Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -----------------onur-----------------

Barış---------Mustafa-------Giray--------ferhat

----------aykut------sapara-----------------

Volkan-----------Adrian---------------Henrike

---------------Pawel-------------------

yedekler.-tolga-Glo-Serkan-Sercan-Eren (ikinci yarı mutlaka oyuna girmeliler) -Colman-Burak
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• adrian ile pawelin oynamasına kesinlikle karşıyım

kazara gol mol atarlar bunlar transfer falan yapmaz

eren ve sercan oynatılmalı!
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu maçı öyle ya da böyle kazanacağımızı düşünüyorum.
        İyi futbol sergileme ihtimalimiz çok yüksek değil ancak kazanacak kadar top oynayacağız.
        Önce geçtiğimiz anda skorun korunacağı bir maç olacak gibi.
        Özellikle ilk yarı boşa gidecek.
        İkinci yarı işi bitireceğiz.
        Bu tahminler tamamen piskolojik...
        ve tecrube
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Eren Sercan Sapara Piotr Aykut gibi oyuncularımız oynayabilir. Bakalım kadro nasıl olacak.fener maçını düşünerek yedek ağırlıklı çıkarız.inşallah geçen sene ki gibi olmaz.

Yorum

• umarım Zokoranın yerine Saparayla başlamaz hoca .

Yorum

• Cech,Henrique,Adrian,Sapara,Brozekler... Bunlari degil kadroya, Trabzon ili sinirlari icine almamak lazim.
              ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
              [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                fener maçı da 3 puan gençler maçı da içerde daha kolay bir rakibe karşı 3 puan almak sizce de mantıklı değil mi serkan ı colman ı saklamak demek trabzonspor gibi bir kulube haksızlık sayılmaz mı bu adamların işi bu milyon euroları bunun için alıyorlar o gün o şartta en iyi kim ise o oynar sarı kart için çekinmez de gerekirse kırmızı görür ama terinin son damlasına kadar mücadelesini yapar..bence gençlerbirliği maçı daha önemli daha dinç sağlam bi kadro ile çıkmamız gerek volkan-aykut mutlaka olmalı
                Günlerdir takım yorgun üstüste maç yapıyor deniliyor bana göre takım artık yorgun G.S maçında da gördük koşamadılar bile.. bencede dediğin gibi bu adamlar için yorgunluk mazeret olamaz olmaması da lazım ama malesef bu kadar maçı kaldıramadılar..Zaten sende demişsin dinç çıkmak lazım diye.. Hem dinlenirler hemde bizim için önemli olan maça ceza almadan çıkmış olurlar. Trabzon için kim oynarsa oynasın sahada o formanın hakkını vermeli zaten.. Bu maçta yenilsek bile önemli değil takımı dinlerdim dersin gençleri denedim dersin kimse sesini çıkarmaz ama Fener maçını kaybedersen tepki de daha büyük olur eminim
                Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Fener maçının hakemi Cüneyt Çakır ....
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cech,Henrique,Adrian,Sapara,Brozekler... Bunlari degil kadroya, Trabzon ili sinirlari icine almamak lazim.
                    Bunlar bence çok ağır yorumlar. Takıma adapte olamadılar henüz. Brozekleri ayrı tutarsak diğer oyuncular henüz çok yeni. Zamanla daha iyi olacaklarına inanıyorum.

Yorum

• millet oyle bi kadro yaziyoki sanki hazirlik macina cikiyoruz 3 puan lik bi mac degilmis gibi
                      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Cüneyt'ten 3 penaltı bekliyorum..

Yorum

• Ya Halil ve Henrique forvet oynasın artık.2 forvet oynayalım.Bu adamlar kanatta oynayamıyor.Zorlamak hata olur.Özellikle de Halil'in forvet oynaması lazım.Bir de bu maçta 90 dakika Aykut'u görmek istiyoruz.Bu adam sonradan girdğinde bile kalitesini gösteriyor.
                          İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• sadrı dun gecekı acıklamalarında bu seneden gectı seneyı planlıyoruz dedı havluyu attı lıge transferde yanlıs yaptıklarının oda farkında ama ıs ısden gectı daha ne maçını konusuyor tartısıyoruzkı..

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunlar bence çok ağır yorumlar. Takıma adapte olamadılar henüz. Brozekleri ayrı tutarsak diğer oyuncular henüz çok yeni. Zamanla daha iyi olacaklarına inanıyorum.
                              Elalemin yabancilari coktan adapte oldu, sampiyonluga bile gidiyor. Su adaptasyon masalina kanmayin bence, iyi futbolcu her yerde, her sartta oynar.
                              ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                              [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• Ben maçı Ankara'da sanıyorum, şok oldum az önce Avni Aker'de olduğunu görünce... Taraftar nasıl olacak acaba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X