Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazanmamız büyük süpriz olurdu. Bizden daha iyi futbolculara sahip olan rakibimiz maçı hakederek kazandı. Bu yönetim artık bitmiştir. Daha fazla Trabzonspor'un paralarını çarçur etmeden görevi bırakmalıdır.

Yorum

• Hocam neden denemedigin oyuncuları kullanmıyorsun neden bu inat olmuyor iste Halil adrian henriqe olmuyor oynat gencleri

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• fener macinda gelecek bir yenilgi sonrasi senol günes birakirsa hic kimse sasmasin
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "yemeyin"??
          Takımdan ayrılan bir taraftarımız...
          El fatiha...
          Ne alakası var. Bu kadar zorlama yorum yapmayın ya.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kendi evinde 4 maç kaybeden kaç takım var bu ligte?
            baktim..

Antep 4 ve A.Gücü 5 kaybetimis

iyiyiyz iyi

Yorum

• Kim oynarsa oynasın, bu takımın bünyesini bozdular.Sadri şener sen bu takıma istanbuldan özellikle mi yollandın.ben sana inanmıyorum.Defol git artık............
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Tamam bu sene birşey beklemiyodum ümidim yoktu ama, bukadar da beklemiyodum

Şu Lig bir bitse ya kabus gibi resmen.En büyük suç yönetimin bok var polanyaya taktın.1 tane stoper birde sol tarafa bir adam alsaydık böyle olmazdı.Çıkıp hakkınıda aramıyosun geçen sene için.Neymiş sadri bey bodruma gitmiş.

Yorum

• 15. haftada 15. kez topumuz direkten döndü ve bunlarin 15ide bildigim kadariyla kendi sahamizda oldu. Bunlarin 15ide gol olsaydi bugün lideriz diye zil takip oynuyorduk. Her seyin bir caresi var ama bu durumun yok ne yazikki...
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ligin orta seviye takımlarından birine karşı 15 köşevuruşundan 1 tane gol pozisyonu çıkartamıyorsan şampiyonluk falan ağzına bile almayacaksın...

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      halil ya bek oynasın ya oynamasın arkadaş ne faydasını gördük 30 maçtır savunma yönünden başka
                      Yüzde yüz katılıyorum.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• rezillik .. hafta sonu fenerden 5 yeriz
                        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Güneşi başarısızlıktan dolayı değil kadroyu çok iyi kullandığı için tebrik ediyorum..Eren gibi yeteneği çürütüyor..YAZIKLAR OLSUN...
                          Şimdi merak ediyorum Eren bugun oynasaydı bundan daha mi rezil oynardik
                          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Devre arasında çok işimiz var çoook

Yorum

• İlk olarak simavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu takım avni akerde oynamıyor seyirci yok ki...
                              Jan varya....Acaba Genclerbirligi formasinida giyidi mi?
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 9 milyon € 2 futbolcu bu sezon yaptıkları toplam 2 gol 2 asıst. Ben böyle yönetimin.
                                You Will Never Walk Alone
                                Liverpool F.C

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X