Sorun Senol hocada degil, sorun yönetimde. elinde futbolculari tutamadi, kendi istedigi dandik transferleri yapip geldiler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
adrian, henrique, halil, zokora
bunların hiç biri geçen yıldan daha iyi değil
cale ile cech arasında ne fark var ?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Söyle söyleyeyim,maci satsaydik bu kadar ezilmezdik,utanilacak bir futbol oynamazdik.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi* Ben sizi hakikaten anlamıyorum , bugün çokmu ezildik , resmen hakem terörü vardı , bu sonucu hakedicek kadar kötü oynamadık bana göre ..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Geçen seneki takımla şampiyon olunurdu ama cami ye gidilmezdi.Bu seneki takımın maşallahı var her yere gidilir.Bu arada en son ne zaman maç kazanmıştık.İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim dünyadaki yerimiz belli.
Secenek olarak birkac ihtimalimiz vardir.
1. Genc oyuncu alip yetistirmek.
2. Zokora gibi yasi biraz olan ama kalitesi ortada olan.
3. Jaja gibi veya Teo diziplinsiz vb. vb. olan.
4. Adrian gibi jajaya göre daha düsük kalitede olan ama karekteri, adamligi ve diziplinsiz olani.
5. Secenek su yoktur. Jaja gibi kaliteli ama adrian gibi diziplinli ve karekterli. Böyle bir secenek yok, cünkü böyle adami alamayiz.
Szymek gibi felan 10 yilda bir gelir.
Yorum
-
Bizim yönetim Zokorayi nasil aldi hala hayret ediyorum... Biz öyle adam alamayiz iste, cünkü biz anca brozek gibi adrian gibi adamlar alip kazigi yeriz... 5.2 euro ne demek ya yönetimin biraz vizyonu olsaydi 5 milyona ne futbolcular alinirdi ya.. O Adrian yemin ediorum pauli de oyniyamazİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakasi var simdi kardes.Belediyespor 750.000 Euroya Dokayi aliyor biz 5.2 Milyon Euroa Adriani aliyoruz.Ayrica Ceyhun denen Adam bu Sene belki 30 Dakika oynadi.Attigi Golde pas vermek istedi.Aykut ceyhundan cok daha iyi.Adrian gibi Adamlar diyorsun Zokorayi nasil alabildik ozaman? Ben bizi Dünyanin en iyi takimi sanmiyorum ama siz bizi samsunsporla karistiyorsunuz diye düsünüyorum.HY67...
Yorum
-
yok bir sey demedik zaten yahuİlk olarak Mert Zaman tarafından gönderildiHer Güzelin Bir Kusuru Vardır..
shikeci demedik adama, yalniz bu golü baskasi yese burada baslardik saymaya 
U.Sadikoglu, ne alaka yahu ne pampasi mampasi
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
halil 1 golü var , umut olsa 5-6 tane atmıştı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Zaten ağırımıza giden de bu değilmi,kenar yönetimi bizden daha sakin izledi maçıİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyle söyleyeyim,maci satsaydik bu kadar ezilmezdik,utanilacak bir futbol oynamazdik.Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
Zokora nin takima cok fazla katkisi yok.İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim yönetim Zokorayi nasil aldi hala hayret ediyorum... Biz öyle adam alamayiz iste, cünkü biz anca brozek gibi adrian gibi adamlar alip kazigi yeriz... 5.2 euro ne demek ya yönetimin biraz vizyonu olsaydi 5 milyona ne futbolcular alinirdi ya.. O Adrian yemin ediorum pauli de oyniyamaz
Bazi maclarda iyiydi dogru ama bence genelde vasati asamadi,selcuk un yaptigi katkilari yapamadi."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
* Ben bugün "Ezildik , off parçalandık , anam bittik , 88 yaşıma geldim böyle rezillik görmedim" gibi yorumlara hiç ama hiç katılmıyorum ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Adrian'la ilgili ben de birkaç cümle edeyim..
Fizik gücü ligin ortalamasının çok altında.
Bana göre transferin en hayal kırıklığı yaratan oyuncusu..
Trabzonspor'da uzun yıllar kalabileceğini öngörmüyorum.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum