gs maçında harbiden yattınız . şimdi gs maçının yorgunluğu felan demeyin. terlediğiniz bile şüpheli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Akşam iş çıkışı maçı Ayazağa'da izlemeyi düşünüyoruz.Tff de sağolsun 17:45'e maç koyarak bizleri patronlardan birazcık izin istemeye sevk etti.Yav her seferinde Trabzon'dan gelen kuzeni,askerden gelen arkadaşı karşılayacam falan diyorum yeter yemeyecek artık.
Bursa'dan gelen gol haberini karşılayacam mı desem bugün akıl verin az
Yorum
-
Bugun boyle cikmaliyiz:
----------------ONUR-----------------
Celutska-----Giray---Mustafa-----Cech
----------------Aykut-----------------
-------Colman---------Alan------------
Sercan----------------------------Eren
-----------------Halil------------------
Bukadar mac oynuyurz, oyuncular yoruluyor, ama genclere sans vermiyoruz.. tam zamani iste..twitter.com/barisbekar
COLMAN - 20
Yorum
-
Bu maçı öyle ya da böyle kazanacağımızı düşünüyorum.
İyi futbol sergileme ihtimalimiz çok yüksek değil ancak kazanacak kadar top oynayacağız.
Önce geçtiğimiz anda skorun korunacağı bir maç olacak gibi.
Özellikle ilk yarı boşa gidecek.
İkinci yarı işi bitireceğiz.
Bu tahminler tamamen piskolojik...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
fener maçı da 3 puan gençler maçı da içerde daha kolay bir rakibe karşı 3 puan almak sizce de mantıklı değil mi serkan ı colman ı saklamak demek trabzonspor gibi bir kulube haksızlık sayılmaz mı bu adamların işi bu milyon euroları bunun için alıyorlar o gün o şartta en iyi kim ise o oynar sarı kart için çekinmez de gerekirse kırmızı görür ama terinin son damlasına kadar mücadelesini yapar..bence gençlerbirliği maçı daha önemli daha dinç sağlam bi kadro ile çıkmamız gerek volkan-aykut mutlaka olmalıİlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maçta Colman ve Serkan kart sınırında.. Bence Fener maçı öncesi bugünkü maçta oynamasalar daha iyi olur.ç Çünkü mutlaka kart görür cezalı duruma düşer bu hakemler olduktan sonra.. Şenol Hocam ne olur gençleri oynat artık. Bu seneden umudu kestiniz madem gençlerin umudunu bizim de umutlarımızı yıkmayın.. Tek hedef şu anda bize kin nefret tohumları eken her fırsatta bizlere küfür eden şerefsizlere karşı galip gelmek olmalı..Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
imzamı atarımİlk olarak Proof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun boyle cikmaliyiz:
----------------ONUR-----------------
Celutska-----Giray---Mustafa-----Cech
----------------Aykut-----------------
-------Colman---------Alan------------
Sercan----------------------------Eren
-----------------Halil------------------
Bukadar mac oynuyurz, oyuncular yoruluyor, ama genclere sans vermiyoruz.. tam zamani iste..Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
eren ve Sercan A2 liginde oynatılmamış bence bu akşam takımın 18 de yer alırlar ve bir daha o formayı zor görür diğerleri inşallah öyle bir top oynarlar ki hocada asla kesemez bunları inşallah.......Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
-
İcimde hic iyi hisler yok bu mac icin.”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
-
Aman Allah'im! Simdi aklima geldi, dahiyane taktigimiz olan "topu Burak'in önüne atin" taktigi bu macta yerini "topu Halil'in önüne atin" a mi birakacak yoksa?
İrkildim yeminle.
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum