Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman bu sene daha iyi bana göre.
    Burak da geçen seneden daha iyi. 4-5 maç önceki Burak'la ne alaka 4-5 maç önce Jaja mı vardı ? Geçen seneki Burak'tan daha iyi bu sene.
    Ben Burak'ı bizim ceza sahasının önünde görmüyorum hiç. Genelde orta saha çizginin oralarda ya ofsayta düşüyor yada sürekli koşu kolluyor.
    Takım geçen seneden kötüdür buna katılıyorum, ancak Jajayı getir bu takıma koy tezine Adrianı al o takıma koy diyorum. 12 gol 10 asist yapabilir mi ? Yarısını yapsın boğazdan atlarım formamla.

Blica ile izledin ya, Fener Blica gibi kalası kovmadı sen Jaja gibi adamı kovdun diyorum. Fenerbahçe 2.sırada, sen 8.sin. Blica ki kovulsa o kadar da aranmayacak adam. Ama kovmadı. Sen Jaja gibi adamı kovdun. Tamam kampa geç katıldı, ötekileri de etkiledi. Verirsin cezayı, tekrarlarsa daha büyük ceza verirsin. Yattara kaç kez ülkesinden geç geldi 7 senede. 10'u geçmiştir heralde.

Adrian futbolcu değil. Ahkam kesmiyorum.Gerçek bu , asla hiç konuşmadım böyle birşey ama kendimi biliyorum ben Adrian'dan daha iyi futbolcuyum sadece lisansım yok. Bide polonya vatandaşlığım. Hiçbir zaman etmediğim etmeyeceğim bir cümle ama Adrian benim kadar bile futbolcu değil. 0 yetenek, beyin yok ! 0 zeka ! Bugune kadar hiçbir futbolcu için söylmedim bu sözleri ama Adrian hakediyor. Karambole topçu olmuş, yok Polonyada 5 gol 10 asist yapmış. Oranın gol kralı Brozek'i de biliyoruz. Bizim 2.ligde zor oynar işte.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• matrix gibi lig yahu 14. haftadan önce 15i oynuyoruz

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uzun uzun yazılar gelmeye başladı

Şu anda Şenol güneş sevdalıları daha doğrusu , Takımın her mevkisinin direkt oyuncusu Şenol Güneş sevdalıları ne düşünüyor çok merak ediyorum
        Bir Şenol Güneş sevdalısı olarak hatalı olduğunu düşünüyorum. Rotasyon yapmadığı için..
        Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Maç bittikten sonra bu başlığa bir gireyim dedim, birde ne göreyim, 150 üye, 850 misafir...Demek ki çok kişiye acı çektirmişiz...Çektireceğiz de...Her şerrde bir hayır vardır...Belkide bu maçta alınan yenilgi yönetimin akıllanmasını sağlar...son 3 haftada kaç puan alırsak kârdır...bu takım 2 nokta transferle uçuşa geçeçek nokta.

Yorum

• Bu akşam teknik direktör rezaleti seyrettik başka bir şey seyretmedik..

Bu saate kadar giremedim internete, kım ne söyledi de bilmiyorum ama resmen saha dışında ne yaptığını bilmeyen bir hocamız vardı, sahada rezil olmamıza seyrici bir hocamız vardı..

Oncekı yaptıkları ile çelişen, Kendi kendiyle inatlaşan bir hocamız vardı
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Adrian İBB'de kral olur Kasımpaşa da heykeli dikilir arkadaşlar . Aynen üstte yazıldığı gibi yok Doka şu paraymış da yok kazıklanmışız da . Geçiniz ya ...
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Engin BAYTAR memlekete karşı oynadın; mutlumusun.
                Trabzonu yendiğin için sana para verecekler; rahat yiyebilecekmisin...

Selçuk İNAN avrupaya gidecem dedin, sana adam gibi davrandık galatasaraya gittin...

Sizlere tek bir şey örnek vereceğim;
                Osmanlıya ihanet edenlerin sonu hep aynı oldu.
                Trabzonspora ihanet edenlerinde sonu aynı olacak.

Bu TARAFTARIN ahı size yeter...

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adrian İBB'de kral olur Kasımpaşa da heykeli dikilir arkadaşlar . Aynen üstte yazıldığı gibi yok Doka şu paraymış da yok kazıklanmışız da . Geçiniz ya ...
                  Adrianda ne goruyosunuz ya hanı bızde su şukadar yapıyo anadolu takımlarına gıtse daha iyi yapar? 5 metreye pas atamıyo dahamı ıyı atar

Yorum

• LAGA LUGA YAPMAYIN BEE!!! bu $IKEDEN EN COK DARBEY BIZ GORDUK!!!!!! AZIZ YILDIRIM ALLAH BELANI VERSIN SENIN NE VARDI DA $IKE YAPTIN OCCCC ... besiktas macinda besiktasli hakem , gs macinda gsli hakem.. oynadigimiz son 14 macimiza bakin!!!!! 8 macta dograndik!!!!!!! hakemler TFF bizi dogruyor !!!!!!!
                    14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İşte satır başları

1------ HER MAÇTA İLK 11 DE BAŞLLATIĞIN ALANZİNYO SANA KÜFÜR MÜ ETTİ Kİ, ANCAK 85 . DAKKADA OYUNA DAHIL OLDU

2.........Celustka sakat değildiyse neden 11 de başlamadı

3..........Bu sezon Henrigue , Adrian, Burak ve Halil 4 lüysüyle kaç defa maça başladın

4.......... Henrigue , ne zamandan beri sağ açıkda ve tam taç çizgisinde oynuyor???

5.......... Sezon başından beri, Burak yoksa gol atamayız gerçeği ortadayken, Hala sadece Burak'a top şişirmekten başka , Kamboçyada bile oynanmayan bu futbol anlayışından ne zaman kurtulmayı düşünüyorsun...

6............Bir takım sahada 10 kişi kalabilir, 10 kişi kalmış bir takım bu kadar şerefsiz ve onursuz oynama hakkına ne zamandan beri sahiptir...Herifler 10 kişi ile UEFA kupasını aldılar

7...........3 oyuncumuza transfer eden galatasaray 3 unden de nasıl faydalandığını dunyaya ve bize resmen gösterdi, Biz ise oun alternatiflerinin sahada gezintisine ve kişiliksiz ve hangi formayı giydiklerini bilmeyecekleri kadar onursuz duruşlarına şahit olduk...

8...........Galatasaray bu akşam bize resmen acımıştır.. Daha fazla atmayarak fenerden farklı bir takım olduğunu bize göstermiştir.

9...........Şenol Hoca , Alanzinyo yu en azından ıkıncı yarıda oyuna almayarak Mustafa Denizli ile hocalık yarışına girmiş ve Şımarıklık yapmıştır
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Engin BAYTAR memlekete karşı oynadın; mutlumusun.

Selçuk İNAN avrupaya gidecem dedin, sana adam gibi davrandık galatasaraya gittin...

Sizlere tek bir şey örnek vereceğim;
                        Osmanlıya ihanet edenlerin sonu hep aynı oldu.
                        Trabzonspora ihanet edenlerinde sonu aynı olacak.

Bu TARAFTARIN ahı size yeter...
                        Onlara de ğil onları satanlara hadi selçuk kendisi gitti.. Diğerlerini kım sattı??????????

Açın gözünüzü ve görün, Bizim takım menejerlerin tuzağına düşmüş ve yöneticilerle beraber soyulan bir çiftliktir

Yorum

• yalniz gs de bi b.k oynamadi

Yorum

• Şike savcısına mektup yazacağım

LÜTFEN, TRABZONSPOR YÖNETİCİLERİNİN TELEFONLARINI DA DİNLEYİN

MENEJERLERE NE PARALAR YEDİRİLDİĞİNİ, oNLARIN SIRTINDAN NE PARALAR KAZANDIKLARINI, SELÇUĞUN TRANSFERİNDEN KIMLERİN CEPLERİNİ DOLDURDUĞUNU

POLONYALILARDAN KAÇ PARA KAZIK YEDİĞİMİZİ

SADRİ ŞENER'İN İFLASIN EŞİĞİNDEN DÖNÜP BİZİM PARALARIMIZLA NASIL TEKRAR KARIZMA YAPTIĞININ

TAKİP EDİLMESİNİ İSTEYECEĞİM

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adrian İBB'de kral olur Kasımpaşa da heykeli dikilir arkadaşlar . Aynen üstte yazıldığı gibi yok Doka şu paraymış da yok kazıklanmışız da . Geçiniz ya ...
                              Zafer abi, Adrian'a polonya'da tapıyorlar demişti.
                              Kasımpaşa'ya heykeli dikilirse belki Türk Turizmine katkı sağlar en azından.
                              Yanına birde Adrian'dan umutlu olanlar için Türbe yaptıkmı, köşe olduk demektir
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kanatlardan orta gelmiyor.... Ortayı kapatan takımlara karşı zorlanıyoruz.

Henrike - Adrian - Cehc çok formsuz. Diğerleri zaten çok yorgun.

İlkyarıyı ilk 6 da bitirebilirsek, Playoflu ligte herşey playofa kalır.

Her zaman Şenol GÜNEŞ' e güveniyorum,
                                2-3 takviye biraz form tutma ile 2 yarı çıkışa geçeriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X