rezil tabloda ses çıkaramıyolar. Hafta sonu fb mağlubiyetini de içinize sindirirsiniz umarım, seneye de ist. takımlarından birini şl'de gururla izlersiniz.

Yorum

• bir kaç yenilgiden sonra ŞENOL GÜNEŞİ göndermekmi istiyor taraftarlar.bu soguk havada soguk duş almalarını tavsiye ediyorum...

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 mağlubiyet yüzünden yapılmıyor bu yorumlar, sezon başından beri takım top felan oynamıyor alınan oyuncular yetenek fukarası çıktı verilen paralar çok yüksek... takımda ışık yok 3-4 nokta atışı lazım yabancılardan 3-4 isim dışında geri kalan çöpleri temizlemek lazım. bu takımda ısrar etmek zaman kaybı olur.
                  CSK 87. dakikada golü bulmasaydı Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarından galibiyetle ayrılsaydık bu denli ağır yorumlar yapılıyor olunurmuydu şuan?

Kimsenin nokta transferler yapmayalım , savunmaya sağlam bir stoper almayalım veya Burağa kaliteli bir partner getirmeyip takımdaki gereksiz oyuncuları göndermeyelim dediğini sanmıyorum.
                  Bunlar elbette mantıklı şeyler fakat eleştiride de dozu ayarlamak gerekiyor.İnteri deviren takımı ağzı açık izleyen taraftar şimdi gelip Şenol Güneş bu işi bilmiyor derse ben ona ... gülerim...
                  #Dik oyna

Yorum

• Şenol Güneş olmasa idi son 2 senedir yaşadığımız başarılar hayal olarak kalırdı. O yüzden kendisine yönelik eleştirilerde sınırı aşmamak lazım. Tabi kendisinin suçu taraftarı başarıya alıştırdı. Bugün inanın saha kenarında yapabileceği hiç bir şey yok. Yüzündeki çaresizliği gördüm bugün.
                    En yetenekli oyuncularımız takımdan ayrılırken yerine çapulcular dolduruldu. Bütün yetkiler Şenol Hoca'da toplanmalı. Yönetime güvenim kalmadı. Ortada çok büyük rant var. Transferde çok büyük paralar hesapsız bir şekilde dönüyor.
                    Bir futbol takımı bu derece isabetsiz transferler yapamaz.

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Celustka, Zokora, Burak.

Onun zamaninda geldiler.
                      zokora'yı söylemene gerek yok kendisini ispatlamıs bir oyuncu. evet burak patlama yapmış bir oyuncu ama kimse burak'ın bu kadar iyi olcagını düşünmemiştir,şenol hocada dahil. Şenol hoca Trabzondan çıkmış biri bizim insanımız ama bazı gerçeklerde var bu adam transfer yapmasını bilmiyor 2 dönem Şampiyonluğumuzun gitmesinde Şenol hocanın etkisi vardır..
                      Eski kullanıcı adı: olikos61
                      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Son 4 maçta en az 10 puan dedik, 2 maç kaldı 1 puan bile alamadık.

Yorum

• Savunmada Egemen'in yeri zor dolacak gibi. Glowacki sakatlandı, Giray ve Mustafa tüm yükü taşıyamıyor. Zokora'nın tecrübesi, çabukluğu önemli ama tekniği Selçuk'la kıyaslanamaz. Henrique ise fiziği ve şutlarıyla kendini hemen fark ettirdi Şenol Güneş, yeni sezonla ilgili düzenlediği ilk basın toplantısında, Trabzonspor ve diğer Süper Lig takımlarının transfer politikasını değerlendirirken, bir soru üzerine biraz da esprili biçimde, “Kendini eksik görenler geliştiriyor. Ama tam görenler yıkıyor!” yorumunu yapmış, kendi transfer işleyişlerinin “doğru olmadığını söyleyebileceğinin” altını çizmişti.
                          Gidenler ve yerlerine alınanlar ile ilgili en çarpıcı yorumuysa, “Geçen yıl ana kadrodan az kayıpla başlamıştık ve bu avantajdı. Futbolumuz, her geçen gün iyiye gitmişti. Bu yıl daha iddialı bir takım bekliyordum, özellikle Avrupa’da. Ama şu anda sıfır mı, eksi mi, artı mı onu ben de bilmiyorum. Bu durum üzücü tabii ki!” şeklinde olmuştu.

trabzondanhaber.net , aradığınız tüm bilgiler için ilk ve en iyi kaynağınızdır. Genel konulardan burada bulmayı umduğunuzdan daha fazlasına kadar, trabzondanhaber.net tümüne sahiptir. Aradığınızı bulmanız dileğiyle!

Bunu ben iyi hatirliyorum. Senola laf atanlara kapak olsun. Icimizdeki Skor taraftarsiniz!
                          En son OFLU_79 tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 21:41.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetim mi diyor Şenol hoacaya Burak'ı tek forvet oynat diye,yönetim mi diyor,Halil kanat oyuncusudur diye,yönetim mi diyor Volkan'ı,Pawel'i, sıkınşınca oynat yoksa kadroya bile alma diye.

Tamam yönetim istenilen transferi yapmamış olabilir, fakat sende elindekileri kullanmasını bileceksin..

duygularıma tercüman oldunuz

birde geçen senenin asıl başarısı Şenol Hocaya verilirken,neden başarısızlığın en büyük payı yönetime çıkıyor anlayamıyorum(yönetimi zerre kadar savunmuyorum bu arada) ben hocamızın kötü bir insan olduğunu hiç söylemedim aksine bizim başkanlığımız yakısır ona ama çok iyi bir insan olması çok iyi bir teknik direktör olmasını sağlamadı,bazı yorumlarda başka takımlara gitse şampiyon yapar deniliyor bende soruyorum neden o zaman hocamıza hiç bir takımdan teklif gelmiyor,geliyorda bizimmi haberimiz yok??
                            Hocamızın kişiliğine,insanlığına laf yok tamam,ama Trabzonspor gibi milyonlara hitap eden bir kulübü çalıştırmanın onu çok sevme,eski topçusu olma kriterlerinden başka kriterleride olması lazım!!
                            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Edu nun attigi gole bak arkadas.... birde bizde ki forvetleree.. adam haftalardir 18 e bile giremiyor...
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zorlamdıklarını nerden biliyorsun? Sadri Şener ap açık anlattı olayı.Selçuk ,Trabzon'da kalmak istemediğini, sebebinin ise kız arkadışı mı? eşi mi,sevgilis mi neyse,onun kalmak istememesinden olduğunu söyledi.Dahası, ikna etmeye çalıştım ama sorun kendisi değil başkası olunca yapacak birşey gelmedi elden dedi.Yani sorun para olsa ikna ederdim fakat iş başka yöne kayınca elimiz kolumuz bağlandı dedi.

Olay o bu şu değil.Bu takım İnter'i yendiğinde kimse stoper eksik, forvet eksik kanat eksik demiyordu, ne zaman kötü sonuçlar çıktı birden yapılmayan transferler hortladı.

Bu takım İnter'i yendiği maçtada kötüydü.Hatta berabere kaldığımız maçta daha iyi top oynadık.

Sorun şu ki,bu takımda Şenol hoca kadro derinliği kuaramadı.Selçuk-Colman ikilisi varken bile alternatifini bulamadı.Şuan Zokara-Colman ikilisinin alternatifi olmadığı gibi.
                                Yine defansta Egemen Giray-Glo üçlüsünden şuanki Glo-Giray-Mustafa üçlüsünün bir farkı yok. Buraya Egemen bizdeykende stoper ihtiyacı vardı.

Forvette Murat Tosun'u,Mehmet Çakır'ı ve Pawel'i oynatmayan kendisi.Sen yönetimin transfer yapmadığını göre göre bu oyuncuları gönderebilir misin?Şenol hoca gönderdi.Şuan forvetimizin olmamasının ve Burak'a bağlı kalmamızın en büyük nedeni de budur.

Hep aynı şeyleri yazıp çizihyoruz değişen birşey olmuyor malesef.

Sadri Sener'in her dedigine inanirsan vay haline..

Demek kötü sonuclar alininca Stoper eksik dedik... Harun abi kusura bakma ama sen belli ki bu Forumu takip etmiyorsun. Arsiv'i ac bak bakalim neler yazilmis. Benim neler yazdiklarima bak. Burada yalvariyorduk kadroyu bozmayin diye. Bozulduktan sonra Stoper diye diye canimiz cikti. Hepsi duruyor. "Transfer Basliginda" ve "Yönetime Yönelik Elestiriler" basliginda hepsi mevcut. Ac bak...

Egemen Mustafa'dan acik ara daha iyi Stoper. Yukaridaki yorumu yanlislikla yaptin sanirim. Arada fark yokmus..

Bende olsam gönderirdim. Zira hicbirini ben almadim. O saydigin isimler olsaydi Burak'i kesebilirler miydi? Hayir...

..
                                En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 23:23.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X