Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fener macinda gelecek bir yenilgi sonrasi senol günes birakirsa hic kimse sasmasin
    katılıyorum...
    Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devre arasında çok işimiz var çoook
      Evet..

Sadri Sener'in kizi insallah bu sene mezun olacakmis Ingiltere'de..

Ailecek diploma törenine katilacagiz.. Hazirliklar basladi..

Yorum

• hiçbir mazeret yok..bu kadro dünyanın maçını yaptı birlikte...yeni takım olayı bizim için geçerli değil artık...transferler elimizde patladı..özellikle volkan şen...
        paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Artık bu takımı tutmak istemiyorum. Sahada mücadele etmeyen azmi olmayan bir takım benim takımım olamaz.

Yorum

• Sayfa 61

Yorum

• Rakip mi çok iyi çalım atıyor yoksa bizim oyuncular mı çok kolay çalım yiyor?
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• yazıklar olsun ...

Yorum

• İlk olarak Umit Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Senol hoca bu takima allahini seversen soyle NE VERDIN NE??????????
                  ya zaten sinirliyim bu nedir ya trabzonda yasiyorsun mac basladigindan beri burda sacma sapan yorumlar yapiyorsun, senol hocayi birakta sen bu takima ne verdin?
                  stada gidip destekleyecegeine burda takima ve teknik heyete küfür ediyorsun..
                  kafalar leyla heralde...
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    senol günesi unutma..güya disiplinsiz tüm oyunculari yollattirdida disiplinli kadro kurdu..
                    Belki kadronun çekirdekleriydiler ama Selçuk, Egemen, Jaja kendi istekleriyle gitti. Şenol hocanın gitmesine izin verdiği tek oyuncu Engin'di ki onun da gidişine üzülecek olacağını tahmin etmiyorum.
                    http://mahalle-maci.blogspot.com/

Yorum

• İlk 4 e Girebilirmiyiz Bilmiyorum Çok Zor

Şenol Hocadada Suç Var Sadri Şenerdede

Zaten Attığımız Gol Penaltıyla Alakası Yoktu
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• * Hadi diyelim biz her türlü hatalıyız eyvallah , yahu hırsızın hiçmi suçu yok !
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senol Hoca kendi istegi ile mi 3 Stoper ile sezona basladi?

..
                          Ya deli oluyorum böyle zihniyettekı taraftara

Ya yaaaa

Şenol hoca bu takımın hocası değil mi..

Bu nasıl laf şimdi o mu istedi..

Neden istemedi o zaman

ya bırakınnn yaaaaa
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetime yazdıklarım ve tavrım belli benim kızdığım nokta mağlubiyette değil inat uğruna mağlubiyet diğer oyuncular oynasa daha mı kötü olurdu acaba şu maçta şu adamları oynatarak sadece bu maçı değil Fener maçını da kaybettik..
                            Haklisin...Digerleride oynasa ayni skor ile biterdi.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• sener kendınle bırlıkte senol guesıde al ıstıfa et gıt su takımın basından transfer ettığın bu bank asya topcularınıda gıderken yanında gotur

Yorum

• Bu sene böyle geçecek artık arkadaşlar, yapacak bişey yok. Geçtiğimiz sezonlardaki yaşadığımız heyecan bu sen olmayacak dolayısıyla kimseye bişey demeyelim takımımızı destekleyelim, bu sene böyle bitsin. Atık Türkiye kupasına saldıracağız inşallah orda bişeylet yaparız.....
                                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X