İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Evet..İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasında çok işimiz var çoook
Sadri Sener'in kizi insallah bu sene mezun olacakmis Ingiltere'de..
Ailecek diploma törenine katilacagiz.. Hazirliklar basladi..
Yorum
-
ya zaten sinirliyim bu nedir ya trabzonda yasiyorsun mac basladigindan beri burda sacma sapan yorumlar yapiyorsun, senol hocayi birakta sen bu takima ne verdin?İlk olarak Umit Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hoca bu takima allahini seversen soyle NE VERDIN NE??????????
stada gidip destekleyecegeine burda takima ve teknik heyete küfür ediyorsun..
kafalar leyla heralde...#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Belki kadronun çekirdekleriydiler ama Selçuk, Egemen, Jaja kendi istekleriyle gitti. Şenol hocanın gitmesine izin verdiği tek oyuncu Engin'di ki onun da gidişine üzülecek olacağını tahmin etmiyorum.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol günesi unutma..güya disiplinsiz tüm oyunculari yollattirdida disiplinli kadro kurdu..http://mahalle-maci.blogspot.com/
Yorum
-
* Hadi diyelim biz her türlü hatalıyız eyvallah , yahu hırsızın hiçmi suçu yok !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ya deli oluyorum böyle zihniyettekı taraftaraİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Hoca kendi istegi ile mi 3 Stoper ile sezona basladi?
..
Ya yaaaa
Şenol hoca bu takımın hocası değil mi..
Bu nasıl laf şimdi o mu istedi..
Neden istemedi o zaman
ya bırakınnn yaaaaaYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Haklisin...Digerleride oynasa ayni skor ile biterdi.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetime yazdıklarım ve tavrım belli benim kızdığım nokta mağlubiyette değil inat uğruna mağlubiyet diğer oyuncular oynasa daha mı kötü olurdu acaba şu maçta şu adamları oynatarak sadece bu maçı değil Fener maçını da kaybettik..
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu sene böyle geçecek artık arkadaşlar, yapacak bişey yok. Geçtiğimiz sezonlardaki yaşadığımız heyecan bu sen olmayacak dolayısıyla kimseye bişey demeyelim takımımızı destekleyelim, bu sene böyle bitsin. Atık Türkiye kupasına saldıracağız inşallah orda bişeylet yaparız.....TRABZONSPOR
Eski Nickim : Cripto
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum