Bence sorun Burak'ın yerinde. Burak en ilerdeyken yapabildiğimiz tek hücum organizasyonu topu dikine oynayarak Burak'ın önüne atmak. Sağ ve soldan orta bile yapamıyoruz zira Burak kafa toplarında iyi değil. Burağı sağ kanata çeksek, hücuma da Pawel ve Halil veya Henrique'den ikisini koysak bence takım daha etkili oynar. Burak kanat oyuncusu olarak etkili ortalar yapabilen bir topçu ama adamı öyle bir gole şartlandırdık ki bu saatten sonra Şenol hoca onu eski yerine çekebilir mi bunu bilemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
En son brushfield tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 01:07.TRABZONSPOR
Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
-
eyvah eyvah ahlaksiz taraftar, bu takimi tutmaİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimde şişe bitti hacı hafiften gidiciyim ondan öyle yolladım karıştı yani frekanslar
midem kaldiramiyor içkici renkdasimin olmasini 
dinliyoruz haci ççç bana yolladigin resimi sana yollamam gerekirdi simdi ^^İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe ben avrupa liginden final oynayacağımızı düşünüyorum City ile...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Sorun burak in yerinde falan degil burak in kafasinda.İlk olarak brushfield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sorun Burak'ın yerinde. Burak en ilerdeyken yapabildiğimiz tek hücum organizasyonu topu dikine oynayarak Burak'ın önüne atmak. Sağ ve soldan orta bile yapamıyoruz zira Burak kafa toplarında iyi değil. Burağı sağ kanata çeksek, hücuma da Pawel ve Halil veya Henrique'den ikisini koysak bence takım daha etkili oynar. Burak kanat oyuncusu olarak etkili ortalar yapabilen bir topçu ama adamı öyle bir gole şartlandırdık ki bu saatten sonra Şenol hoca onu eski yerine çekebilir mi bunu bilemiyorum.
Gecen sezon burnu kirilipda maci ceviren burak gitmis yerine ruhsuz,kisiliksiz burak gelmis."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Tolga'ya şikeci diyorsun birader ne diyorsun sen şimdi biz seni dinliyoruzİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvah eyvah ahlaksiz taraftar, bu takimi tutma
midem kaldiramiyor içkici renkdasimin olmasini 
dinliyoruz haci ççç bana yolladigin resimi sana yollamam gerekirdi simdi ^^
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
fark ettiniz mi, Umut'a kiziyorduk ya topu tutamiyor hatta durduramiyor, duvar gibi, takimi geriye itiyor, 5 metre geriye geliyor topu aldiginda.... Burak ta son haftalarda tipkisinin aynisi degilmi ?
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
shikeci demedim, gibi dedim, o da yedigi gol için, Tolga degil Hasagiç olsa ne derdin sen peki ?İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga'ya şikeci diyorsun birader ne diyorsun sen şimdi biz seni dinliyoruz
Yorum
-
bilmiyorum yarın cevap vereceğim bunaİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleshikeci demedim, gibi dedim, o da yedigi gol için, Tolga degil Hasagiç olsa ne derdin sen peki ?
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
ben bekliyordum böyle düşüşüİlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın üstünde gormeye basladı burak kendini
basın çok abarttı, hatta bir ara tek rakibi messi idi.
avrupada 6 maç sıfır çekti.
ofsayt kralı oldu.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
herhalde fazla içtinİlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebilmiyorum yarın cevap vereceğim buna
ah be Jajà olsaydi yaninda iyi alem yapardiniz ha, sizi gidi ahlaksizlaaarr
Yorum
-
bu yönetimden devre arasında transfer istemek büyük hata aslında
bunlar şapiyonlar liginden gelen ekstra parayı gereksiz adamlara harcar ayrıca onlarla yaptıkları kontratları da klübe ayrı bir kambur olarak hediye ederler
geçen seneden bu yana yapılan yanlış tercihler ve şike olaylarının başından beri gelen sürece bakıldığında yönetimin devre arası yerini başkalarına bırakması gerekir
bu akşam bende ilk kez bu kanaat oluştu ve yönetim istifa diyenlere hak veriyorum
Yorum
-
istifa için zaman kötü. ama bırakacaklar kesin.İlk olarak jeepeers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetimden devre arasında transfer istemek büyük hata aslında
bunlar şapiyonlar liginden gelen ekstra parayı gereksiz adamlara harcar ayrıca onlarla yaptıkları kontratları da klübe ayrı bir kambur olarak hediye ederler
geçen seneden bu yana yapılan yanlış tercihler ve şike olaylarının başından beri gelen sürece bakıldığında yönetimin devre arası yerini başkalarına bırakması gerekir
bu akşam bende ilk kez bu kanaat oluştu ve yönetim istifa diyenlere hak veriyorum
yeni gelecek olanlar iyi hazırlansın, ekip sağlam olsun.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Adrianın hareket falan yapmasına gerek yok sahaya cıkması yetıyoİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistedigim soruya cevap alamadim, adrian'a tahammül eden ya Antep'te ki hareketinden haberdar degildir, ya da zihniyetinde sikintilar mevcuttur...... tartismasiz
Yorum
-
ççç Umut saçlarimizi beyazlattiysa adrian ne yapar bilemiyorum artik, kafayi yiyecem bu gidisleİlk olarak ibrahim ŞEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrianın hareket falan yapmasına gerek yok sahaya cıkması yetıyo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum