Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takimdan bu dönemde ve sezon basindan beri iyi futbol beklemedim,bekleyemeyiz de.

Ama takim futbolun en basit unsuru olan mücadeleyi bile son 2 mactir yerine getirmiyor.

Öyle beceriksiz öyle basit hatalar yapiyoruz ki akillara durgunluk veriyor.

Sezon basindan beri belki de 200 e yakin korner kullanan ama birakin gol atmayi kornerlerde pozisyona giremeyen bir takimimiz var.

Böyle bir takimdan nasil olumlu bahsedilebilir ki?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• maçı izlemedim ve iyiki izlememişim.

Yorum

• M.Pektemek >> Henriqe+Pawel

Yorum

• Senol Günes transferlerde fazle etkisi yoktu, onu zamani geldimi görürsünüz. Hatta bir kere kendi demisti...

Yorum

• Göndereceksin kötü oynayanları PAF takıma alacaksın yerlerine alt yapıdan oyuncular bari o ruh geri gelsin. Kötüler belki gönderilir ama
            Yerlerine alt yapıdan oyincar alınır mı senol hoca almaz.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gerçekten katılıyorum.Aralarındaki tek fark,Şenol Güneş Trabzonspor'u kendisinden çok düşünüyor olduğu için sağlam duramadı,sağlam durması demek gerektiğinde rest çekip gitmesi demekti.Fatih Terimin egosu kendisi için en önemlisi olduğundan istediği kadar sağlam durdu...

Stoper diye bağırdık şu forumda...3 kulvarda oynayacaksınız stoper alın diye ama yok...bi cacığa yaramadı...

Akıllanmıştır artık heralde yönetim.

Oyunculara da hocaya da kızamıyorum.Alternatifsiz bir kadro tutuşturdular resmen.Oyuncular ligin en çok maç yapan adamları,en çok süre alan adamları...

Stoperler hele...3 stoperle 3 günde bir maç yaptık...

Bu kafa değişmesi lazım,yönetimin artık akıllı olması;

1i yabancı 1 i yerli 2 stoper,bir orta saha alması lazım, birde forvet kiralaması lazım...paweli satabilirse satıp forvet alması lazım...
              masaya yumruğunu vurup bana gloyla girayın 3 le çarpımı hızında kaliteli bir stoper almazsanız ben gidiyorum demeliydi.
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Arkadaslar hekese sallayin ama hocamiza ve Tolgaya sallamayin.

Yorum

• İlk senemiz,zor olacağını başından beri söylemiştik...bu sene avrupa bileti alsak çok iyi olur.Asıl iş seneye patlar, bu takım oturur, istikrar sağlar, bu sonuçlar çok iyi derslerdir ders alabilecek kişiler için.O dersi alacak kişilerde gerek teknik ekipte gerek kadroda fazlasıyla mevcut.Takım olduğumuzda geçen seneden daha iyi bir Trabzonspor izleyeceğiz.

Nokta transfer şart artık...Ben bu seneki yabancılardan şikayetçi olamam şu anda.Çünkü henüz takım olamadık.Ama Adrian son yarım saatte Colmanın kuramadığı oyunu kurdu...Canlandık biraz.

Alanzinho bazı renktaşlarımın yüzünü kızartıyordur sanırım.Kaçırdığı gole üzüldüm sadece, o olmasa hücuma çıkamazdık...

Halil,ziyadesiyle çok yorgun,cidde üzülüyorum ona,kendini çok hırpalıyor,ama cidden çok yoruldu...

Volkan şu anda bir hayal kırıklığı ama zamanla,takım olgusunun oturmasıyla o da görev bilincine sahip olacaktır.

Serkan,gerçekten istikrarlı..

Dediğim gibi,tek sorun ve en büyük sorun takım olgusunu oturtmak,bu takım çok yoğun maç temposu yapıyor ve buna yenik düştü artık...Ama bu,gelecek sezon bu takımın yüzde yüze yakın oturmasını sağlayacak.
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Eğer sadri transfer ettiği futbolcuları aldığı miktarın yarısina satabilirse iyi...
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ey gidi
                      Volkan,Henrıque,Adrian
                      15 milyon euroluk kazık aldıkları paralar hariç.
                      daha Barış Özbek,Sapara,Vittekler var..
                      Sonuç olarak
                      5 maçta 2 puan alan Bir Trabzonspor
                      Armağan çok sert çıkış yapıyorsun be abi Volkan hariç bence kötü oyuncu değil aldığımız oyuncular biraz sistemde yanlışlık var oyun içerisinde b planı yok Alanzinho o gölü atsaydı Adrian'ın şutu gol olsaydı ne olurdu acaba.
                      KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Şenol Hoca gitsin demek doğru değil. Ancak yanlış transfer politikasında hocanın sorumluluğu yoktur demek de çok doğru değil. Yönetimi transferde yönlendirebilmeliydi.
                        Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Takımı rahat bırakın Futbol profesörleri..Lisans alın Teknik direktörlük Lisansı Başvurun Yönetime....
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• bir ivanoviçler vardı bi de bu yıl ki transferler
                            bu 31 kişilik kadrodan 5 adamı çıkar
                            bank asyada küme düşmemeye oynar takım
                            yönetim istifa

Yorum

• Böyle devam ederse düsmemeye oynariz.21 Puan nedir.Sikecilerde Sms bize karsi oynar.
                              Zokora lazim ama fenerasyon izin vermez.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• şampiyonluğumuzu alana kadar yönetim değişikliğinden bahsetmenin ne kadar olumsuz bir etki yapacağını düşünmeyenlere anlamıyorum.ne yönetim ne şenol hoca değişmeyecek..küme düşsek bile değişmeyecek..bu adamlar bize 28 yıl sonra şampiyonluk getirdiler..şikeciler bile başkanlarına hocalarına sahip çıkarken biz ne haldeyiz..şu şampiyonluğu alalım gerisine sonra bakarız..

bu kulüpte değişecek bir şey var oda: mithat halis denen menejerdir..
                                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X