Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şikebahce macına paf takımla cıkarlım daha yurekten ısteklı oynarlar..

Yorum

• İlk olarak Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Belki kadronun çekirdekleriydiler ama Selçuk, Egemen, Jaja kendi istekleriyle gitti. Şenol hocanın gitmesine izin verdiği tek oyuncu Engin'di ki onun da gidişine üzülecek olacağını tahmin etmiyorum.
      bazen bir futbolcunun gitmek istemesinin en büyük kaynagida hoca olur bunuda unutma..ve bu kadar futbolcunun gitmek istemesi hele böyle kaliteli bir kadroda tuaf degil mi sence??
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Evet

İlklerin takımıyız

Kım Milli olmak istiyorsa geliyor bizi şey yapıyor

Gençlerbirliği Bu sezon ilk defa deplasmanda maç kazandı

Guaresma ilk defa bize attı..

Selçuk ilk defa firkik golu attı bize

ceyhun bize attı ilk

Vs. v.s

gelen geçen bizi beceriyor.. helal valla
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• ikinci yari dinlenmis ve hazirlanmis TRABZONSPOR gene bu ligin tozunu atacaktir
          birde buraksiz sanki daha organize oynuyoruz
          Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• Fizik,kondüsyon olarak ligin açık ara en kötü takımıyız...Uzun süreli soluklanmaya ihtiyacımız var ama maalesef devre arası bu yıl çok kısa..O yüzden böyle bir şansımız da olmayacak..

Yorum

• eğer avrupa bahaneleri yüzünden ligde kümeye oynayacaksak, avrupa ya hiç gitmeyelim.

fenerbahçe maçınıda kaybedersek, şenol güneş gitsin.

Yorum

• Bu mgalubiyet fazla oldu gercekten. Ama takim gol atamiyor, kolay kolay da atamayacak. Bakalim nasil kurtulacagiz icinde bulunacagimiz durumdan.

Yorum

• Söylenecek söz yok. Herkesin suçu var bu duruma gelmemizde. Tek umudum bu sene Avrupa. İyi yerlere geliriz inşAllah.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ya deli oluyorum böyle zihniyettekı taraftara

Ya yaaaa

Şenol hoca bu takımın hocası değil mi..

Bu nasıl laf şimdi o mu istedi..

Neden istemedi o zaman

ya bırakınnn yaaaaa
                    aynen katılıyorum size ...
                    McLas was Here

Yorum

• Senol hocanin kalitesini, gecen sezonki basarisini inkar etmiyorum ancak bu sezonki basarisizligin cogu ona ait. Tamam, yonetim beceriksiz, transferler kotu, program yogun da, kac mac oldu yahu. Hala bir isik yok takimda. Gol atmamiz mucizelere bagli. Su oyunla kume dusmemiz lazim. Yapamiyorsan birakmasini da bil hocam. Yonetimde "istifa" diye bir mevhum yok, malum ama senden umutluyum Senol hoca. Oyle ya da boyle yapamadin, yapamiyorsun bu sezon iste. Trabzonspor bu kadar kotu gidisata, kotu sonuclara katlanmak, razi olmak zorunda degil. Bekle bekle, nereye kadar? Benim hic umudum kalmadi bu sezon icin.

Yorum

• Kimse Hocaya sakın sallamasın.Ligin başında varmıydı bu seneden umutlu olan.Hatta senol hoca bıle ıma etti bunu birşey beklemeyin diye.Selcuk,Egemen,Jaja yı yolladıklarında..

Ne demek istedi yönetim benim istediklerimi almadı. Bukadar basit..

Yönetim defolun lan Transfer yapmadınız.Hakkımızıda savunmuyosunuz. .MK kupayı sana sesini çıkarmasn n.h verirler.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya deli oluyorum böyle zihniyettekı taraftara

Ya yaaaa

Şenol hoca bu takımın hocası değil mi..

Bu nasıl laf şimdi o mu istedi..

Neden istemedi o zaman

ya bırakınnn yaaaaa
                          Selcuk'la, Egemen'le ve Onur'la beceripte sözlesme imzalayamayan Yönetim mi ? Hakkimizi savunamayan Yönetim mi ?

Adam gibi oyuncu almadilar. Hersey ortada.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Başkan ligi bıraktık derse futbolcudan ne beklersin ki? Bizim taraftarda eskiden her yönetimi istifaya davet ederdi. Şimdi hepsi ne kadar sabırlı...

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senden gelen üzüntüyede sevincede eyvallah Trabzonspor'um
                              Bu kadar iyimser olma kardeşim vallaha yeter ya inme inecek birgün yemin ediyorum.
                              KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• Rezalet oynuyoruz demiyorum! Rezalet bir oyuncu potansiyelimiz var,birde hocanın inadı ekleniyor alın size sonuclar! Kimse CL den bahsetmesin ne yaptik orda? İnter macı tamamen sansa bir galibiyet! Gerisi beraberlikler !!! Türkiye de son 3 mac sahanda hüsran! Takım dagitilirken ve kurulurken hoca nerdeydi? Eren denen cocuk bir mac bile olsun denenmemiş? Yazıktır ayıptır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X