Arkadaşlar şişe atan o vatandaşın bu yeni yasaya göre çekeceği ceza nedir acaba ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Bu gece Yönetim Kurulu resmen bitmiştir.Bir Allahın kulu çıkıp tv'lerde iki kelime etmiyor.Haksız bir Kırmızı kart var susuyor bizimkiler.Allah aşkına gidin sayın Şener.Bırakın gidin artık yeter....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Trabzonsporumuzun Gözdesi Gignac

Trabzonspor, Marsilya'da bir türlü istediği performansı sergileyemeyen forvet oyuncusu Gignac'ı devre arası kadrosuna katmak istiyor.
Şampiyonlar Ligi'nde Lille takımı ile deplasmanda oynadığı maç için Fransa'ya giden Trabzonsporlu yöneticilerin, Marsilya'da forma giyen Gignac'ın temsilcileri ile bir araya geldiği öğrenildi. Marsilya'da mutsuz olan 26 yaşındaki Fransız futbolcuyu kadrosuna katmayı çok isteyen bordo mavili yöneticiler, Robert Vittek'in sakatlığının ardından kadroda bir derinlik oluşturmak istiyor. Gignac'ın bonservis bedelinin şu an için yüksek olduğu ancak pazarlıklar sonucunda bu fiyatın daha aşağı çekilmesi için çalışılacağı belirtildi.#50 Jackson Avelino Coelho#7Miroslaw Szymkowiak#61 İbrahima Yattara
Yorum
-
* Burdaki çoğunluk kendini Barça taraftarı zannediyor , dün akşamki el closico'nunda üzerimizde olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorum , millet maçı izlerken Real Madrid-Trabzonspor gibi izleyince ortaya bu sonuç çıkıyor...İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyada nolcak o.c engin adamin yuzune vurur 2 mac ceza alir ama bizim burak bilbao macinda ufak tekme attigi icin noldu 3 mac ceza..
abi konusulcak konu cok aslinda bakma sen
federasyon 2-3 macimizi erteleyebilirdi ama biz istemedik bence..
ne yazikki yonetimin sucu cok ama cok..konuslcak cok sey var ama burada anlama ozurlu cokTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Site yöneticilerine tekrar sesleniyorum.Bu rezilliğe son verin lütfen...İlk olarak bordokuzey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBMN yöneticileri. Burası Trabzonspor un en elit organizasyonu. Lütfen Şenol Hoca nın destursuz eleştirilmesine engel olunuz.
Şenol Hocam: RUHUN YETER......2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Arkadaşlar hayal kurmaya gerek yok.
Defanstan başlayayım.Stoperlerimiz Giray ve Glowacki.Glowacki 32 yaşında ve bu maç temposuyla bence iyi bile oynuyor.Topu oyuna sokmada yetersiz.Giray canla başla mücadele ediyor ama aldığı her topu taca atıyor hatta auta.Gereksiz fauller yapıyor.Serkan eski serkan değil sebebinide önünde sürekli oynayan ve iyi anlaşabileceği birilerinin olmamasına bağlıyorum.Celustka da hantal kalıyor.Cech ise çok ruhsuz oynuyor gibi geliyor bana.Geri dönüşlerinde sıkıntı var kademe anlayısı zayıf.Yada bizde öyle oynuyor.Cale defansıf olarak daha ıyıydı.Hatta suankı Cech mı Cale mi dersek Caleyi tek geçerim.Defansa komple baktığımızda işte budur diyebilecegimiz komple bir oyuncumuz yok.İşin ilginc yanı 2 stoperimizin yedeği Mustafa yumlu.Yani 3.bir stoperimiz yok diyebiliriz.
Orta Sahaya bakarsak Colman ve Zokora işin yükünü çekiyor.Bence Colman ve Zokora iyi bir ikili değil . Zokora çok defansif kaçıyor orta sahayı geçmiyor kaçak dövüşüyor bir çok maç.İstediği maçlarda iyi oynuyor.Bu tempoda yaşına bakılırsa iyi sayılabilir.Adriana geçersek ne bir 10numara ne bir kanat oyuncusu.Ben adrianı cozemedim.Kanatlara geçtiğimizde sol kanadımız Halil.Halil mücadeleci bir futbolcu ancak en son değerlendirilmesi gereken yer bence kanatlar.Çünkü çalım yeteneği yok ve hızlı değil.Bir de sağ ayaklı oldugunu dusunursek sol kanatta ofansif anlamda bir verim beklemek hayalperestlik olur.Sağ kanatta kimi zaman serkan kimi zaman volkan oynuyor.Bence Volkanda ısrar edilirse iyi sonuclar doğurabilir.Orta sahamızda yaratıcı oyuncu yok.Kanatlarımızda da.Adam geçip orta açacak kim var ? Hadi ortayı geçtm ilerde kafayı kim vuracak.
Forvetimiz zaten belli . sistemde belli geriye yaslan burağı araya kaçır atarsa atar.Bunu artık herkes çözdü.Aslında çok şey daha yazabilirim ama hepimizin bildiği şeyler.Bu maç temposuyla bu kadroyla bu kadar olur.Fener maçındada işimiz şansa kaldı başka bişey değil.KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
Takım ,Hoca,Taraftar mental olarak Yoruldu.
Burada devreye Girecek olan Rotasyon ,bunun içinde ya güvensizlikvar yada yeterli değil!!!
Zokora Sarı kartlık Pozisyonda kırmızı kart ile atılınca takık oyundan düştü.
bu mental yorgunluğun ileri evresi Stres kırıkları yada sakatlıklarıdır.
önceki Federasyonlara nazaran Fb,GS ve BJk nin Hafatalarca ertelenen maçlarından sonra 20 günde 7 maç oynamak da her yiğidin harcı değil.
takım olmak zor olgu ,takımın şuan isteği şey dinlenmek buda mümkün gözükmüyır.
Takım Kaptanına Su Şiseşi Atan Skor taraftarı maça bedava girip takıma 100-150 milyar zarar veriyorsa.taraf değil bertaraf olmalı.
Şenol Güneş Beğenmeyenler Alex Fergusonu izlesinler tabi Sabır edebilirlerse.En son matrix5782 tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 00:21.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Volkan hafif sakat.İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan-Sapara bu ikisi sakat ya da cezalımı.Ben bilmiyorum.Keşke kadroda olsalardı ama demekki hoca onları da yeterli görmüyor kadroya almadığına göre.............
Sapara kadroda yok.
Simdi sapara bukadar kötüde mi kadroda olmuyor mesela, ben buna inanmiyorum...Yani oynadigi futbola göre aldigi süre cok az zaman zaman rotasyon yapilabilir.
Aykut antepde iyi oynadi herkes begendi daha sahada göremedik cocugu.
Rotasyonu bana göre iyi kullanamadik arti yerli oyuncu sayisi kalite olarak az olmasi sikinti olusturdu....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Abi ilk kez seninle aynı fikirde değilim sanırımİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Millet Queresma , Elmander, Yobo , Stoch vs...ile oynarken , bu eldeki kısıtlı kadroyla 3 gün evvel Fransa'da ölümüne defans yapmış takım, pardon ama Şenol Hoca'dan ne gibi bir taktik deha bekliyordunuz....
Şenol Hoca'dan şöyle bir taktik beklerdim. Eren Albayrak, Sercan Kaya, Aykut Akgün direkt 11 başlayabilirdi. Karşında ki rakip Emre'sini Semih'ini kullanıyor. Biz niye kullanmayalım...
Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Şenol hocaya 'özürlü' demek yasak kardeşim. Eleştirsenler ama hakaret etmesinler....İlk olarak Ertan OKUMUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSite yöneticilerine sesleniyorum;
Şenol Hocayı eleştirmek yasak,onu eleştirenlere hakarete varan yorumlar serbestmidir???2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum