Kazanmamız büyük süpriz olurdu. Bizden daha iyi futbolculara sahip olan rakibimiz maçı hakederek kazandı. Bu yönetim artık bitmiştir. Daha fazla Trabzonspor'un paralarını çarçur etmeden görevi bırakmalıdır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Ne alakası var. Bu kadar zorlama yorum yapmayın ya.İlk olarak 61_Serhat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"yemeyin"??
Takımdan ayrılan bir taraftarımız...
El fatiha...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
baktim..İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi evinde 4 maç kaybeden kaç takım var bu ligte?
Antep 4 ve A.Gücü 5 kaybetimis
iyiyiyz iyi
Yorum
-
Tamam bu sene birşey beklemiyodum ümidim yoktu ama, bukadar da beklemiyodum
Şu Lig bir bitse ya kabus gibi resmen.En büyük suç yönetimin bok var polanyaya taktın.1 tane stoper birde sol tarafa bir adam alsaydık böyle olmazdı.Çıkıp hakkınıda aramıyosun geçen sene için.Neymiş sadri bey bodruma gitmiş.
Yorum
-
15. haftada 15. kez topumuz direkten döndü ve bunlarin 15ide bildigim kadariyla kendi sahamizda oldu. Bunlarin 15ide gol olsaydi bugün lideriz diye zil takip oynuyorduk. Her seyin bir caresi var ama bu durumun yok ne yazikki...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yüzde yüz katılıyorum.İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehalil ya bek oynasın ya oynamasın arkadaş ne faydasını gördük 30 maçtır savunma yönünden başkaSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Şimdi merak ediyorum Eren bugun oynasaydı bundan daha mi rezil oynardikİlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneşi başarısızlıktan dolayı değil kadroyu çok iyi kullandığı için tebrik ediyorum..Eren gibi yeteneği çürütüyor..YAZIKLAR OLSUN...Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Jan varya....Acaba Genclerbirligi formasinida giyidi mi?İlk olarak simavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım avni akerde oynamıyor seyirci yok ki...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum