İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Trabzon gerçek bir deplasman olacaksa , böyle tıfıl 170 lik yetenek desek yetenek yok, fizik gücü desen 0 olan Edriyınlarla falan olacak iş değil bu.
Ben bugun takımda en çok COLMAN'ı beğendim. evet oda 10 kişi kaldıktan sonra pes etti ama maçı en çok isteyen oyuncuydu. Zokorada kötü oynamıyordu bana kalırsa. Adrian'ı bir iki kez geriye pas atması hariç ve bir iki kez çizgide topa basması dışında görmedim zaten 10 kişi oynuyorduk. Ne bir ikili mücadeleye girer ne top kovalar. Yahu bari koş birazcık da milletin gözüen gir yok. Kendini ne b.k sanıyor bu arkadaş. Bu adama tahammül edemiyorum gerçekten. Sahada olduğu her dk çıldırıyorum. Aykut oynasın onun yerine , 1 dk bile oynatılmasın Adrian ...sizi !
Melo ile bir omuz omuza mücadele mi desem, Melonun bunu 2.80 yere uzatışımı desem bir pozisyon var , az saymadım orda transfer edenlere ! Yahu sen kısa adamsın zayıfsın topu saklayacaksın. Melo ile yan yana koşmak senin ne haddine 1 koydu uçtun 5 metre yana. Kafasıda çalışmıyor ki bu adamın zeki bile değil. 2.ligde bile oynatmam ben bu arkadaşı açık konuşayım. Derhal kovulsun Derhal ! Ruhsuz ....ne !
Henrique'ye gelirsek tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum, o göbek ne öyle yahu ! Sanki 50 yaşında nefes nefese her an, koşamıyor bile. Çok umutluydum sezon öncesi o izlediğim Henrique'nin 10 da 1'i bile değil bu. Sağ kenarda oynaması da ayrı bir saçmalık zaten.
Gel gelelim burda Şenol Hoca'ya sallayanlara, eleştirin eleştirmeyin demiyoruz bende eleştiriyorum ama haddinizi bilin be arkadaş !
Trabzonspor sadece 3 eziğe karşı değil, sisteme karşı da mücadele ediyor. Sistemin maşaları hakemlere karşı da. Artık öyle 80 lerdeki oyun değil Futbol, büyük paralar dönüyor. Trabzon şampiyon olursa, yatırımcılar zarar edecek. Biz bu oyunu bozmaya, sisteme karşı mücadele etmeye de çalışıyoruz saha dışındada !
Şenol Hoca'nın işi herkesden kat be kat zor. Onun yanlışı fazla yumuşak olması ! Futbolcu alıyorsun getiriyorsun,Kızına damat aramıyorsun arkadaş içkisi kumarı karı kızı olmayacak cart curt. Topunu oynasın bu arkadaş yeter. O gece alemini yaptığı oyuncu kalas Blica'ydı. Fener onu kovmadı sen elindeki starını kovdun gönderidin, zaten Egemen-Selçuğu kaybetmişsin. Bu takımın orta sahasına savaşçı adam alacaksın fizik gücü yüksek olup diri adamlar. Teknik kapasitesi çok aşırı olmasına gerek yok. Adrianı'n güya tekniği varda ne oluyor. En azından az biraz top saklayabilecek gücü olacak. Colman da çok uzun değil ama kolay kolay devrilmiyor, top kaybetmiyor.
Bu takım pozisyon zenginliği açısından Jaja'yı çok arar. Egemen ve Selçuk gibi adam bulursun. Ama Jaja gibi tek başına maç kaldıracak adam bulamazsın.Patlayıcı gücü olan adam yok bu takımda şu an. Yattaranın ölüsü bile daha patlayıcıdır.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
aynen katılıyorum adam eksiltme diye birşey yok ortasahada yaratıcılık yokİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon gerçek bir deplasman olacaksa , böyle tıfıl 170 lik yetenek desek yetenek yok, fizik gücü desen 0 olan Edriyınlarla falan olacak iş değil bu.
Ben bugun takımda en çok COLMAN'ı beğendim. evet oda 10 kişi kaldıktan sonra pes etti ama maçı en çok isteyen oyuncuydu. Zokorada kötü oynamıyordu bana kalırsa. Adrian'ı bir iki kez geriye pas atması hariç ve bir iki kez çizgide topa basması dışında görmedim zaten 10 kişi oynuyorduk. Ne bir ikili mücadeleye girer ne top kovalar. Yahu bari koş birazcık da milletin gözüen gir yok. Kendini ne b.k sanıyor bu arkadaş. Bu adama tahammül edemiyorum gerçekten. Sahada olduğu her dk çıldırıyorum. Aykut oynasın onun yerine , 1 dk bile oynatılmasın Adrian ...sizi !
Melo ile bir omuz omuza mücadele mi desem, Melonun bunu 2.80 yere uzatışımı desem bir pozisyon var , az saymadım orda transfer edenlere ! Yahu sen kısa adamsın zayıfsın topu saklayacaksın. Melo ile yan yana koşmak senin ne haddine 1 koydu uçtun 5 metre yana. Kafasıda çalışmıyor ki bu adamın zeki bile değil. 2.ligde bile oynatmam ben bu arkadaşı açık konuşayım. Derhal kovulsun Derhal ! Ruhsuz ....ne !
Henrique'ye gelirsek tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum, o göbek ne öyle yahu ! Sanki 50 yaşında nefes nefese her an, koşamıyor bile. Çok umutluydum sezon öncesi o izlediğim Henrique'nin 10 da 1'i bile değil bu. Sağ kenarda oynaması da ayrı bir saçmalık zaten.
Gel gelelim burda Şenol Hoca'ya sallayanlara, eleştirin eleştirmeyin demiyoruz bende eleştiriyorum ama haddinizi bilin be arkadaş !
Trabzonspor sadece 3 eziğe karşı değil, sisteme karşı da mücadele ediyor. Sistemin maşaları hakemlere karşı da. Artık öyle 80 lerdeki oyun değil Futbol, büyük paralar dönüyor. Trabzon şampiyon olursa, yatırımcılar zarar edecek. Biz bu oyunu bozmaya, sisteme karşı mücadele etmeye de çalışıyoruz saha dışındada !
Şenol Hoca'nın işi herkesden kat be kat zor. Onun yanlışı fazla yumuşak olması ! Futbolcu alıyorsun getiriyorsun,Kızına damat aramıyorsun arkadaş içkisi kumarı karı kızı olmayacak cart curt. Topunu oynasın bu arkadaş yeter. O gece alemini yaptığı oyuncu kalas Blica'ydı. Fener onu kovmadı sen elindeki starını kovdun gönderidin, zaten Egemen-Selçuğu kaybetmişsin. Bu takımın orta sahasına savaşçı adam alacaksın fizik gücü yüksek olup diri adamlar. Teknik kapasitesi çok aşırı olmasına gerek yok. Adrianı'n güya tekniği varda ne oluyor. En azından az biraz top saklayabilecek gücü olacak. Colman da çok uzun değil ama kolay kolay devrilmiyor, top kaybetmiyor.
Bu takım pozisyon zenginliği açısından Jaja'yı çok arar. Egemen ve Selçuk gibi adam bulursun. Ama Jaja gibi tek başına maç kaldıracak adam bulamazsın.Patlayıcı gücü olan adam yok bu takımda şu an. Yattaranın ölüsü bile daha patlayıcıdır.!
Yorum
-
Bilmedigimden soruyorum ne hareketi yapti antep macinda ?İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistedigim soruya cevap alamadim, adrian'a tahammül eden ya Antep'te ki hareketinden haberdar degildir, ya da zihniyetinde sikintilar mevcuttur...... tartismasiz
Yorum
-
Adrian cok rahat formayı kaybetme korkusu yok hele bide lille macında son anlardakı serbst vurusu direk kaleye atması sankı bu zmana kadar goller asistler yapmıs sonsuz kredisi varİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon gerçek bir deplasman olacaksa , böyle tıfıl 170 lik yetenek desek yetenek yok, fizik gücü desen 0 olan Edriyınlarla falan olacak iş değil bu.
Bu takım pozisyon zenginliği açısından Jaja'yı çok arar. Egemen ve Selçuk gibi adam bulursun. Ama Jaja gibi tek başına maç kaldıracak adam bulamazsın.Patlayıcı gücü olan adam yok bu takımda şu an. Yattaranın ölüsü bile daha patlayıcıdır.
vede bugun sahada hic kımsede goremedıgım her ne olursa olsun 10 saniyede olsa 1 dk olsa bı ara gaza gelir adam pres yapar basar falan sert bı faul yapar
bizimkiler macta degil aksam kosusundaydılar sankı :s
Yorum
-
İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmedigimden soruyorum ne hareketi yapti antep macinda ?
Sakat numarası yapmış ama hemen top gelince ayağa kalkmış. Böyle bir ayıbı babam yapsa polise şikayet ederim (!)
Jaja muhabbeti artık o kadar çok sıkıcı bir hal aldı ki kelimeler yetersiz kalıyor adam için. "Tek başına takım" "tek başına maç alan adam". Tamam iyi futbolcuydu, yetenekliydi vs vs. Hala göremediğimiz kocaman bir eksik var. Jaja'nın oynadığı Trabzonspor, bu Trabzonspor değil! Geçen hafta sormuştum birine bu Jaja bu sene ne yapmış performans bilgilerini verebilir misiniz diye ama Jaja'cıların hiç birisi o soruyu görmemiş sanırım. Tekrar soruyorum;
Jaja bu sene takımına ne kadar katkı vermiş ? Gol, asist bazında...
Not: Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Jaja'yı kötülemek için değil.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
yere yigildi sakat numarasi yapti hakem oyunu devam ettirdi sonra top adrian'in yanindan geçtiginde hemen ayaga kalkti bir anda, canlandi delilendi topun pesine kostu, bu nedir cevabini sev ver ?İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmedigimden soruyorum ne hareketi yapti antep macinda ?
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakat numarası yapmış ama hemen top gelince ayağa kalkmış. Böyle bir ayıbı babam yapsa polise şikayet ederim (!)
Jaja muhabbeti artık o kadar çok sıkıcı bir hal aldı ki kelimeler yetersiz kalıyor adam için. "Tek başına takım" "tek başına maç alan adam". Tamam iyi futbolcuydu, yetenekliydi vs vs. Hala göremediğimiz kocaman bir eksik var. Jaja'nın oynadığı Trabzonspor, bu Trabzonspor değil! Geçen hafta sormuştum birine bu Jaja bu sene ne yapmış performans bilgilerini verebilir misiniz diye ama Jaja'cıların hiç birisi o soruyu görmemiş sanırım. Tekrar soruyorum;
Not: Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Jaja'yı kötülemek için değil.
O soruyu soran senmiydin bilmiyorum ama bana birisi bu soruyu sormuştu.
Ancak Arap emirlikleri ligimi artık hangi ligdeyse o ligin istatisliklerini veren bir site bilmediğim için , ben soruyu yanıtlamamıştım. Kaldıki Arap emirlikleri liginde bir oyuncu ne kadar sallar maçları onu da bilmiyorum. Jaja başlığında sürekli gollerini falan paylaşıyorlar attıkları, zaten oradakilerle ...şak geçiyor gibi.
Bu ligde 12 gol 10 asist gibi birşey yaptı bu arkadaş yanlış hatırlamıyorsam hemde ligin ilk 5-6 maçlarında oynamadı yine yanlış hatırlamıyorsam. Adamı izledik gördük ve üstün bir oyuncu olduğu kesindi. Oynadığı takımda bu değildi de fazlasına bir Selçuk vardı. Defans ile Jaja'nın bir alakası yok bence. Adrianı o takıma koy 12 gol 10 asist yapabilecek bir oyuncu mu ?
Toplasan 1 gol 3 asist yapar işte. Evet 2 de birilerine çarpıp asist yazılır etti 5.
Daha ön direği geçen orta yapamayan adamla. 40 metreden füze atabilen bir güc farkını kıyaslamam bile. Bana göre Adrian futbolcu falan değil. 5 TL bile vermem bonservisine. Hayatımda hiçbir futbolcumuz için demedim ama ben daha iyi oynarım Adrian'dan. En azından Trabzonspor için deli gibi koşarım. Buda adrian'ın yaptığından daha efektif ve katkıcı olur takıma.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
ne alakasi var polisle sikayetle, konuyu degistirmeye gerek yokİlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakat numarası yapmış ama hemen top gelince ayağa kalkmış. Böyle bir ayıbı babam yapsa polise şikayet ederim (!)
Not: Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Jaja'yı kötülemek için değil.
Jajà ne mi yapti, takimina az katki veriyor dogrudur, pek gol attigi da yok, aynilari Yattara için de geçerli, yalniz oralara giden topçular üst düzey katki saglamiyorlar ki takimlarina zaten
hem onu geçin geçen sene Jajà Trabzonspor'da ne yapti ?? ne demek o Trabzonspor bu Trabzonspor degil, daha az katki yapardi belki ama adrian'dan kat kat fazla katki saglardi
Burak için Selçuk'suz is yapamaz dedik çogumuz, ne oldu daha iyi oldu neredeyse
demek ki Jajà da daha iyi olabillirmis bilemeyiz =)
ve ben Jajà'ya ahlaksiz diyenleri tahammül edemiyorum arkadas, özel hayatinda ne yaparsa yapsin, saha içinde adam gibi oynadi mi oynadi, engin'e o kadar tahammül ettik Jajà'nin saha disi olaylarina neden edemedik ?? adrian saha içinde kendini yere atmaktan baska bir fuski yemiyor, ama yok 20 kere oynamis adrian'a hala tahammül etmek zorundayiz, Jajà 5-6.karsilasmasinda basladi döktürmeye, biraz daha gecikseydi sallardi çogu taraftar, ama adrian gibi ufak tefek sirin gözüken 5m€'luk kazik topçular olunca 61 karsilasma da olsa yine tahammül etmek zorundayiz hee hee
pisecek adrian pisecek, polonya transfer rekorunu kirdik, bari degseydi, o zaman çitim çikmazdi is becerdik degdi derdim, ama yok arkadas geçende Malecki'yi izledim çok daha iyi tam olarak ayni mevki olmasa da, ve ya ne bileyim Ibb'de ki brezilyali Doka, Bulgaristan'dan 1m€'ya mi ne alinmis, yaziklar olsun bize adrian'i 5m€'ya getirenlere, Senol hoca da onu çok istediyse ona da diyecek söz bulamiyorum gerçekten yazik
............
Yorum
-
Trabzondaki Arkadaşlar, Adrian'ı fotoğraf çektireceğiz diye kandrıp 3 rus bayan arkadaşımızın odasına atın fotoğraf falan çekip , basına verin. Defolsun gitsin şu takımdan. Efendi futbolcuymuş, bu sadece Efendi futbolcu değil.Ey Türk Gençliği!
Yorum
-
ççç uuuuuuyyyy eldumİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki Arkadaşlar, Adrian'ı fotoğraf çektireceğiz diye kandrıp 3 rus bayan arkadaşımızın odasına atın fotoğraf falan çekip , basına verin. Defolsun gitsin şu takımdan. Efendi futbolcuymuş, bu sadece Efendi futbolcu değil.
haklisin ama çok iyi buldun çözümü
Yorum
-
Gerçekten çok büyük adammış. Baksanıza ordakilerle .... geçtiğini bile düşündürdü size. Ne diyelim... Defans ile, orta saha ile hatta forvet ile değişiklik gösterir Jaja gibi adamların performansı. Orta saha da top çeviremeyen bir takım Jaja'ya hangi topu atacak? Hadi attı Jaja boşta bir Burak arayacak da ara pas mı verecek? Savunmaya çekildiğimiz de Burak dahi ceza sahamızın önüne kadar geliyorken Jaja orada top alıp ne yapacaktı? Takımın geçen seneye oranla daha kötü olduğunu ve bunun performanslara olumsuz etkilerini görmüyor musunuz? Hani geçen yıl ki Alanzinho ? Hani son 4-5 maçtır Burak Yılmaz? Hani geçen yıl ki Colman ? Hani Serkan?İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO soruyu soran senmiydin bilmiyorum ama bana birisi bu soruyu sormuştu.
Ancak Arap emirlikleri ligimi artık hangi ligdeyse o ligin istatisliklerini veren bir site bilmediğim için , ben soruyu yanıtlamamıştım. Kaldıki Arap emirlikleri liginde bir oyuncu ne kadar sallar maçları onu da bilmiyorum. Jaja başlığında sürekli gollerini falan paylaşıyorlar attıkları, zaten oradakilerle ...şak geçiyor gibi.
Bu ligde 12 gol 10 asist gibi birşey yaptı bu arkadaş yanlış hatırlamıyorsam hemde ligin ilk 5-6 maçlarında oynamadı yine yanlış hatırlamıyorsam. Adamı izledik gördük ve üstün bir oyuncu olduğu kesindi. Oynadığı takımda bu değildi de fazlasına bir Selçuk vardı. Defans ile Jaja'nın bir alakası yok bence. Adrianı o takıma koy 12 gol 10 asist yapabilecek bir oyuncu mu ?
Toplasan 1 gol 3 asist yapar işte. Evet 2 de birilerine çarpıp asist yazılır etti 5.
Daha ön direği geçen orta yapamayan adamla. 40 metreden füze atabilen bir güc farkını kıyaslamam bile. Bana göre Adrian futbolcu falan değil. 5 TL bile vermem bonservisine. Hayatımda hiçbir futbolcumuz için demedim ama ben daha iyi oynarım Adrian'dan. En azından Trabzonspor için deli gibi koşarım. Buda adrian'ın yaptığından daha efektif ve katkıcı olur takıma.
Futbol düz mantık oyunu değil. Geçen sene 5 maçta 3 gol 3 asist yaptı bu sene de olsa 3 golden 10 maçta 6 gol atardı demek çok yanlış...
Jaja ki, İBB maçından sonra Trabzon'a dönmeden ülkesine kaçtı gitti, Colman'ın, Alanzinho'nun kampa geç katılmasına vesile oldu o andan sonra benim için bir şey ifade etmiyordu. Hele hele Bilica ile olan görüntülerini "FOX TV" de "MAGAZİN" programında izleyince katmerlendi olumsuz düşüncelerim.
Adrian bir futbolcu. Kimse ahkam kesmesin "ben ondan daha iyi oynarım" gibi cümlelerle. Klavye başında değil yeşil saha da bunu gösteremiyorsanız bir zahmet oraya kadar gidebilme başarısını gösteren insanları bu kadar aşağılamayın. Adrian babamın oğlu değil, takıma katkısı az bunları kabul ediyorum ama ondan futbolcu olmaz, ben daha iyi oynarım gibi söylemler inanın yakışık almıyor.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Siz herhangi bir anadolu takımının İBB'ye konsantre olduğu gibi Trabzonspor'a konsantre olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Doka veya Malecki şu anki takımlarında çok iyi olabilir ama aynı performansı Trabzonspor'da gösterebileceklerinin garantisi var mı ? Ya Adrian'dan daha da kötü olurlarsa ? Hatırlarsanız Tomas Jun'umuz vardı. Gol kralı olarak geldi takımımıza ama bırakın golü asist bile yapamadan gitti adam. Kurtulun şu düz mantıktan...İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene alakasi var polisle sikayetle, konuyu degistirmeye gerek yok
Jajà ne mi yapti, takimina az katki veriyor dogrudur, pek gol attigi da yok, aynilari Yattara için de geçerli, yalniz oralara giden topçular üst düzey katki saglamiyorlar ki takimlarina zaten
hem onu geçin geçen sene Jajà Trabzonspor'da ne yapti ?? ne demek o Trabzonspor bu Trabzonspor degil, daha az katki yapardi belki ama adrian'dan kat kat fazla katki saglardi
Burak için Selçuk'suz is yapamaz dedik çogumuz, ne oldu daha iyi oldu neredeyse
demek ki Jajà da daha iyi olabillirmis bilemeyiz =)
ve ben Jajà'ya ahlaksiz diyenleri tahammül edemiyorum arkadas, özel hayatinda ne yaparsa yapsin, saha içinde adam gibi oynadi mi oynadi, engin'e o kadar tahammül ettik Jajà'nin saha disi olaylarina neden edemedik ?? adrian saha içinde kendini yere atmaktan baska bir fuski yemiyor, ama yok 20 kere oynamis adrian'a hala tahammül etmek zorundayiz, Jajà 5-6.karsilasmasinda basladi döktürmeye, biraz daha gecikseydi sallardi çogu taraftar, ama adrian gibi ufak tefek sirin gözüken 5m€'luk kazik topçular olunca 61 karsilasma da olsa yine tahammül etmek zorundayiz hee hee
pisecek adrian pisecek, polonya transfer rekorunu kirdik, bari degseydi, o zaman çitim çikmazdi is becerdik degdi derdim, ama yok arkadas geçende Malecki'yi izledim çok daha iyi tam olarak ayni mevki olmasa da, ve ya ne bileyim Ibb'de ki brezilyali Doka, Bulgaristan'dan 1m€'ya mi ne alinmis, yaziklar olsun bize adrian'i 5m€'ya getirenlere, Senol hoca da onu çok istediyse ona da diyecek söz bulamiyorum gerçekten yazik
............
Aklıma gelmişken Agustine örneğinide vermeden geçemeyeceğim. Ankaragücü'nde ortalığı yıkıyordu Trabzonspor forması ile kaç gol attı hatırlayanınız var mı ? Türkiye Kupasında bir golünü hatırlarım, başka attıysa aklımda kalmamış...En son Ahmet Öztürk tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 02:15.Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum