şikebahce macına paf takımla cıkarlım daha yurekten ısteklı oynarlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
bazen bir futbolcunun gitmek istemesinin en büyük kaynagida hoca olur bunuda unutma..ve bu kadar futbolcunun gitmek istemesi hele böyle kaliteli bir kadroda tuaf degil mi sence??İlk olarak Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki kadronun çekirdekleriydiler ama Selçuk, Egemen, Jaja kendi istekleriyle gitti. Şenol hocanın gitmesine izin verdiği tek oyuncu Engin'di ki onun da gidişine üzülecek olacağını tahmin etmiyorum.1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Evet
İlklerin takımıyız
Kım Milli olmak istiyorsa geliyor bizi şey yapıyor
Gençlerbirliği Bu sezon ilk defa deplasmanda maç kazandı
Guaresma ilk defa bize attı..
Selçuk ilk defa firkik golu attı bize
ceyhun bize attı ilk
Vs. v.s
gelen geçen bizi beceriyor.. helal vallaYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
aynen katılıyorum size ...İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa deli oluyorum böyle zihniyettekı taraftara
Ya yaaaa
Şenol hoca bu takımın hocası değil mi..
Bu nasıl laf şimdi o mu istedi..
Neden istemedi o zaman
ya bırakınnn yaaaaaMcLas was Here
Yorum
-
Senol hocanin kalitesini, gecen sezonki basarisini inkar etmiyorum ancak bu sezonki basarisizligin cogu ona ait. Tamam, yonetim beceriksiz, transferler kotu, program yogun da, kac mac oldu yahu. Hala bir isik yok takimda. Gol atmamiz mucizelere bagli. Su oyunla kume dusmemiz lazim. Yapamiyorsan birakmasini da bil hocam. Yonetimde "istifa" diye bir mevhum yok, malum ama senden umutluyum Senol hoca. Oyle ya da boyle yapamadin, yapamiyorsun bu sezon iste. Trabzonspor bu kadar kotu gidisata, kotu sonuclara katlanmak, razi olmak zorunda degil. Bekle bekle, nereye kadar? Benim hic umudum kalmadi bu sezon icin.
Yorum
-
Kimse Hocaya sakın sallamasın.Ligin başında varmıydı bu seneden umutlu olan.Hatta senol hoca bıle ıma etti bunu birşey beklemeyin diye.Selcuk,Egemen,Jaja yı yolladıklarında..
Ne demek istedi yönetim benim istediklerimi almadı. Bukadar basit..
Yönetim defolun lan Transfer yapmadınız.Hakkımızıda savunmuyosunuz. .MK kupayı sana sesini çıkarmasn n.h verirler.
Yorum
-
Selcuk'la, Egemen'le ve Onur'la beceripte sözlesme imzalayamayan Yönetim mi ? Hakkimizi savunamayan Yönetim mi ?İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa deli oluyorum böyle zihniyettekı taraftara
Ya yaaaa
Şenol hoca bu takımın hocası değil mi..
Bu nasıl laf şimdi o mu istedi..
Neden istemedi o zaman
ya bırakınnn yaaaaa
Adam gibi oyuncu almadilar. Hersey ortada.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu kadar iyimser olma kardeşim vallaha yeter ya inme inecek birgün yemin ediyorum.İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenden gelen üzüntüyede sevincede eyvallah Trabzonspor'umKASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Rezalet oynuyoruz demiyorum! Rezalet bir oyuncu potansiyelimiz var,birde hocanın inadı ekleniyor alın size sonuclar! Kimse CL den bahsetmesin ne yaptik orda? İnter macı tamamen sansa bir galibiyet! Gerisi beraberlikler !!! Türkiye de son 3 mac sahanda hüsran! Takım dagitilirken ve kurulurken hoca nerdeydi? Eren denen cocuk bir mac bile olsun denenmemiş? Yazıktır ayıptır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum