Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• --------------------------Onur---------------------------

Celustka-----------Giray--------Mustafa--------------Cech

---------------------Sapara---Aykut----------------------

Volkan------------------Alanzinho---------------------Halil

-------------------------Henrique-------------------------

Ben olsam böyle çıkardım.. Serkan ve Colman riske edilmemeli.

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şenol hoca trabzonlu gençlere neden fırsat vermiyor..ne oldu trabzonda topçu mu kurudu...
      Bende yıllardır bunun cevabını öğrenmeye çalışıyorum. Bu klüp her sene 1 oyuncu dahi çıkartamıyorsa ben burda düşünürüm arkadas
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Colman Serkan ve Adrian kart sınırında bugün ki mücadelede
        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• eren sercan varmı?
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Eren ile Sercan büyük ihtimalle yedekte olur. Aykut bir ihtimal oynar diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman Serkan ve Adrian kart sınırında bugün ki mücadelede
              Ozaman Hakem Colmana sari karti yüzde bin verir.
              Zokora ve Colman fenere karsi oynamasin diye.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• şenol hoca inadını bi kenara bırakırsa bu akşam onur,sapara,pawel,volkan,eren oynar.ayrıca henrique ve adrian da oynar.ben şahsen bu akşam başta colman olmak üzere tolga,halil,giray,glowacki,celustka ve serkanın dinlendirilmesini bekliyorum.özellikle kart sınırındaki colman mümkünse stada bile getirilmesin.şikecilere karşı dinlenmiş ve yüzümüzü yere eğdirmeyecek kadronun çıkması için bunları yapmalıyız

Yorum

• Colman'ı riske edemeyiz. Allah göstermesin cezalı filan olursa fener karşısında işimiz çok zor olur. Şenol Hoca bunu düşünecektir.

Yorum

• Faty Papi, Christian Brüls, Sami Büyüktopaç ve Zafer Yelen de kadroya dahil edilsin
                    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• inşALLAH 3 puanı bugün alan taraf olacağız bastır TRABZONSPORum
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak tarsus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şenol hoca inadını bi kenara bırakırsa bu akşam onur,sapara,pawel,volkan,eren oynar.ayrıca henrique ve adrian da oynar.ben şahsen bu akşam başta colman olmak üzere tolga,halil,giray,glowacki,celustka ve serkanın dinlendirilmesini bekliyorum.özellikle kart sınırındaki colman mümkünse stada bile getirilmesin.şikecilere karşı dinlenmiş ve yüzümüzü yere eğdirmeyecek kadronun çıkması için bunları yapmalıyız

Giray, glowacki, serkan, celustkayı oynatmazsa kimi koyacak savunmaya merak ettim. Bu maç lig maçı arkadaşlar hazırlık maçı değil. Eğer olurda puan kaybı yaşarsak zor duruma düşebiliriz.

Yorum

• [QUOTE=cotanak61;1918199232]Ne Ereni ne Sercani. Kac kez gördünüz bunlari da konusuyorsunuz.
                          Oyuncularimiza destek cikalim ve Avni AKeri doldurun.
                          Benim maci izlerken icim yaniyor Stadda bosluk görürüken.
                          Trabzondakilere diyorum... TAKIMA SAHIP CIKIN.

Sen bilmiyor olabilirsin ama bu adamları izleyen çok insan vardır..Sercan'ın çok maçını izledim ben..Kimsede zaten çıksın sürekli ilk 11 oynasın demiyor..Sercan kesinlikle şans bulmayı hakeden bir futbolcu bunu oynadıgı ilk maçta göreceksindir...
                          Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• Eren'de Sercan'da Onur'da Ferhat'ta Aykut'ta Henrique'de Trabzonspor'umuzun geleceği. Oynadıkça kendilerini gösterecekler. Artık şans bulmaları lazım. Her zaman yedekte duramazlar. Bu maçtan iyi şans olmaz heralde. A2 maçlarıyla super lig maçları arasında dağlar kadar fark var. Oynadıkça güzelleşecekler. Hemen küsüp bunlardan bi şey olmaz da dememeliyiz. Destek verdiğimiz zaman neler olacabileceğini görüyoruz.

Yorum

• bi bucuk saat kaldi maca kadrolar yavas yavas aciklanir

Yorum

• bu maçı alalım artık. nerdeyse tüm şikeci takımlara puan kaptırdık. ilhan havhav'ı bari sevindirmeyelim.
                                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X