Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• --BU DURUMDA yönetim,t.heyet ve futbolcular eleştirilir.net şekilde
    -----------------------------------------------------------------------
    sadri başkan kadroyu yeniş tuttuk dediniz ama takım ikigün arayla maç yapıyor
    aynı kadroyla sahaya çıkıyor sorumlusu kim başkan açıkla*
    ----------------------------------------------------------------------------
    yabancıları kim aldı bunları kim izledi,kim onay verdi açıklansın sessiz kalmayın?
    -------------------------------------------------------------------------
    zokora dışındaki oyuncuları ağır konuşmayacağım uygun şartlarda göndereceksin
    ----------------------------------------------------------------------
    şenol hocam sitemin en büyüğü size bu adrian bu volkan bu henrigue sen bizden daha iyi görüyorsun ama inatla oynatıyorsun.bu üç oyuncu kondisyon olaral abartısız 20 bilemedin 25.dakikalık oyuncular.bu çok net
    ---------------------------------------------------------------------
    iddaa ediyorum futbol bilgime güveni,yorum adrian korner atışının nasıl yapılacağını bilmiyor.bir daha yazıyorum nasıl orta yapacağını bilmiyor gücü yok 15 -16 yaşındaki bir coçuk korner atışı nasıl kullanır topu ceza sahasına yetiştiriyim diye orta yaparya aynı o şekilde topa vuruyor topun başına geliyor hep aylardır ben haklı çıkıyorum ben kimim ya şenol hocam ben kimim bir taraftarım niçin hep ben haklı çıkıyorum birde sen haklı çık ve deki kornerleri sen kullanma adam 3 aydır aynı korneri kullanıyor adam gibi orta gelmediği için bir tane kafa vuruşu göremiyoruz.evet göremiyoruz.ama şenol hocam görüyor herhalde inatla adrian diyor devam hocam devam bir gün orta yapmayı öğrenir adrian
    henrigue kendini maraadona zannediyor kaç tane çalım atmak isterken top kaybı,
    --------------------------------------------------------------------
    maç başladı takımın ilk dakikadaki oyuncuların koşusundan insan anlıyor takımın bu maçta nasıl oynuyacağını
    dönüp dolaşım şenol hoca diyorum kadro kuruşu inanılmaz kötü volkan gs maçında 18 de yok gençler maçında ilk 11 buna benze örneklerverebilirim
    --------------------------------------------------------------------------
    arkadaşlar yanlış anlaşılmasın şenol hoca kötü hoca demiyorum,değişiklik aklımdan bile geçmez ama zaman zaman bazı konularda inat ediyor.bizim başımıza şenol hocadan daha iyi hoca olamaz bunuda iyi biliyorum.

Yorum

• Herkez kötü giderken Hoca degistirir..

Biz tersini yapalim

Yönetimi degistirelim...

Yorum

• Bu kadro ile Mourinho bile başarı sağlayamaz.
        Şenol Hoca'yı rahat bırakın.
        7

Yorum

• brozekler alanzinyo henrique serkan balci glowacki acilen gonderilip yerlerine saglam adamalr lainmali
          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Henrique'ye dayanılmaz..O ne top ezmektir yahu..

Sorumsuzluktur bu,başka hiçbir açıklaması yok..

Henri agir ve cok yavas bir oyuncu. Top ezmesi kadar normal birsey olamaz. Halil'de ayni.

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şimdi bu yaptığınız yorumu yapıp,üstelik bu hataları sürekli yineleyen hocanın istifa etmesini istemek,beklemek neden abes olur,neden ayıp olur anlayamıyorum,
              yorumlarınızda bunun neden olmasını zaten izah etmişsiniz ve bence tesbitleriniz çok yerinde aslında..
              Evet biraz kendimle çelişmişim ama Şenol Hoca gitmesin yine de..
              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Sadri bak ankaragücü malzemecilerinin parasını veremiyormuş, al malzemecileri ucuza kapatırsın, getir şenola forvet diye kas, inan şenol hoca idmana çıkartmadan ilk maçta otnatır....
                Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Oyuna ağırlığını koyan futbolcular gitti. Takım kaptanları gitti. Yerlerini doldurmak zorundaydık...
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadro ile Mourinho bile başarı sağlayamaz.
                    Şenol Hoca'yı rahat bırakın.

O kadar...
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Her zaman Şenol Güneş ...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Cech ile Cale arasında aman aman bir fark gören var mı bence defansif olarak Cale daha iyi bir oyuncuydu.
                        KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• biz de en iyi oynayan adrian dı bence çok iyi oynadı... keşke her maç böyle olsa... aslında bu adamın kondisyon eksiği var onu kapatırsa çok iyi olur...

alanzinho artık bilmem kaçıncı kez bu takımda 11 de başlamaması gerektiğini gösterdi...

pawel brozek bavulu toplamış olmalı...

giray ve glo ligin en kötü 5 defansı içinde şu an sonuncu durumdalar ilerleyen zamanda 1. liğe oynarlar... en kötüler liginde...

volkan şen resmen israfmış... adam bize yatmaya gelmiş gerçekten... umrunda değiliz galiba... diğer oyuncuları anladım da sana ne oluyor arkadaş millet avrupa da maç yaparken sen yatıyorsun ve çıkıp rezil top oynuyorsun.

henrique???? ne yorum yapacağımı bilmiyorum iyi mi kötü mü anlamıyorum ama kötü demeye daha varıyor dilim....

colman maç seçiyor dedik, bu maçta da çok iyi değildi ama umursamaz da değildi... bu adam top oynamaya zorlanmalı artık sözleşmeyle mi olur primle mi bilmem...

serkan balcı yedeğe çekilecek duruma geldi artık. Şeneol hoca da görüyordur. bir adamın ayağı geriye doğru sol çapraza dönük olur mu? evet oluyor işte...ben o geri pasları istemeden attığını düşünüyorum artık...

tolga hala daha iyi bence ama artık onur un (genç ve yetenekli file bekçimizin) sırası geldi diye düşünüyorum..

geri kalansa Şenol hocanın bileceği iş... bu takımı adam ederse yine o eder... takım pres yapmıypr diyoruz kaç haftadır bu soruna çare bulmalı Şenol hoca öncelikle...

devre arası olmadan transfer çalışmalarına başlamalıyız bence...

şu anki kadro:

--------onur-----------

celustka--xx--xx--cech

-----colman--zokora-----

xx---------------xx (adrian)

---------xx------------

------burak------------

5 tranfer şart devre arasın girmeden bugünden başlanmalı arayışlara...

ha neden kuralım yeni bir kadro? belki ligin gerisinde kaldık bu sene ama avrupa da devam ederek ligin L sini bile aramayabiliriz... avrupa da bir başarı her türlü organizasyondan daha iyidir benim için...

tabi bir de Türkiye Kupası var... onu da kazanmalıyız bu sene...

lig ise tabi birşey belli değil iyi bir çıkışla yine başa oynayabiliriz ama çok iyi önlemlerimizi almalıyızı bugünden tezi yok...

bu sene lider 70 puanı bulursa dua etsin...

ki onu geçtim play off a kadar iyi bir puan toplarsak işler lehimize dönebilir... şu önümüzdeki 2 maç 4-6 puan alırsak ikinci yarıya da moralle başlayarak seri yakalayabiliriz...

Yorum

• şenol hocanın gitmesinden bize hiç bir fayda gelmedi gelmeyecektir de
                            tarih bunun örnekleri ile dolu
                            bizim sorunumuz yönetilememek

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkez kötü giderken Hoca degistirir..

Biz tersini yapalim

Yönetimi degistirelim...
                              Hay bin yaşa, bu kadar işte..
                              Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• Ey gidi
                                Volkan,Henrıque,Adrian
                                15 milyon euroluk kazık aldıkları paralar hariç.
                                daha Barış Özbek,Sapara,Vittekler var..
                                Sonuç olarak
                                5 maçta 2 puan alan Bir Trabzonspor
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X