Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar bu takımın teknik d. sorunu yok tek sorunu BASİRETSİZ VE PASİF YÖNETİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sayin abim ne yazikki anlamamak da direniyorlar.

td laf bulan adam sadece sunu soylesin yeter..

son 20 senedeki en buyuk basarilarda basimizda kim vardi?

bu sorunun cevabini versinler keske

Yorum

• İlk olarak Robin_]-[ooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu benimde dikkatimi cekti... bana kalirsa senol gunes bu transferleri sadece önüne getirildikleri icin kabul etti. ben onun kendi agzindan isim vererek su su futbolcuyu istiyorum, alirsak takima cok faydali olur gibisinden bir sey duymadim su ana kadar. her transfer doneminde ya sadri sener konustu, ya ünal karaman ya da diger yoneticiler
      Dünya futbolunu takip etmek gerekiyor, kimin yildizi parlamis,kim liginde öne cikmis,kim gelecegin yildiz adayi olacak bunlari belirlemek gerekiyor. Ben daha bir kez hatirlamam hocamizin oyuncu izlemeye gittigini, hadi hakkini yemeyeyim bir kac kez hatirliyorum, o da dostlar alisveriste görsün niyetiyle. Bir kere elinde bir liste olur ama bir kere.
      ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
      [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• Şenol Güneş'e teknik adam olarak fazla eleştirmem ama bu kadronun kurulmasında yüzde yüz suçlu odur..Ya geçen seneki kadroyu koruyacaktı yada yerlerine dolduracak isimler alınacaktı..Sen yönetimin her getirdiğine evet dersen burda yönetimden çok sen suçlusun...

Yorum

• Yahu Colmana gol atmiyor diye mi salliyorsunuz yaziklar olsun.
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak must_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ard arda gelen 2 mağlubiyet sonrası yapılan muhabbetlere bakın...

''Bu takımdan bi cacık olmaz,ruhsuz takım,hoca elindekileri kullanmayı bilmiyor,yetenek fukarası takım,korkak futbol,Şenol Güneş bu işi bilmiyora kadar gitmiş yorumlar...ve sadece gördüğüm tek sayfada yazılan eleştiriler bunlar...

Kusura bakmayın ama bu taraftara takımın bu performansı çok bile...

2 mağlubiyet yüzünden yapılmıyor bu yorumlar, sezon başından beri takım top felan oynamıyor alınan oyuncular yetenek fukarası çıktı verilen paralar çok yüksek... takımda ışık yok 3-4 nokta atışı lazım yabancılardan 3-4 isim dışında geri kalan çöpleri temizlemek lazım. bu takımda ısrar etmek zaman kaybı olur.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• kimse kusura bakmasın senol hoca transfer yapmayı bilmiyor bu sanırım ıspatlandı. Şuana kadar aldırdığı hiç bir oyuncu takıma katkı sağlamadı malesef..
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Öyle başa böyle tarak, böyle takıma ve yönetime 21 puan çok bile...
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaslar bu takımın teknik d. sorunu yok tek sorunu BASİRETSİZ VE PASİF YÖNETİM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yönetim Bodrumda galiba. Yoksa Sadri geldi mi geri? Cok yorulmustu da.....

Yorum

• Aslında uzun vadede tek ihtiyacımız olan mevkii stoper... Orta saha takımın uyum sağlamasıyla gerekli yükü kaldırır,takım olamamanın verdiği dezavantajlar bunlar.

Paweli satabilirsek bir forvet almalıyız,satamazsak kiralamalıyız.Olcanı da almalıyız mesela,solda alternatif Henrique dir Halile göre ama Olcanı aldığımızda Henriqueyi gerektiğinde Burağın arkasına koyabiliriz.Bu çok daha yararlı olur...

Colman oyun kurmayı unutuyor bazı maçlarda.Adrian iyi ders verdi ona bugün.Son yarım saatte oyun kurdu Trabzonspor...Colmanın selçuğa emanet edip hiç emanetini geri almadığı ''ince pasları''nı Adriandan gördük...

Takım olacak...Şanssızlıkta var.Bjk ye top oyna kazanamama gibi mesela, ŞL hayal kırıklığı falan..21 puandayız, 25 puanla bitirelim yeter...
                    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulübün menfaatleri icin en azindan zorlamalari gerekirdi. Olmadi yerlerini doldur. Egemen'in yeri doldu mu? Yok...Senol Hoca Stoper istedi mi? Evet...

..

Zorlamdıklarını nerden biliyorsun? Sadri Şener ap açık anlattı olayı.Selçuk ,Trabzon'da kalmak istemediğini, sebebinin ise kız arkadışı mı? eşi mi,sevgilis mi neyse,onun kalmak istememesinden olduğunu söyledi.Dahası, ikna etmeye çalıştım ama sorun kendisi değil başkası olunca yapacak birşey gelmedi elden dedi.Yani sorun para olsa ikna ederdim fakat iş başka yöne kayınca elimiz kolumuz bağlandı dedi.

Olay o bu şu değil.Bu takım İnter'i yendiğinde kimse stoper eksik, forvet eksik kanat eksik demiyordu, ne zaman kötü sonuçlar çıktı birden yapılmayan transferler hortladı.

Bu takım İnter'i yendiği maçtada kötüydü.Hatta berabere kaldığımız maçta daha iyi top oynadık.

Sorun şu ki,bu takımda Şenol hoca kadro derinliği kuaramadı.Selçuk-Colman ikilisi varken bile alternatifini bulamadı.Şuan Zokara-Colman ikilisinin alternatifi olmadığı gibi.
                      Yine defansta Egemen Giray-Glo üçlüsünden şuanki Glo-Giray-Mustafa üçlüsünün bir farkı yok. Buraya Egemen bizdeykende stoper ihtiyacı vardı.

Forvette Murat Tosun'u,Mehmet Çakır'ı ve Pawel'i oynatmayan kendisi.Sen yönetimin transfer yapmadığını göre göre bu oyuncuları gönderebilir misin?Şenol hoca gönderdi.Şuan forvetimizin olmamasının ve Burak'a bağlı kalmamızın en büyük nedeni de budur.

Hep aynı şeyleri yazıp çizihyoruz değişen birşey olmuyor malesef.
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kimse kusura bakmasın senol hoca transfer yapmayı bilmiyor bu sanırım ıspatlandı. Şuana kadar aldırdığı hiç bir oyuncu takıma katkı sağlamadı malesef..
                        Celustka, Zokora, Burak.

Onun zamaninda geldiler.

Yorum

• başkan derhal istifa etmeli maç önceki açıklamalarından sonra savunan olmaz umarım mithat halis güvendiği kadar hocaya güvenmedi.
                          En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 14.12.2011, 21:34.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soruyom size bu yil ligin tadi tuzu kalmadi ve bu yil ligi neden oynuyoruz diyen bir baskanin takimi lige motive olmakta sorun ceker mi cekmez mi?
                            Cafer abi gec bunlari...Gidenlerin yeri dolmadi sorun burada. Kadro bozuldu diyoruz ama Gayse'nin kadrosuda bozuldu. Fatih Terim'in her istedigi alindi. Yönetim transferde basarisiz oldu ve takimi bu hale getirdi. Hepsi bu. Baksana koskoca sezona 3 tane VASAT Stoper ile basladik. Basimizda Senol Hoca degilde bir baskasi olsaydi SL'de 0 cekmis, ligde de büyük ihtimal 14-15 puanda idi. Ortada cok büyük bir teknik heyet basarisi var.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Celustka, Zokora, Burak.

Onun zamaninda geldiler.

Eklemek istiyorum

Sota ve Arcil

Yorum

• Şahsi görüşümdür. Şenol Güneşi tartışmak anlamsızdır. Teknik direktörlük yaptığı sürece Trabzonspor için en ideal adamdır. İlk senesinde Türkiye kupasını ve Süper kupayı kazandırdı. Geçen senin de şampiyonudur. Şampiyonlar liginde kazandığı puanlarla UEFA sıralamasında Trabzonsporu 150 basamak ileriye götürmüştür. Şu yaşanan son olaylardan sonra ben bile kafayı yemiş vaziyyetteyim. Futbolcularda Şenol Güneşte insan. Bu takımın hakkının çoktan teslim edilmesi gerekirdi. Hakettiği şampiyonluk kupasının şu an müzede olması gerekirdi. Ancak gelin görün ki, her gün aleyhimize bir senaryo geliştirilmekte. Koca türkiyenin parlamentosu fenerbahçeni koruyan kanun çıkartıyor. Bu ortamda 2-3 günden bir maç yaparak zaten fiziken hırpalanmış bir takım nasıl motive olsun. Emeğinin karşılığını alamayan futbolcu teknik direktör daha nereye kadar dayana bilir. Bu gerçekleri iyi düşünmemiz lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X