--BU DURUMDA yönetim,t.heyet ve futbolcular eleştirilir.net şekilde
-----------------------------------------------------------------------
sadri başkan kadroyu yeniş tuttuk dediniz ama takım ikigün arayla maç yapıyor
aynı kadroyla sahaya çıkıyor sorumlusu kim başkan açıkla*
----------------------------------------------------------------------------
yabancıları kim aldı bunları kim izledi,kim onay verdi açıklansın sessiz kalmayın?
-------------------------------------------------------------------------
zokora dışındaki oyuncuları ağır konuşmayacağım uygun şartlarda göndereceksin
----------------------------------------------------------------------
şenol hocam sitemin en büyüğü size bu adrian bu volkan bu henrigue sen bizden daha iyi görüyorsun ama inatla oynatıyorsun.bu üç oyuncu kondisyon olaral abartısız 20 bilemedin 25.dakikalık oyuncular.bu çok net
---------------------------------------------------------------------
iddaa ediyorum futbol bilgime güveni,yorum adrian korner atışının nasıl yapılacağını bilmiyor.bir daha yazıyorum nasıl orta yapacağını bilmiyor gücü yok 15 -16 yaşındaki bir coçuk korner atışı nasıl kullanır topu ceza sahasına yetiştiriyim diye orta yaparya aynı o şekilde topa vuruyor topun başına geliyor hep aylardır ben haklı çıkıyorum ben kimim ya şenol hocam ben kimim bir taraftarım niçin hep ben haklı çıkıyorum birde sen haklı çık ve deki kornerleri sen kullanma adam 3 aydır aynı korneri kullanıyor adam gibi orta gelmediği için bir tane kafa vuruşu göremiyoruz.evet göremiyoruz.ama şenol hocam görüyor herhalde inatla adrian diyor devam hocam devam bir gün orta yapmayı öğrenir adrian
henrigue kendini maraadona zannediyor kaç tane çalım atmak isterken top kaybı,
--------------------------------------------------------------------
maç başladı takımın ilk dakikadaki oyuncuların koşusundan insan anlıyor takımın bu maçta nasıl oynuyacağını
dönüp dolaşım şenol hoca diyorum kadro kuruşu inanılmaz kötü volkan gs maçında 18 de yok gençler maçında ilk 11 buna benze örneklerverebilirim
--------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın şenol hoca kötü hoca demiyorum,değişiklik aklımdan bile geçmez ama zaman zaman bazı konularda inat ediyor.bizim başımıza şenol hocadan daha iyi hoca olamaz bunuda iyi biliyorum.
sadri başkan kadroyu yeniş tuttuk dediniz ama takım ikigün arayla maç yapıyor
aynı kadroyla sahaya çıkıyor sorumlusu kim başkan açıkla*
----------------------------------------------------------------------------
yabancıları kim aldı bunları kim izledi,kim onay verdi açıklansın sessiz kalmayın?
-------------------------------------------------------------------------
zokora dışındaki oyuncuları ağır konuşmayacağım uygun şartlarda göndereceksin
----------------------------------------------------------------------
şenol hocam sitemin en büyüğü size bu adrian bu volkan bu henrigue sen bizden daha iyi görüyorsun ama inatla oynatıyorsun.bu üç oyuncu kondisyon olaral abartısız 20 bilemedin 25.dakikalık oyuncular.bu çok net
---------------------------------------------------------------------
iddaa ediyorum futbol bilgime güveni,yorum adrian korner atışının nasıl yapılacağını bilmiyor.bir daha yazıyorum nasıl orta yapacağını bilmiyor gücü yok 15 -16 yaşındaki bir coçuk korner atışı nasıl kullanır topu ceza sahasına yetiştiriyim diye orta yaparya aynı o şekilde topa vuruyor topun başına geliyor hep aylardır ben haklı çıkıyorum ben kimim ya şenol hocam ben kimim bir taraftarım niçin hep ben haklı çıkıyorum birde sen haklı çık ve deki kornerleri sen kullanma adam 3 aydır aynı korneri kullanıyor adam gibi orta gelmediği için bir tane kafa vuruşu göremiyoruz.evet göremiyoruz.ama şenol hocam görüyor herhalde inatla adrian diyor devam hocam devam bir gün orta yapmayı öğrenir adrian
henrigue kendini maraadona zannediyor kaç tane çalım atmak isterken top kaybı,
--------------------------------------------------------------------
maç başladı takımın ilk dakikadaki oyuncuların koşusundan insan anlıyor takımın bu maçta nasıl oynuyacağını
dönüp dolaşım şenol hoca diyorum kadro kuruşu inanılmaz kötü volkan gs maçında 18 de yok gençler maçında ilk 11 buna benze örneklerverebilirim
--------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın şenol hoca kötü hoca demiyorum,değişiklik aklımdan bile geçmez ama zaman zaman bazı konularda inat ediyor.bizim başımıza şenol hocadan daha iyi hoca olamaz bunuda iyi biliyorum.

Yorum