büyük ihtimal ile yenileceğimiz veya berabere bitecek olan bir maç. bu seneki tek hedef uefa ve türkiye kupası.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Artık ligle ilgili hiçbir duygusal bağım kalmadı. Teşekkürler çocuklar. Bugünkü rezilliği yorgunluğa morgunluğa bağlamak enteresan olur. İstediğiniz kadar yenilin, ağlarız, bir iki bi şey kırarız geçeriz. Ama böyle yenilirseniz üzülemem bile. Bu ruhsuzluğa ortam hazırlayan seyirciye, şehre de ayrı ayrı teşekkürler. Kayseri maçını oynayan aynı takımdı. O hırsı görünce ne kadar da umutlanmıştım. Boşaymış. Hikaye. Şu rengi bozuk takıma karşı sezonun şuana kadarki en önemli maçında 0 mücadele. Eyvallah Trabzonum.
Onur
Celustka,Giray,Mustafa,Ferhat
Colman,Aykut
Volkan,Alanzinho,Eren
Sercan-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
itiraz etmek lazım aslındaİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezokora 2 maç ceza alırsa fener maçında da yok...En kötüsü onun olmaması oldu...
Yorum
-
Dinlendi ya bugün 90 dakika yürüdüler.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım hiç dinlenmeyecekmi?...Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Takım bugün kötüydü.
Hoca da kötüydü..
Ama bu takım da, bu hoca da bizim.. Bahanelere sığınacak lüksümüz olmadığı gibi şu aşamada desteği kesmek gibi bir lüksümüz de yok.. Eleştiriye sonuna kadar evet ama hakarete, yok etmeye sonuna kadar hayır.. Hele ki devre arasına kadar..
Onlar yine sahada gerekeni yapacaklar.. Bizler yine mutlu olacağız..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Bak ben buraya yazıyorum bu takım gençler maçında çok daha iyi oynayacak. Çünkü burak ve zokora yok.
Zokora bildiğimiz ağır vasıta takımı yavaşlatıyor. Onun yerine aykut oynamalı.
Burak yerinde de halil oynamalı. Burak yararlı olmak çalışıyor ama takıma çok zarar veren bir oyunu var.
Ben olsam gençler maçına şu kadro ile çıkardım:
Tolga-Celusta-Giray-Glowacki-Cech-Aykut-Colman-Sapara-Henriqe-Volkan-Halil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum