Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence sorun Burak'ın yerinde. Burak en ilerdeyken yapabildiğimiz tek hücum organizasyonu topu dikine oynayarak Burak'ın önüne atmak. Sağ ve soldan orta bile yapamıyoruz zira Burak kafa toplarında iyi değil. Burağı sağ kanata çeksek, hücuma da Pawel ve Halil veya Henrique'den ikisini koysak bence takım daha etkili oynar. Burak kanat oyuncusu olarak etkili ortalar yapabilen bir topçu ama adamı öyle bir gole şartlandırdık ki bu saatten sonra Şenol hoca onu eski yerine çekebilir mi bunu bilemiyorum.
    En son brushfield tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 01:07.
    TRABZONSPOR
    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benimde şişe bitti hacı hafiften gidiciyim ondan öyle yolladım karıştı yani frekanslar
      eyvah eyvah ahlaksiz taraftar, bu takimi tutma midem kaldiramiyor içkici renkdasimin olmasini

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve ben avrupa liginden final oynayacağımızı düşünüyorum City ile...
      dinliyoruz haci ççç bana yolladigin resimi sana yollamam gerekirdi simdi ^^
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence sorun Burak'ın yerinde. Burak en ilerdeyken yapabildiğimiz tek hücum organizasyonu topu dikine oynayarak Burak'ın önüne atmak. Sağ ve soldan orta bile yapamıyoruz zira Burak kafa toplarında iyi değil. Burağı sağ kanata çeksek, hücuma da Pawel ve Halil veya Henrique'den ikisini koysak bence takım daha etkili oynar. Burak kanat oyuncusu olarak etkili ortalar yapabilen bir topçu ama adamı öyle bir gole şartlandırdık ki bu saatten sonra Şenol hoca onu eski yerine çekebilir mi bunu bilemiyorum.
        Sorun burak in yerinde falan degil burak in kafasinda.

Gecen sezon burnu kirilipda maci ceviren burak gitmis yerine ruhsuz,kisiliksiz burak gelmis.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          eyvah eyvah ahlaksiz taraftar, bu takimi tutma midem kaldiramiyor içkici renkdasimin olmasini

dinliyoruz haci ççç bana yolladigin resimi sana yollamam gerekirdi simdi ^^
          Tolga'ya şikeci diyorsun birader ne diyorsun sen şimdi biz seni dinliyoruz
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Takımın üstünde gormeye basladı burak kendini

Yorum

• fark ettiniz mi, Umut'a kiziyorduk ya topu tutamiyor hatta durduramiyor, duvar gibi, takimi geriye itiyor, 5 metre geriye geliyor topu aldiginda.... Burak ta son haftalarda tipkisinin aynisi degilmi ?

Yorum

Tolga'ya şikeci diyorsun birader ne diyorsun sen şimdi biz seni dinliyoruz
                shikeci demedim, gibi dedim, o da yedigi gol için, Tolga degil Hasagiç olsa ne derdin sen peki ?

Yorum

shikeci demedim, gibi dedim, o da yedigi gol için, Tolga degil Hasagiç olsa ne derdin sen peki ?
                  bilmiyorum yarın cevap vereceğim buna
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takımın üstünde gormeye basladı burak kendini
                    ben bekliyordum böyle düşüşü

basın çok abarttı, hatta bir ara tek rakibi messi idi.

avrupada 6 maç sıfır çekti.

ofsayt kralı oldu.
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

bilmiyorum yarın cevap vereceğim buna
                      herhalde fazla içtin ah be Jajà olsaydi yaninda iyi alem yapardiniz ha, sizi gidi ahlaksizlaaarr

Yorum

• bu yönetimden devre arasında transfer istemek büyük hata aslında
                        bunlar şapiyonlar liginden gelen ekstra parayı gereksiz adamlara harcar ayrıca onlarla yaptıkları kontratları da klübe ayrı bir kambur olarak hediye ederler
                        geçen seneden bu yana yapılan yanlış tercihler ve şike olaylarının başından beri gelen sürece bakıldığında yönetimin devre arası yerini başkalarına bırakması gerekir
                        bu akşam bende ilk kez bu kanaat oluştu ve yönetim istifa diyenlere hak veriyorum

Yorum

• İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu yönetimden devre arasında transfer istemek büyük hata aslında
                          bunlar şapiyonlar liginden gelen ekstra parayı gereksiz adamlara harcar ayrıca onlarla yaptıkları kontratları da klübe ayrı bir kambur olarak hediye ederler
                          geçen seneden bu yana yapılan yanlış tercihler ve şike olaylarının başından beri gelen sürece bakıldığında yönetimin devre arası yerini başkalarına bırakması gerekir
                          bu akşam bende ilk kez bu kanaat oluştu ve yönetim istifa diyenlere hak veriyorum
                          istifa için zaman kötü. ama bırakacaklar kesin.

yeni gelecek olanlar iyi hazırlansın, ekip sağlam olsun.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• istedigim soruya cevap alamadim, adrian'a tahammül eden ya Antep'te ki hareketinden haberdar degildir, ya da zihniyetinde sikintilar mevcuttur...... tartismasiz

Yorum

istedigim soruya cevap alamadim, adrian'a tahammül eden ya Antep'te ki hareketinden haberdar degildir, ya da zihniyetinde sikintilar mevcuttur...... tartismasiz
                              Adrianın hareket falan yapmasına gerek yok sahaya cıkması yetıyo

Yorum

• İlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adrianın hareket falan yapmasına gerek yok sahaya cıkması yetıyo
                                ççç Umut saçlarimizi beyazlattiysa adrian ne yapar bilemiyorum artik, kafayi yiyecem bu gidisle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X