Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

büyük ihtimal ile yenileceğimiz veya berabere bitecek olan bir maç. bu seneki tek hedef uefa ve türkiye kupası.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Şikebahçe deplasmanına moralli gitmek önemli.Kazanırız artık diyorum ve umuyorum.Kart sınırında olan varsa bence öne geçtikten sonra çıksın bu maçtan çok şikecilerle olan maçta aklım aslında hepimizin de öyledir diye düşünüyorum.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Artık ligle ilgili hiçbir duygusal bağım kalmadı. Teşekkürler çocuklar. Bugünkü rezilliği yorgunluğa morgunluğa bağlamak enteresan olur. İstediğiniz kadar yenilin, ağlarız, bir iki bi şey kırarız geçeriz. Ama böyle yenilirseniz üzülemem bile. Bu ruhsuzluğa ortam hazırlayan seyirciye, şehre de ayrı ayrı teşekkürler. Kayseri maçını oynayan aynı takımdı. O hırsı görünce ne kadar da umutlanmıştım. Boşaymış. Hikaye. Şu rengi bozuk takıma karşı sezonun şuana kadarki en önemli maçında 0 mücadele. Eyvallah Trabzonum.

Onur
        Celustka,Giray,Mustafa,Ferhat
        Colman,Aykut
        Volkan,Alanzinho,Eren
        Sercan
        -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

tamda mesai saati hafta içi takım kötü gidiyor haftada bir maç muhtemelen 2 bin , 3 bin kişi ile oynanacak olan kötü bir maç olur.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Onur
            Mustafa.Giray.Celutska.Ferhat
            Aykut.Colman
            Volkan.Sercan.Alanzinho
            Henrique
            İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
            BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

zokora 2 maç ceza alırsa fener maçında da yok...En kötüsü onun olmaması oldu...
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Maçın saatine bak. ALLAH belanızı versin ....
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zokora 2 maç ceza alırsa fener maçında da yok...En kötüsü onun olmaması oldu...
                  itiraz etmek lazım aslında

Yorum

bu takım hiç dinlenmeyecekmi?...

Yorum

İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu takım hiç dinlenmeyecekmi?...
                      Dinlendi ya bugün 90 dakika yürüdüler.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Takım bugün kötüydü.

Hoca da kötüydü..

Ama bu takım da, bu hoca da bizim.. Bahanelere sığınacak lüksümüz olmadığı gibi şu aşamada desteği kesmek gibi bir lüksümüz de yok.. Eleştiriye sonuna kadar evet ama hakarete, yok etmeye sonuna kadar hayır.. Hele ki devre arasına kadar..

Onlar yine sahada gerekeni yapacaklar.. Bizler yine mutlu olacağız..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Bak ben buraya yazıyorum bu takım gençler maçında çok daha iyi oynayacak. Çünkü burak ve zokora yok.

Zokora bildiğimiz ağır vasıta takımı yavaşlatıyor. Onun yerine aykut oynamalı.

Burak yerinde de halil oynamalı. Burak yararlı olmak çalışıyor ama takıma çok zarar veren bir oyunu var.

Ben olsam gençler maçına şu kadro ile çıkardım:

Tolga-Celusta-Giray-Glowacki-Cech-Aykut-Colman-Sapara-Henriqe-Volkan-Halil

Yorum

Kac mactir kazanamiyoruz, artik kazanmamiz sart.
                            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

maç 15 de oynasa daha güzel olurdu...böyle maç saatimi mi olur?
                              zaten gol atamıyoruz bu maçta burak da yok...enteresan olacak
                              olası bir puan kaybında geçmiş olsun arkadaşlar
                              特拉布宗冠軍

Yorum

ligde kayıp olan puanlara üzülmeyin derim, avrupa hedefimiz olmalı. kaçıncı haftadayız puanımız nedir hiç bilmiyorum.. üzmeyin tatlı canınızı avrupada başarı herşeyin üzerindedir.
                                Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X