Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hazie kadronun icine nasil edilirin en iyi örnegini izliyoruz bu sene.
    ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
    [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• Şenola kızmak istemiyorum ama Sadrinin yapamadıklarına bu kadar katlandığı için hak ediyor...
      Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        * Arkadaşlar Şenol Hoca istifa etse ne olucak , yabancı gelicek 2 sene orta sıralarda bitiriş sonra Şenol Güneş sesleri yine yükselicek , bu kısır döngü devam edicek.
        * İsterse küme düşürsün ama Şenol Hoca Fergusonumuz olsun ...
        Aynen katiliyorum. Istifa diyen arkadaslar öneriniz ne?

Egri oturalim dogru konusalim. Senol Hocadan daha iyisi yok suan. Transferde yaptigimiz hatalarin sonucu bu durumdayiz. Yönetim degismeli.

İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dikkat edersen hep ayni Calimi yiyor.Quaresma da ayni yasin gibi gecmisti girayi.
        Ozan Ipek de lazim Takima .Halil,Henriqe,Adrian,Alan bunlar solda oynayamaz.
        Aynen farkindayim. Bence Volkan oynayabilir sol tarafta. Sag taraftada Burak. Ortada iyi bir isim yok ama. Halil oynar bu durumda.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• zokora,colman ve celustka dışındaki tüm yabancıları göndereceksin.bunlarda yetenekte yok oyunu okuyacak beyinde!!trabzonda halı saha turnuvası düzenleyin iddaa ediyorum adriandan ve henrique den yetenekli en az 10 genç çıkarırsınız.takım haftalardır dediğimiz gibi yorgun falan değil resmen uyumsuz ve sorumsuz oyuncuların biraraya gelmesi sonucu çıkmış toplama takım gibi.hadi 8taşa ve cincona hakem yardımıyla yenildik peki bu 2.sınıf gençleri neden yenemediniz!!!acilen devre arası olcanı alacaksın,kaliteli yabancı forvet takviyesi yapacaksın,gençlerdeki aykut ile hurşut içinde girişimde bulunacaksın ve ilk 4 için saldıracaksın.ankaragücünün batan mallarına saldırıncaya kadar gençlerden oyuncu alsaydınız bin kat hayırlıydı

Yorum

• Kadroyu bozmayin diye o kadar söylemistik. Yaziklar olsun sizin gibi Yöneticilere...Böyleleri Kulübe Yönetici oluyorlar iste...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen katiliyorum. Istifa diyen arkadaslar öneriniz ne?

Egri oturalim dogru konusalim. Senol Hocadan daha iyisi yok suan. Transferde yaptigimiz hatalarin sonucu bu durumdayiz. Yönetim degismeli.

Aynen farkindayim. Bence Volkan oynayabilir sol tarafta. Sag taraftada Burak. Ortada iyi bir isim yok ama. Halil oynar bu durumda.

Volkan ilk 18 e girmemeli bence Sapara bu kadar kötü mü Rosenborg takımını sürüklemiş bir oyuncu hiç süre alamayacak kadar mı kötü anlamıyorum.
              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• şenol hocaya atıp tutanları şiddetle kınıyorum. gecen sene 82 puan topladığımızda ve bir türkiye kupası bir süper kupa ve bu sene avrupada 7 puan toplarken iyiydi, şimdi kötümü oldu? vefasizlık yapmayalım arkadaşlar. bu inişin çıkışıda olacaktır. bakın görün hafta sonu fenere dur diyeceğiz kadıköyde, hemde iyi bir oyunla...

Yorum

• Her hocanın yapacağı gibi Şenol Hoca'da hata yapabilir. Şenol Hoca'nın tek kusuru yaptığı hatayı çok geç görmesi. Biraz sağ duyulu olmak lazım. Çok zor bi dönemden geçiyoruz. Eminim 2 yarıda bunu atlatacağız. Doğru transferler yapabilirsek eğer!!

Yorum

• şenol hoca bu takımın direğidir
                    hataları olabilir ama takımdan gidecek en son kişidir
                    kendisini başkan olarak görmek istiyorum
                    tolunayı da teknik direktör

Yorum

• Halil gibi çarpık topla alakası olmayan bir futbolcu nasıl trabzonsporda oynar anlamış değilim.

Cevap:Çok basit koşuyorya ondan taraftarda kanıyor nekadar yürekl baksana koşuyor.Ulan sen gol at orta yap koşmana gerek yok sen defans değilsin senin işin gol atmak biz seni defansa koş diye almadık gol at diye attık.

Ama senin bacakların doğru gitmiyorki.

Buda halil için yaptığım en ağır eleştiridir kusura bakmasın.

Trabzonsporda Sol kanatta oynayabilecek iki adam vardır bunlarda OZAN İPEK VEYA AMRABATTIR.

Yorum

• * Yineliyorum Samet Aybaba hatta Ersun Yanal bu camiaya kazandırılmalı...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Hoca istifa etsin demek abestir, ayıptır. Ama hatalarını da gözardı edecek değiliz.

31 kişilik kadroda 15 kişi içinde dönüp durdu, takım yorgunluktan geberdi. Gençleri parlatacak bir anlayışı yok. Transferden anlamıyor. Taktik ve oyuncu değişikliklerinin zamanlaması gibi konularda cidden saplantılı.

Geçen senenin şampiyonluğunu alırsak rahatlar, yok alamazsak muhtemelen yönetimle birlikte gider.
                          Şimdi bu yaptığınız yorumu yapıp,üstelik bu hataları sürekli yineleyen hocanın istifa etmesini istemek,beklemek neden abes olur,neden ayıp olur anlayamıyorum,
                          yorumlarınızda bunun neden olmasını zaten izah etmişsiniz ve bence tesbitleriniz çok yerinde aslında..
                          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• Pawel'den medet ummak...STSL, hatta bank asya da dahil, onun kadar kötü bir forvet yok bu memlekette...

Yorum

• Birakin arkadaslar?!?

Senol Günes biliyordu böyle olacagini...

Hic bir oyuncunun gitmesini istemiyordu.. Noldu?? Ortalikda hic bir oyuncu kalmadi..

Gecen seneki kadro Trabzonspor tarihinin en iyisiydi!?!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.

Ben 3. kez kurulu kadronun canına Şenol Hoca tarafından okunduğunu izliyorum.
                                93-97, breams ve leekens zamanında kurula kurula gelen kadroyu dağıttı, gitti.
                                04-07 galiba, özkan sümerin kurduğu takım gene aynı usül dağıldı.
                                bu sene de ersun yanal ın kurduğu takım dağıldı.

Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.

Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.

Artık bana ına geldi takımın fütursuzca şenol güneş idaresinde dağıtılmasından.

Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.

Bu kaçıncı dağılan kadro Şenol Hoca geldikten sonra??

Yeter yahu!!!

Değiştirecek ise değiştirsin artık..
                                yapmayın etmeyin ya. burağı adam eden şenol hoca değil mi. tolga yı bu hale getiren şenol hoca değil de kim. evet şenol hoca yanlışlıklar yapıyor şu sıralar ama bu kadar boş bir suçlama olmaz. futbolcular 2 günde bir maç yaparken sahada resmen sürünürken ve daha hala birbirlerini tanımıyorken faturayı şnol hocaya çıkarmak bana biraz artr niyetli geldi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X